juvergol 04.07.07, 11:34 słyszeliście, że ma być jakaś nowa oferta Netii na szybki net; przeczytalem na media2.pl; media2.pl/internet/25831-nowa-oferta-internetowa-netii-w-poniedzialek.html#f Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chp Re: netia - nowe oferta na internet IP: *.chello.pl 04.07.07, 11:46 pierwsze slysze, ze sie cos mialo zmieniac, ale widac, ze netia nie spoczywa na laurach i wciaz wprowadza jakies zmiany, co lepsze - na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhu Re: netia - nowe oferta na internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 12:31 Netia to se może. Netia bierze towar w hurcie od TPSA i choćby nie wiem jak się starała, to gdy TP za 2Mbps bierze 126 (umowa na 2 lata) to Netia może zejść pewnie min. do 100. Natomiast na swoich liniach to czemu nie, to może już konkurować z UPC i dać np. 2Mbps za 60. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: netia - nowe oferta na internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:00 no ale kablówki to tylko miasta, a ludzie z wiochy to druga kategoria? dla nich Netia to jedyna deska ratunku przed tp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyk Re: netia - nowe oferta na internet IP: *.saint-gobain.com 05.07.07, 17:47 Co niektórzy netii nie mogą mieć, bo mają pakiet socjalny w tpsa. To jest ból i nici z promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: netia - nowe oferta na internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:26 no wlasnie żeby mieć szybki internet po kablach tp wystarcza socjalny abonament w tp! a dzis Netia ujawniła swoją nową promocję - internet przez rok za darmo przy umowie na 3 lata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chp Re: netia - nowe oferta na internet IP: *.chello.pl 09.07.07, 20:50 jak dla mnei to jest na prawde spory krok do przodu. netia ostatnimi czasy ustala nmowa jakosc w swiecie promocji i cen za internet. skonczyly sie juz chyba na dobre czasy, gdzie czlowiek 3 razy mysli zanim zalozy sobie internet. dzieki takim promocjom, szarakowi sie bedzie oplacalo miec net, zeby raz na jakis czas sprawdzic rozklad jazdy autobusu. net staje sie juz tak powszechny jak stacjonarny tel. kazdy ma, a jak nie ma, to inni robia wielkie oczy i stukaja sie w glowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dungeon Re: netia - nowe oferta na internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 11:23 o ile się nie mylę to i na 2 lata można wziąć tę umowę, tylko już chyba tylko przez 3 dni :) sam bym się przerzucił, ale tepsa mnie jeszcze na smyczy trzyma. ale jak tylko się skończy umowa, to chyba przejdę do netii, bo wygląda na to, że cały czas będą oferować ciekawe promocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhu Re: netia - nowe oferta na internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 18:56 Kup drugą linię telefoniczną:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: netia - nowe oferta na internet IP: *.matarnia.pl 09.07.07, 11:39 Ja bym nie traktował tej oferty jako coś nadzwyczajnego. Nie lubię wchodzić w tak długie umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhu Re: netia - nowe oferta na internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:27 1.To sobie nie wchódź, nie każdy potrzebuje superszybkiego łącza, ba - prawie nikt nie potrzebuje! Jestem pewny, że zlikwidowane neo 128 i 256 w dobrej cenie (19 i 29) robiłyby furorę. 2.No to się pomyliłem, bo postanowili dać rok za darmo, aż mi się nie chce wierzyć by mieli marże do teraz po >60%, nie wiem jak chcą na tym zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
juvergol Re: netia - nowe oferta na internet 09.07.07, 22:41 to jakie musi mieć marże tepsa; "nie to być nie może..." rzekł by adaś miauczyński; ja nie mówię, że tp ma być instytucja charytatywną, ale skoro Netia może sobie pozwolić na dostarczanie ludziom netu przez rok za darmo to ja sie pytam co tp robi z tą kasą, którą zdziera ze swoich klientów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazzyl Re: netia - nowe oferta na internet IP: 212.160.172.* 10.07.07, 12:51 Weź pod uwagę, że TP sprzedaje internet do Netii po cenie hurtowej, o której wysokości decyduje UKE, a nie TP (usługa BSA). Dzięki temu Netia ma internet za "pół darmo", który może sprzedać klientowi końcowemu taniej niż TP i jeszcze na tym zarobić :) No cóż, dla klienta lepiej, więc pewnie tylko się cieszyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
juvergol Re: netia - nowe oferta na internet 11.07.07, 11:51 BSA nie polega na tym, że tp sprzedaje alternatywnym dostawcom "za pół darmo"; cieszy mnie jak cholera fakt, że Netia się zdecydowała na taka promocję w takim momencie, gdy wydawało się, że będzi zastój wśród ofert szybkiego internetu, ale dziwi mnie postawa tp, która twierdzi, że nie musi wprowadzać żadnych promocji; totalna ignorancja dla klientów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: netia - nowe oferta na internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 19:08 Super oferta :D Jakbym mógł rozwiązać umowę ze swoim dostawcą internetu, to bym się przerzucił właśnie na Netię. Brawa dla chłopaków! Odpowiedz Link Zgłoś