wojo65 16.11.06, 18:17 Co to własciwie jest i na jakiej zasadzie to działa. Mnie pomogło, ale chcę cos wiedzieć więcej. Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camilla3 Re: Removewga.exe 16.11.06, 18:46 Przeskanuj system dobrym antyszpiegiem to sie dokladnie dowiesz jakie wlasciwosci ma ten programik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo65 Re: Removewga.exe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:13 Nadal nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Removewga.exe 16.11.06, 22:07 Camilla 3 udaje od pewnego czasu, eksperta, ale z reguły, pisze głupstwa. www.idg.pl/ftp/pc_11721/RemoveWGA.1.2.html Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Removewga.exe 16.11.06, 22:08 Np tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=52184479 Odpowiedz Link Zgłoś
camilla3 Re: Removewga.exe 16.11.06, 22:14 jan-w napisał: > Camilla 3 udaje od pewnego czasu, eksperta, ale z reguły, pisze głupstwa. Sam jestes ekspertem od siedmiu bolesci pajacu. Uzyj Pandy i zobaczysz jak potraktuje Remowe WGA. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Removewga.exe 16.11.06, 23:20 A panda to dla ciebie taki autorytet? Nie wiesz jak zachowują się różne programy antywirusowe? Jeszcze 2 miesiące temu, błagałaś o porady, od tego czasu próbujesz udawać fachowca i ciągle piszesz kompletne bzdury. Poucz się jeszcze trochę dziewczynko. Więcej pokory... Naprawdę w ciągu 2 miesięcy korzystania z internetu, nie stałaś się fachowcem. Jeśli jak ja, będziesz informatykiem 25 lat, wtedy możemy podyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek-u Re: Removewga.exe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 12:48 jan-w napisał: > Więcej pokory... Naprawdę w ciągu 2 miesięcy korzystania z > internetu, nie stałaś się fachowcem. A ty od ilu miesięcy używasz internetu ? Od 4 czy 5 ? :) > Jeśli jak ja, będziesz informatykiem 25 > lat Stanowczo za długo ! :( Informatyków w Polsce przybywa średnio kilka tysięcy rocznie więc nie jest to jakiś elitarny zawód tylko dla najzdolniejszych. :) > wtedy możemy podyskutować. O czym ? 25 lat temu miałeś internet "informatyku" ? :))) 25 lat temu miałeś Windows XP "informatyku" ? :) 25 lat temu miałeś KOMPUTER w domu "informatyku" ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
r_ed Re: Removewga.exe 17.11.06, 14:14 > 25 lat temu miałeś internet "informatyku" ? :))) > 25 lat temu miałeś Windows XP "informatyku" ? :) > 25 lat temu miałeś KOMPUTER w domu "informatyku" ??? :))) Jesli sadzisz, ze informatykiem stajesz sie w momencie posiadania internetu, win xp i komputera w domu to troche sie mylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Removewga.exe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:09 r_ed napisał: > Jesli sadzisz, ze informatykiem stajesz sie w momencie posiadania internetu, wi > n > xp i komputera w domu to troche sie mylisz. Jeśli myślisz, że lata pracy mają jakiekolwiek znaczenie na zasób wiedzy informatyka to się GRUBO MYLISZ. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p2p Re: Removewga.exe IP: *.acn.waw.pl 18.11.06, 23:23 > Jeśli myślisz, że lata pracy mają jakiekolwiek znaczenie na zasób wiedzy > informatyka to się GRUBO MYLISZ. :) A co ma znaczenie???? Odpowiedz Link Zgłoś
komorka.purkinijego Re: Removewga.exe 17.11.06, 16:20 Kogo Bóg chce pokarać,temu rozum odbiera. Szczerze współczuję. -- "Wszyscy ludzie, którzy naprawdę wierzą w siebie znajdują się w domach wariatów." (Chesterton) Odpowiedz Link Zgłoś