Gość: mattis express kolporter IP: 91.197.155.* 19.02.08, 12:03 Witajcie.Czy słyszał ktos ze firma Kolporter zaczeła sie bawic w przesyłki kurierskie??Moze ktos juz cos wysyłał?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: express kolporter IP: 91.197.155.* 07.04.08, 12:08 Tak, ja raz wysłałam i muszę przyznać, że spisali się rewelacyjnie.Przesyłka była dostarczona w terminie i nawet do wyznaczonej godziny.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: express kolporter IP: 91.197.155.* 07.04.08, 12:11 Tak szlyszalem:) Nawet im idzie.Sam nimi wysyłam i paczki dochodza na czas , narazie bez problemow. Ceny maja ok. Troche mało aut ale daja rade.Moze choc jedna firma nie da D..Y.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: express kolporter IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.08, 09:48 zapraszam do dyskusji na temat kolportera www.ludziekolportera.fora.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisk Re: express kolporter IP: *.moratex.lodz.pl 04.09.09, 13:51 Tak, ja miałem wątpliwą przyjemność korzystać z usług tzw. "firmy kurierskiej" Kolporter. Nie dość, że zgubili moją przesyłkę, do czego się przyznali, to przez miesiąc nie odpowiedzieli na moja reklamację. Beznadzieja, amatorszczyzna i arogancja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient z wawy express kolporter- dno w warszawie IP: *.skynet.net.pl 28.01.10, 22:00 Odradzam! Ignoranci i ignoranci. Towaru nie można od nich otrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny83 Re: E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem h IP: *.ksknet.pl 10.03.08, 16:42 Mi tez sie wydaje, ze najslabszym ogniewem zakupow internetowych sa wlasnie kurierzy. Ja kupuje w internecie od 2 lat i na same sklepy nigdy nie narzekalam (kupuje u liderow na rynku). Za to kurierzy czesto przetrzymuja przesylke niewiadomo po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem han.. IP: 217.97.215.* 13.03.08, 17:18 Krótko.Ta cała firma kurierska"OPEK" to jedna wielka banda.Ludzie myśle że sa lepsze i słowniejsze firmy kurierske w tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalct1 siódemka to oszuści - potwierdzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 19:58 Po trzech dniach od odbioru pzez kurierów siódemki przesyłki dla mnie, ani widu, ani słychu. Jest piątek i mam numer przesyłki, więc dzwonię (do Warszawy skąd przełączono mnie do najbliższej siedziby tj. Zduńskiej Woli) ale niczego się konkretnego nie dowiedziałem bo tam nie wiedzieli czemu na drugi dzień nie była przywieziona a na trzeci podobno nie mieli miejsca, a w ogóle jak bym go spytał co on tam robi to też pewnie by się jąkał. Wyjąkał że bedzie chyba w poniedziałek tj. szósty dzień od odbioru przez nich. Więc dzwonię do z powrotm do Warszawy i chcę rozmawiać z kimś kompetentnym a ci znowu do zduńskiej woli do pana nijakiego i on znowu swoje... Za którąś próbą przełączają mnie do kogoś odpowiedzialnego z biura obsługi klienta. Tu "pan" mnie wysuchał z cierpliwością i powiedział, że dopilnuje iż ową paczkę dostarczą w sobotę. Jednak to były tylko próżne obietnice PANAODPOWIEDZIALNEGO z Warszawy(tel. 227777777) więc paczki w sobote ani widu, ani słychu... Dziś jest już prawie niedziela więc może w poniedziałek lub kiedyś tam ją odbiorę... SIÓDEMKA TO BANDA OSZUSTÓW i SIÓDEMKA TO BANDA OSZUSTÓW i SIÓDEMKA TO BANDA OSZUSTÓW i SIÓDEMKA TO BANDA OSZUSTÓW i SIÓDEMKA TO BANDA OSZUSTÓW i SIÓDEMKA TO BANDA OSZUSTÓW i SIÓDEMKA TO BANDA OSZUSTÓW CZYLI siedem razy dla mnie to samo SIÓDEMKA TO BANDA OSZUSTÓW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem han.. IP: *.173.23.244.tesatnet.pl 09.04.08, 20:46 Drodzy klienci , odrobina dobrej woli z waszej strony , przecviez kurier to tylko człowiek który zapieprza od świtu do nocy.Wam sie wydaje, ze firma kurierska to full serwis.To naprawdę sa ludzie którzy maja trudna pracę.Jesli naprawde firmy kurierskie tak wam nie odpowiadaja to korzystajcie z gołebi pocztowych. A co do profesjonalizmu i działania firm typu DHL , UPS, DPD - oni naprawde maja tysiace klientów.Działaja na całym swiecie od lat i rozwijaja sie dynamicznie.Jaki z tego wniosek ?To ,ze jedna przesyłka nie doszła na czas nie ma zupełnie znaczenia .D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem han.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 07:18 Siódemka to najgorsze co może byc.Ogółem zacofanie i opóźnienie .Koleś umuwił się ze mną na 18 , czekałem do 22 .To debile ,gnoje i itp. ,a nawet gorzej.Z dala od tych ślimaków walonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tony E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem han.. IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 20.04.08, 02:20 POlecam Strone www.znajdz-przesylke.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurier E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem han.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 20:21 nie zdajecie sobie sprawy jaki to trudny zawód ostatnie ogniwo Odpowiedz Link Zgłoś
emifg E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem han.. 22.04.08, 23:02 hehe...poczta polska...czekam tydzien na paczke priorytetowa po czym dostaje informacje , ze wrociła do nadwcy z anotacja adresat nieznany i faktycznie w priorytetowym tempie przemierzyła trase Łódź-Warszawa i Warszawa-Łódz bo zajeło jej to az 4 dni robocze a co ciekawsze dowiedziałam sie, ze nie mieszkam pod podanym adresem...ale fakt POCZTA Polska działa priorytetowo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOś E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem han.. IP: *.gprs.plus.pl 24.04.08, 12:53 zgadzam się UPS to jeden wielki bałagan, kompletny brak kontaktu z kurierem tylko smutna pani stuka w komputer i opowiada bzdury że kurier już był mimo że siedzę w domu cały dzień.Po wielu telefonach i trzech dniach w domu dostałam przesyłkę ,, ekspresową''.Zaczynam przygodę z Sódemką-życzcie mi powodzenia -na razie nie mogę odnaleśc swojej przesyłki na ich stronie ,a to dopiero początek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziona E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem han.. IP: 92.0.136.* 27.04.08, 00:28 Zgadzam się z opinią że niektóre firmy kurierskie to oszuści kolejnymi okazały się Siudemka, Zielony Exprss i Green Express Niestety przekonałam się na własnej skórze i ostrzegam wszystkich przed tymi firmami NIE KOŻYSTAJCIE Z USŁUG TYCH FIRM.Kurier miał dostarczyć paczkę w środę lub w czwartek nie dostarczył,przyszła sobota ,dzwonię do tych firm (podobno one jakoś ze sobą współprzcują) Jakaś strasznie nie miła panienka z Zielonego Expresu mówi mi że kurier był w piątek i zostawił avizo,ale tak naprawde to kurier KŁAMAŁ bo wcale go nie było i nie zostawił żadnego avizo.Znów dzwonię i ta sama baba mówi mi że firmy mają dwa tygodnie na dostarczenie paczki i nie moge mieć pretensji ponieważ taki jest regulamin i powinnam go znać a na pytanie gdzie go znajde powiedziała że GDZIEŚ W INTERNECIE lub powinien mieć kurier.A wogóle to powinnam znać prawo transportowe i że nieznajomość prawa działa na moją szkodę.HAHA.Koniec końców paczka dotarła ale bardzo uszkodzona,zawartość była nie kompletna i do tego zniszczona.WIĘC RAZ JESZCZE OSTRZEGAM PRZED TYMI FIRMAMI- SIUDEMKA,GREEN EXPRESS,ZIELONY EXPRESS.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiauk Re: E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem h 28.04.08, 09:57 po przeczytaniu tego wszystkiego to aż strach zrobić zakupy w sklepach internetowych. Gdzie wątpliwy jest postęp firm kurierskich w najbliższym czasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Openag Re: E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 00:36 Nie wiem czy nie zaszła tutaj pomyłka. Firma Zielony Express (Green Express) zajmuje się wyłącznie transportem na linii Polska-Londyn. Więc nie może być mowy o transporcie przedmiotów zamawianych przez sklepy internetowe na terenie Polski, gdyż ona takich usług nie świadczy. Wyjazdy z Polski oraz z Londynu są raz w tygodniu, zatem, ktoś kto u nich zamawia usługę jest o tym poinformowany. Magazyn mają w Koszalinie. Paczki w kierunku Polska-Londyn są zwożone za pośrednictwem firmy Siódemka do Koszalina a stamtąd już własnym transportem Zielony Express transportuje do Londynu. Analogicznie jest w drugą stronę. Niestety, tutaj wielokrotnie nawala SIÓDEMKA. Jeżeli jakaś paczka ginie, to tylko w magazynach Siódemki!!! W Siódemce zanim paczka trafi do adresata, to jest kilkakrotnie przekładana i sortowana w ich głównej sortowni. U ZIelonego Expressa paczki nie giną, nie ma takiej możliwości. To co wyjeżdza z Londynu, przyjeżdza do Koszalina. A potem to już sprawa Siódemki. Niestety, gdy nawala 7, to gromy lecą na "szefa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klo E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem han.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 20:39 Siódemka to chłam oszukujacy kurierów za ich ciężką pracę i wyzyskujący pod względem wynagrodzenia wprowadza nowe zmiany odnośnie płacy od stopów za 30 groszy także klienci będą jezdzic do siódemki niedługo i odbierać swoje paczki bo nie będzie miał kto wozić paczek za grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Siódemkowicz Złodzieje i oszuści!!! IP: 62.233.233.* 11.05.08, 21:12 Miałem wielka nieprzyjemność pracować w tej magicznej firmie kurierskiej. Jeśli chodzi o jakość usług, to kurierzy pracujący "na swoim" wykonują pracę sumiennie. Są jednak ludzie zatrudnieni "pod kimś", a Ci przeważnie laskę kładą. Niestety dla mnie to oszuści, kończąc z tą firmą zostalem zasypany karami na łączną wys. ponad 1000zł. Chciałem moje niedociągnięcia naprawić, zaproponowałem, że jeśli jakaś faktura u klienta nie została skasowana, to zapłacę z własnej kieszeni. Chodziło o to aby nie dostać not księgowych (50zł-za każdą fv). niestety powiedziano mi, że nie ma takiej opcji bo muszę zapłacić za błędy i kary będą, z szyderczym uśmieszkiem przekazała mi to pani kierowniczka. Oprócz tego czekałem miesią na moje pieniądze. Koledzy kurierzy omijajcie tę złodziejską firmę, chyba, że macie trochę siana żeby posmarować kierownikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harold E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem han.. IP: *.ib.tcz.pl 17.05.08, 14:09 po 1. płace 42 zł z przesyłke, a facet mi mówi, że pracuje do 16 i potem już nie przywiezie? to są kpiny i do tego ja musze dzwonić i się dogadywać z gościem po 2. dlaczego kurier Stolicy może do mnie zadzwonić i się umówić na konkretną godzine, a DHL ma to gdzieś? po 3. jak piszecie, że taka ciężka praca to po jaką .... tam jeszcze pracujecie? ktoś was zmusił to tego czy co? obecnie jest masa innej roboty i pewnie lepiej płatnej po 4. dlaczego gość jedzie z moją paczką 35 km, a jak mówie żeby podwiózł do mnie do pracy gdzie ma rzut beretem od centrali, to mówi że to nie jego rejon itp. ? powiem jedno PIERWSZY I OSTATNI RAZ DHL, MACIE GDZIEŚ KLIENTA TO WAS WYKOPIĄ Z RYNKU I MIEJMY NADZIEJE, ŻE SZYBKO TO NASTĄPI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem han.. IP: 91.197.155.* 23.05.08, 14:51 Miałem w Siódemce kolege handlowca który był ambitny i sie starał.Przez 30 dni podpisał 13 umów i miał podpisac kolejne na dniach. Jezdził własnym autem bo u nich na auto trzeba zasłużyc- totalna porażka( auto handlowcowi należy sie jak psu buda), do tego limit na telefonie jest tak mały ze wystarcza na 10 telefonów dziennie a za reszte (wymagane min 30 dziennie) musisz sobie zapłacic sam - kolejna głupota I został zwolniony za mała liczbe spotkan oraz podpisanych umow - dodoam ze był nowy pracował ok 2 miesiecy z czego pierwsze 30 dni to szkolenia itd...:)Moze szef wystaraszył sie konkurencji??? Jednym słowem sami rzucaja kłody pod nogi a potem maja pretensje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IREK E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem han.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 08:24 POPIERAM OPINIĘ POPRZEDNIKA TAKA SAMA SYTUACJA KURIEŻY NIE ZOSTAWIAJĄ AWIZA ALE USILNIE TWIERDZĄ ŻE ZOSTAWILI W WYNIKU CZEGO PRZESYŁKA NIE IDZIE 2 DNI TYLKO 2 TYGODNIE.LUDZIE WYBIERAJCIE INNĄ FIRMĘ TYLKO NIE TYCH DZIADÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były klient ups Tylko nie UPS (stolica). Nigdy więcej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 08:38 Zdecydowanie (z moich doświadczeń) - nie polecam UPS (czyli to co wchłonęło stolicę). Można by pisać dużo o moich przejściach (nie jeden raz). Ale miarka się przebrała. Nigdy więcej kontaktu z tą firmą dopóki nie zmieni się na lepszą. Mimo, że w agito kupuję często bo niskie ceny - to od dzisiaj koniec zakupow - wolę zapłacić gdzie indziej więcej niż ponownie przechodzić "rozkosze" oczekiwania i próby odbioru paczki wysłanek UPS em. (agito wysyla tylko ups em) Stracony czas i nerwy nie sa warte tych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient z Warszwy Re: Tylko nie UPS (stolica). Nigdy więcej. IP: *.skynet.net.pl 28.01.10, 22:03 Nigdy więcej tego aroganckiego syfu jakim jest UPS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Siódemka - zakłada pracy chronionej dla inwalidów IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.08, 13:36 Siódemka - zakłada pracy chronionej dla inwalidów umysłowych. Koszmar to za mało powiedziane, oni sami działaja jak w amoku, nikt nic nie wie. Próbuje ustalić co się dzieje z przesyłkami na które czekam od paru dni i nic. Pytam faceta co się dzieje z moja przesyłką a on "nie wiem" no to pytam : a masz chopie numer telefonu do kogoś kto wie?, w odpowiedzi słyszę: reklamacje@siodemka.com. Próbuję się gdzieś dodzwonić, można w jedno miejsce aby nadać przesyłkę, raszta milczy jak zakleta. Kurierzy są tak zapracowani że nie mają kiedy samochodu załadować, taki zapieprz. Od sukcesów głowa boli. Moi drodzy SIODEMKA - omijajcie z daleka, totalna porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pater Re: Siódemka - zakłada pracy chronionej dla inwal IP: *.chello.pl 10.06.08, 18:46 wszystko zależy od tego jaki kurier dostanie paczke... jeden woli zostawić awizo a ja naprzykład jak jest telefon to zawsze dzwonię przed przyjazdem bo wiadomo że ludzie zalatani... ale zdarza sie że owo awizo ktoś zrywa... jeżeli dzwonie domofonem i nie ma klienta w domu to naklejam przy domofonie bo jak mam wejsc do bloku? czekac nie mam czasu aż ktoś będzie wchodził...pan nadgorliwy dozorca se idzie i o śmieć i ciach, a potem żadnego awiza nie było... markerem na ścianie napisze... jest taka usługa w siódemce jak awizacja telefoniczna, i wtedy musi zadzwonić przed przyjazdem... a poza tym zawsze warto nadawcy paczki podać numer telefonu do siebie bo jak go zapisze na paczce to jest wieksze prawdopodobieństwo że w razie problemów ktoś zadzwoni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem han.. IP: *.interna2.uj.edu.pl 16.06.08, 16:35 hej, pozdrawiam, miałem bardzo podobna sytuacje z siódemka, to hołota a jakosc ich usług jest żenująąća!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogadn K. E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem han.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 15:26 Nistety ja też czekam na przesyłkę wysłaną tą firmą. Minął tydzień nie wytrzymałem i zadzwoniłem do oddziału w Opolu. tam dowiedziałem się że paczka była dwa razy awizowana. Myślałem że mnie coś trafi bo to nie możliwe cały dzień ktoś jest w domu. więc kurier musiał być duchem. Zadzwoniłem do centrali w Warszawie. Mieli oddzwonić i cisza. Zadzwoniłem jeszcze raz do Opola i pani mi mówi że paczka leży na magazynie. Odbieram dużo przesyłek z żadną firmą nie mam problemów tylko z Opek. jak nie chcą to niech nie wożą przesyłek i będą mieć spokój. A może cza szmienic krierów> Bogdan K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem han... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.08, 14:43 Stuprocentowa prawda - właśnie "ćwiczę" podobny temat z "siódemką". Przesyłka - owszem - przyszła expresowo, ale cóż z tego - skoro wewnątrz było urządzenie częściowo rozbite ! Na prośbę o przyjazd kuriera celem sporządzenia protokołu usłyszałem, że mają na to 7 dni - i być może kurier znajdzie czas na dotarcie do u...rdliwego klienta. Pragnę ostrzec wszystkich - otwierajcie przesyłki przy gościu, niezalęznie od tego jak mu się spieszy ! Wreszcie po 3 dniach oczekiwania (pracowałem w nocy) doczekałem się sporządzenia protokołu i pocieszającą wiadomością że sprawa może się przeciągnąć do pół roku i najlepiej , by sądził się w tej sprawie nadawca, to zaoszczędzę sobie kłopotów. Ten z kolei umywa ręce, bo on zrobił swoje, ja zaś zostaję z przedpłaconym zniszczonym urządzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wies E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem han.. IP: *.netis.net.pl 26.06.08, 19:34 Zaczeło się tak ; zadzwoniłem do faceta który wysłał mi towar firmą DHL podał mi nr. przewozowy ja dzwoniąc do dostarczyciela pytam się o przesyłke dowiedziałem się że przesłka jest już wczoraj dostarczona mnie oczywiscie opadła szczena ..... pani mi mówi że kurier dostarczył ją pod wskazany adres na liscie przewozowym oczywiscie była pomyłka nie zgadzały się numery bloków ale nazwisko i imię było prawidłowe więc dlaczego kurier który wiezie paczkę za pareset złoty nie raczy poprosic o dokument stwierdzający komu daje przesyłkę NIE WYSYŁAJCE PRZEZ DHL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambaram E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem han.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.08, 00:47 Pierwszy i statni raz próbowałem skorzystać dzisiaj z usług DHL. Kurier miał być u mnie w pracy aby odebrać paczkę. Prosiłem podczas składania zamówienia przez telefon, żeby ZADZWONIŁ jak będzie na dole, to do niego zejdę z paczką. Na terenie zakładu pracy trudno mnie znaleźć, bo często się przemieszczam. Podałem numer pokoju, ale kilka razy zastrzegłem, że pewnie i tak mnie tam nie będzie, więc niech dzwoni. Wyszedłem z pokoju na 30 minut, jak wróciłem zastałem kartkę "Byłem o 12:55". Dzwonię do firmy i pytam dlaczego kurierowi łatwiej i szybciej jest zamknąć samochód, pofatygować się na IV piętro, odnaleźć właściwy pokój (co wcale nie jest takie proste w tym gmachu) i przylepić kartkę do drzwi, niż zadzwonić i poczekać na mnie minutę albo dwie nawet nie ruszając dupy z samochodu. Pani mi wyjaśniła, że kurierzy mają prywatne telefony i DHL nie może od nich wymagac dzwonienia. Spoko. Jak kurier sobie skalkulował tę opłacalność, skoro podobno tak ważny jest dla niego czas - nie wiem i szczerze mówiąc nie jest to moje zmartwienie. Szkoda, że oprócz tego, że kurier okazał się nierozgarnięty, pani w call center też była arogancka. Widocznie mały klient nie jest dla DHL wart uwagi. Po co więc marnują mój i swój czas na takie zabawy? To w sumie też już nie jest moje zmartwienie. Nadałem paczkę inną firmą, a o DHLu nie chcę więcej słyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem han.. IP: *.chello.pl 03.07.08, 09:34 Jest tyle złych wypowiedzi na temat UPS, że postanowiłem napisać swoją . Kilka dni temu korzystałem z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolony. Paczka którą wysłałem do Chorzowa dotarła tam na drugi dzień o godz 11.40 i wszystko było ok. Wiadomo że wpadki sie zdarzają, a opinie tu w necie najczęściej piszą niezadowoleni, i zapewne mają swoje racje. Powiedzmy sobie jednak szczerze na tyle przewozów, które wykonuje firma zawsze może coś pójść nie tak. Ja osobiście życzę firmie UPS aby tych wpadek miała jak najmniej, a klienci byli coraz bardziej zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurier Siódemka Kurierzy nie nadążają za rozwojem han.. IP: *.91.174.89.cable.satra.pl 09.07.08, 17:01 jezeli chodzi o kurierow siodemki to powiem tyle, jakis czas temu jezdzilem w tej firmie w Gdansku ipo tym co tam widzialem to odradzam wszystkim korzystania z jej uslug,oddzial wGdansku wyglada jak stodola, nieposiada nawet elektrycznych rolek (jeszcze nie dawno wogole ich nie bylo) a jedynie kurierzy musza to rozladowac gdzie w innych tego typu firmach stoja jedynie przy rolkach i sciagaja paczki na swoj rejon, wiec taki kurier na rejon wyjezdza o godz 11-12 a w tej firmie kurierzy maja do obslugi rejon o wielkosci takiej na ktora inne firmy daja 3-4 kurierow, na rozwiezienie calego auta kurier ma zaledwie 4 do 5 godz, bo pozniej musi juz odbierac paczki i zdazyc je nadac, wiec jest to fizycznie nie mozliwe zeby to wszystko rozwiesc a kierownik serwisu kurierskiego pan Wladyslaw KWIECINSK ktory jest zwyklym wyzyskiwaczem,chamem i ma zwyklego czlowieka w d.... ma jeszcze pretensje gdy kurier ma jakies zwroty,jezdzilem tam dosyc dlugo i wiem co tam sie dzieje,ja sam nie dowozilem ludziom paczek po 3-4 dni,ale niestety nie bylem w stanie tego obrobic, wiec jezeli chcecie zeby wasza przesylka dotarla na czas to z doswiadczenia odradzam SIODEMKE !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś