Dodaj do ulubionych

Pytanie laika - czy tylko Neostrada?

30.12.06, 16:54
Niedługo przeprowadzam się do nowego mieszkania i chcę mieć podłączone stałe
łącze. Czy jedyna opcją, jaką mam, jest Neostrada? W bloku, w którym będę
mieszkać, nie ma kablówki. Pytam o to, bo organicznie nienawidzę
złodziejskiej tepsy i nie chcę być ich klientką. Czy mam jakieś inne wyjście,
nie za drogie?
Obserwuj wątek
    • mika_p Re: Pytanie laika - czy tylko Neostrada? 30.12.06, 17:21
      W moim miescie jest Petrotel, Hyperion i Wirtualna Barbara bodajże, ale cholera
      wie, gdzie ty mieszkasz...
      • qw994 Re: Pytanie laika - czy tylko Neostrada? 30.12.06, 17:24
        Okolice Warszawy...
        • Gość: K4 Re: Pytanie laika - czy tylko Neostrada? IP: *.acn.waw.pl 30.12.06, 17:29
          Moze po prostu napisz gdzie - o ile to nie tajemnica. "Okolice" to pojecie
          wzgledne ...
          • qw994 Re: Pytanie laika - czy tylko Neostrada? 30.12.06, 17:38
            Otwock.
            • ultraportal Re: Pytanie laika - czy tylko Neostrada? 30.12.06, 18:00
              Proponuje poszukać w sieci. Oto link do jednej z możliwości. Mało zachęcająca,
              ale po prostu wszedłem w pierwszy link po zapytaniu "dostęp do internetu
              otwock". Może znajdziesz coś lepszego.

sieci.internauci.pl/dostep/mazowieckie/Otwock
              --

www.ultraportal.pl
              • qw994 Re: Pytanie laika - czy tylko Neostrada? 30.12.06, 18:07
                Dzięki, ale akurat pod tym linkiem nie ma mowy o dostępie do sieci w Otwocku :)
                • jaki71 Re: Pytanie laika - czy tylko Neostrada? 30.12.06, 19:42
                  qw994 napisał:

> Dzięki, ale akurat pod tym linkiem nie ma mowy o dostępie do sieci w Otwocku :)

Jak nie ma jak jest?
                  • qw994 Re: Pytanie laika - czy tylko Neostrada? 31.12.06, 10:20
                    "Zasięg: Karpiska, Człekówka, Chrosna, Zabieżki, Kąty". Nawet nie wiem, gdzie
                    są te miejscowości. To chyba jakiś błąd, że pojawia się ten dostawca na
                    hasło "Otwock".
                    Chyba naprawdę tylko Neostrada mi pozostaje... :(
                    • jap_1 Re: Pytanie laika - czy tylko Neostrada? 31.12.06, 19:43
                      qw994 napisał:

> "Zasięg: Karpiska, Człekówka, Chrosna, Zabieżki, Kąty". Nawet nie wiem, gdzie
                      > są te miejscowości. To chyba jakiś błąd, że pojawia się ten dostawca na
                      > hasło "Otwock".

To nie błąd, bo to powiat Otwock:
                      mapa.szukacz.pl/?&n=52,0394&e=21,43579&z=3&t=PUNKT%20z%20LINKU&m=Karpiska
                      Niestety, szukaj dalej. Może się ktoś z Otwocka znajdzie. A może tu:
                      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15342
    • Gość: jarjar1@gazeta.pl Re: Pytanie laika - czy tylko Neostrada? IP: *.shell.com 02.01.07, 14:21
      spróbuj w otwockiej kablówce UPC: www.wolnosc.biz
      i w "Zamów promocję" wybierz Otwock

pozdrawiam, były otwocczanin, obecnie podpoznaniak

sam szukam dostawcy internetu, ale mam gorzej, bo nawet tpsy na mojej wsi nie ma
      już nawet w desperacji zacząłem myśleć o satelitarnym
      • qw994 Re: Pytanie laika - czy tylko Neostrada? 02.01.07, 18:14
        Bardzo dziękuję za linka, ale niestety w moim domu usługa jest niedostępna.
        Ech... Skończy się na Neostradzie, jak nic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka