stalowy_szczur1 07.02.07, 17:00 ........eeeeeee......co oznacza "Konto Gmail jest obecnie oferowane w USA, wielkiej Brytanii i kilku innych krajach"???? Nie mogę sobie założyć konta z Polski (wiem, mogę, mam, ale to jakieś bzdury)???? Pzdr! Szyba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S Re: Gmail już bez zaproszeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 17:43 może Polska jest w tych "kilku innych krajach" xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poirytowany Re: Gmail już bez zaproszeń IP: *.elpos.net 07.02.07, 17:47 Widac ze czytanie ze zrozumieniem to nie jest Twoja mocna strona?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Gmail już bez zaproszeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 18:16 "Gmail, bezpłatny serwis pocztowy Google, został udostępniony wszystkim internatom. - podało BBC News" - szkoda, że tylko w internatach :)) ech! "redaktory" Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Gmail już bez zaproszeń 07.02.07, 19:03 Atutem Gmaila, gdy serwis został uruchomiony w 2004, była bardzo duża pojemność skrzynki, obecnie 2,8 GB. ************************************* Z przeglądanie skrzynki zawierającej 1GB, a osadzonej na dysku twardym bywa kłopot. A szybkość dostępu do dysku jest o znacznie większa, niż przez sieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Gmail już bez zaproszeń IP: 213.185.197.* 07.02.07, 19:11 no ta roznica, ze gmail jest lekki, latwy i przyjemny, dodatkowo nie otwiera ci jednoczesnie calej poczty tylko to co trzeba. na dodatek jest na tyle "plastyczny", ze mozna go uzywac i konfigurowac do wszystkiego, takze innych kont pocztowych. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Gmail już bez zaproszeń 08.02.07, 00:54 Gość portalu: zed napisał(a): > no ta roznica, ze gmail jest lekki, latwy i przyjemny, dodatkowo nie otwiera ci > jednoczesnie calej poczty tylko to co trzeba. **************************************** Sęk w tym, że dla przeglądania całej poczty potrzebne jest jej otwarcie, które w praktyce będzie oznaczać ściągnięcie jej na twardy dysk. W warunkach mobilnych dysponujemy zazwyczaj łączem o słabej przepustowości, więc w wielu przypadkach nie jest to dobre rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Gmail już bez zaproszeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 19:29 Czy ktoś słyszał może o handlu kontami? Bo tak troch nie chce mi się w to wierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Gmail już bez zaproszeń 07.02.07, 19:51 Oczywiscie ze tak. I to jeszcze calkiem niedawno, na samym starcie gmaila. Choc potem przerodzilo sie to dosc szybko w darmowe rozdawanie zaproszen. Ech, dzieci neostrady ... :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 20:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinki Gmail już bez zaproszeń 07.02.07, 20:34 Dałbym głowę, że gmaila mozna było sobie założyć już spokojnie pół roku temu bez zaproszenia. Ale może się mylę. W każdym bądź razie ja dostałem zaproszenie dwa lata temu od znajomego. O handlu nie słyszałem. Wiem jednak, że istniały miejsca w internecie, gdzie można było się zwrócić do istniejących użytkowników o wysłanie zaproszenia. Osobiście uważam, że gmail jest naprawdę ok. Chociaż po tych dwóch latach nie mam pojęcia co oferuje konkurencja :) K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Gmail już bez zaproszeń IP: *.twp.olsztyn.pl 11.02.07, 13:23 kilku innych, czytaj 40 jezykow. warto dodac ze w dniu premiery konto to oferowalo niewyobrazalna na tamte czasy pojemnosc 1 gb, czym przyczynilo sie do rozwoju darmowej poczty na calym swiecie. ---- mojgmail.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś