Dodaj do ulubionych

łącza internetowe - co wybrac

26.06.07, 08:58
musze szybko zdecydować się na nowe łacza internetowe. Do tej pory korzystałam
z sieci osiedlowej. Porównywałam ceny ASTER, UPC, TPSA i NETII. Ceny
porównywalne, ale nie wiem jak w rzeczywistości łacza działaja. Czy może ktoś
podzielić się swoimi doświadczenia. Jestem z Wawy
Obserwuj wątek
    • Gość: manhu Re: łącza internetowe - co wybrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:43
      Po pierwsze wcale nie musisz szybko, a szczególnie, że promocja neo1024 kończy się 30.06, więc od 1.07 będzie nowa.
      Ponadto kumpel wziął UPC 2Mb/384kbps za 700 na rok (czyli cena nieporównywalnie lepsza niż z TP) i to jest idealny wybór, chodzi bez zarzutu. Chyba, że chcesz coś tańszego, to poczekaj kilka dni.
      • Gość: robert Re: łącza internetowe - co wybrac IP: *.insat.net.pl 26.06.07, 19:22
        Jeżeli zamierzasz wybrać Neostradę, to wcześniej proponuję zapytać sąsiadów, czy
        mają z nią problemy, bo nie wszędzie w W-wie jest ona OK.
    • p.m Re: łącza internetowe - co wybrac 26.06.07, 19:39
      Polecam Aster. (mam od trzech lat). Niby cen nie opuszczją ale regularnie podnoszą wszystkim parametry bez patrzenia czy właśnie podpisałeś umowę czy ci się za miesiąc kończy. Zaczynałem od 512kbit a teraz mam 2MBity w dzień 4MBity w nocy za 143 złote miesięcznie (razem z kablówką) Po zakończeniu umowy mają promocje w stylu pozostań w świecie Aster i dają rabat na następny rok lub dwa (różne opcje) Normalnie ten pakiet który mam kosztyje coś ponad 180.
      Jakość ok. Nie pamiętam żadnych przerw w działaniu sieci. Stałe publiczne IP, Voip ładnie śmiga i nie szarpie rozmów, telewizja internetowa o parametrach ok 800kbit strumień chodzi płynnie.
      Nerwostrady nie polecam bo miałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka