Dodaj do ulubionych

internet bez telefonu...?

27.12.06, 11:49
Witam. Wynajmuję mieszkanie z kolezanką, w ktorym nie ma telefonu.
Chcialybysmy zalozyc sobie internet. Nie ukrywam tez, ze po najmniejszych
kosztach. Podobno net bez telefonu wprowadziła neostrada? Czy ktos moze mnie
oswiecic o co chodzi? Czy to na podobnej zasadzie jak blue conect? Co jest
tansze?
Obserwuj wątek
    • Gość: manhu Re: internet bez telefonu...? LOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:59
      Już Cię oświecam: bez czyli z:)
      Owszem w lutym telefonu już nie musisz mieć, ale linię tak i założę się że tepsa policzy zdrowo za taaaką linię.

Najtaniej: poszukaj kogoś w pobliżu (bloku?) z łączem (i routerem) i podziel się z nim.
    • Gość: maya_rr Re: internet bez telefonu...? IP: 81.210.83.* 27.12.06, 15:13
      Kurcze. No wlasnie do przedwczoraj bylam podlaczona z sasiadka routerem, ale
      sprzedala mieszkanie i nowi lokatorzy "zastanawiaja sie czy zechcą sie ze mna
      dzielic":((

Dlatego myslalam, zeby zalozyc cos swojego. Jak zwykle sie przeliczylam:(

Mimo wszystko dzieki za odp.
    • Gość: zły TPSA i bezczelne omijanie prawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 21:17
      Właśnie dziś przyszła pocztą ulotka z TPSA odnośnie możliwości nie płacenia
      abonamentu telefonicznego przy korzystaniu z Neostrady. Szybko sprawdziłem
      cenniki i okazało sie że od lutego faktycznie nie trzeba będzie płacić
      abonamnentu telefonicznego w wysokości co najmniej 42,70 PLN jedynie trzeba
      będzie płacić stałą opłatę za "utrzymanie łącza" 36,60 PLN. Wiedziałem ze TPSA
      nie zrobi sobie krzywdy w tym rozdzielaniu telefonu od internetu ale nie
      sądziłem że zrobią to aż tak bezczelnie.
      • Gość: neo_sreo Re: TPSA i bezczelne omijanie prawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 10:55
        a kablowka albo radiowo? bo blue connect to odpada na wstepie. Bardzo wolno
        chodzi = lipa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka