agab28 19.01.07, 13:20 Czy znacie jakies szczegóły tej usługi??? wiem ze trzeba bedzie doplacic 36,6 zł za utrzymanie linii. Ale ile wtedy za internet????? i Ile za podciagniecie linni do domu? Dodam ze przez moja działke tpsa połozyła światłowody Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: demolka Re: Neostrada bez telefonu IP: 80.68.236.* 22.01.07, 12:22 Najlepiej weź łopaty i przetnij im te światłowody ;) będzie spokój. Jak przychodzę do kumpla, który ma tepse i trzeba coś zrobić na necie to mnie ogarnia niepokój :) Dobrze, że umowa mu się już kończy. A poza tym słyszałem coś, że można z nimi teraz zerwać bezkarnie umowę, bo coś zmienili w regulaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Neostrada bez telefonu 22.01.07, 18:02 Zadzwoń do TP SA i spytaj, czy w miejscu, w którym mieszkasz, jest możliwość instalcji linii telefoniczniej. Dzwoń najlepiej kilka razy - w TP SA dzwoniąc w tej samej sprawie pod ten sam numer za każdym razem można uzyskać zupełnie inną odpowiedź, więc nigdy nie wiadomo, jaki jest stan faktyczny. No i od razu możesz pytać o Neostradę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demolka Re: Neostrada bez telefonu IP: *.230.219.81.magma-net.pl 22.01.07, 22:42 W sumie to racja, teraz sobie przypominam jak kolega dzwonił tam ładnych kilka razy i za każdym razem kolejna osoba zapoznawała się z jego problemem i za każdym razem słyszał te same odpowiedzi, które z góry skazane były na porażkę, bo kilku operatorów już przez to przechodziło wcześniej. Paranoja z tą tepsą, mówię wam lepiej to olać kiedy jeszcze można. Właśnie sprawdzałem dzisiaj, do 14 stycznia chyba można to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demolka Re: Neostrada bez telefonu IP: *.230.219.81.magma-net.pl 22.01.07, 22:43 *lutego a nie stycznia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Neostrada bez telefonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 12:16 Ale wiecie cos jeszcze więcej na ten temat???? nie chce telefonu, bo mamy z mezem komorki i to nam wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Re: Neostrada bez telefonu 23.01.07, 12:49 36,60 + cena Neo. Normalne dodawanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Neostrada bez telefonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:34 > *lutego a nie stycznia... Dzis to zrobilem ;) Dzwonilem do netii w sprawie netu, ale nikt nie chce tam odbieracc telefonu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sb netia wymiata :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 14:26 - do 14.02.2007 można zrezygnować z neostrady tp bez ponoszenia jakichkolwiek konsekwencji (kar pieniężnych itd.); - w Netii nie ma miesięcznych limitów pobranych danych; - można zadzwonić na 0801 802 803 i tam dowiedzieć się wszystkiego; - polecam do poczytania www.netia.novem.pl/ oraz www.netia.pl/promocje,dla_domu,21.html i naprawdę dokładne wczytanie się; - nie ma żadnych haczyków, naprawdę - cała idea (wszystko dzięki Ani Streżyńskiej) polega na tym, że można mieć abonament telefoniczny (nawet plan socjalny tp za 28 zł) od Telekomunikacji Polskiej S.A., natomiast dostęp do internetu od Netii S.A. (polecam np. Net24 Optimum+ 1 Mbit/s za 64 zł przy umowie na rok albo Net24 VIP+ 6 Mbit/s za 130 zł też na rok - przy umowie dwuletniej ceny wynoszą odpowiednip 55 i 124 zł); - jeżeli masz modem od TP S.A. (np. SpeedTouch albo Thomsona) i zdecydujesz się na Net24, to możesz go sobie zostawić i wtedy masz w pierwszym miesiącu rabat 90% na abonament za internet; - jeżeli masz tylko telefon w TP S.A. to też możesz skorzystać z promocji - zaś ci, który nie mają w ogóle telefonu stacjonarnego, muszą niestety zapłacić więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stalewiak ja dzwoniłem do neti i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 14:30 czekałem 15 minut az ktos odbierze .nie dziwcie sie ze tak długo trzeba cekac maja nawał ludzi ja poczekałEM I SIE DOCZEKAłEM,TYM BRADZIEJ ZE KOSZT połączenia JEST TYLKO ZA 1 IMPULS I TO NIEWAŻNE ILE SIE ROZMAWIA.MOJA SUGESTIA WARTO CEKAć AZ KTOS ODBIERZE JA SIE PRZEPISAłEM I CZEKAM TERAZ NA PAPIRY OD NETI :] ADIJOS SEPSA:):) Odpowiedz Link Zgłoś