04.03.07, 10:06
Coś dziwnego dzieje się z serwerami poczty WP. Wiecznie wyskakują błędy że
nieudane połączenie z serwerem itp. Podczas logowania przez stronę www. widać
tylko nagłówki listów ale bez możliwiści ich ściągnięcia. Macie też tak?
Dzieje się tak od piątku wieczorem.
Obserwuj wątek
    • pollinia Re: Poczta WP 04.03.07, 11:48
      Tez tak mam, a w załączniku listu mam jedyną kopię pracy na zaliczenie. Nie
      mogę się do niej dostać i zaczynam być w histerii:-(( masz jakiś pomysł?
      • Gość: driver200 Re: Poczta WP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 16:17
        Pocieszę Cię - bo w mojej poczcie siedzi projekt który mam dalej opracowywać.
        Była to robota do zrobienia na weekend do posłania dalej w poniedziałek rano i
        kicha. Jedyną sensowną sprawą jest moim zadniem zalogowanie się na stronie
        poczty i zgłoszenie tego jako uwag. Ja tak zrobiłem już dwa razy i jak widać na
        razie bez efektu. Telefon kontaktowy do WP (do Gdańska) jest rozłączany przy
        próbie połaczenia.

Pozostaje tylko mieć nadzieję że goście nad tym pracują. Tak czy tak WP to jedne
        z najlepszych darmowych kont.

Dziękuję za odzew - już sie obawiałem że coś buszuje w moim kompie bez mojej
        wiedzy ;) a tego to nie lubię.

Pozdrawiam
    • Gość: jaagna Re: Poczta WP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.07, 13:33
      U mnie to samo. Kurcze, co robić?
      • Gość: agulaszek Re: Poczta WP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 15:57
        Pocieszyliście mnie, już myślałam, że siadło mi coś w komputerze.
        • Gość: Ania Re: Poczta WP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 16:46
          Witam!
          pociesze Was, ze nie jestescie sami, też miewam takie problemy z wp. najlepszym
          sposobem na dojście do prac, projektów jest posłanie ich sobie na kilka kont
          (ja mam zawsze na wp i na gmailu), żeby było bezpieczniej :)) kilka kliknięc
          wiecej, a jakie bezpieczeństwo!
          • Gość: driver200 Re: Poczta WP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 17:14
            17,.15 - niedziela i ciągle kicha.
            • Gość: driver200 Re: Poczta WP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 17:17
              Ale tak w ogóle to miło że WP jako internetowe ramię TP kontynuje tradycje
              molocha - awaria jest ..... i już 3 dzień cisza. Przeca to nie rura z woda którą
              trzeba wykopać sopd ziemi i zaspawać. Ludzie róbcie coś!!!
              • Gość: driver200 Re: Poczta WP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:27
                20.30 - DALEJ KICHA!!!! Tragedia
                • Gość: kubuś puchatek Re: Poczta WP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 21:16
                  U mnie też nie działa!!!! litości!!!
                  • Gość: driver200 Formularz zgłoszenia awarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 21:36
                    Prosze wszystkich zainteresowanych o zgłaszanie awarii do wp, tutaj link do
                    formularza:
                    profil.wp.pl/awaria.html?serwis=nowa_poczta_wp&url=http%3A%2F%2Fpoczta.wp.pl%2Findex.html%3F
                    • permban Re: Formularz zgłoszenia awarii 23.03.07, 11:28
                      Dzisiaj i ja dołączam do Was "szczęśliwców" chyba dlatego, że w treści
                      wiadomości mam pilną wiadomość.
                      Zgłosiłem awarię, ale ............. !!OLEWKA !!
                      • permban Re: Formularz zgłoszenia awarii 23.03.07, 11:30
                        permban napisał:

> wiadomości mam pilną wiadomość.

Masło maślane, ale mi się udało :D
                        Przepraszam wszystkich >>> to dzięki telefonowi podczas pisania tego postu.

POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka