Gość: berry30 IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 12:01 cześc czy jeżeli mam modem wewnętrzny w komputerze , którego nie wykrywa windows , mogę podłączyc modem zewnętrzny bez usuwania modemu wewnętrznego z peceta ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: porada IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 12:21 No pewnie, że tak. To nie ma nic do rzeczy. Możesz nawet pralkę podłączyć. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WITEK Re: porada IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 18:17 Oczywiscie ze mozna podlaczyc, potem i tak przy konfiguracji polaczenia zaznaczasz jaki modem ma byc uzywany dla tego polaczenia. -- Problem z komputerem systemem? www.windowsxx.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: porada IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:58 Jeżeli go nie używasz, wyjmij go. Czy jesteś pewien, że system go nie widzi? Być może jednak wykorzystuje on jakieś zasoby i przerwanie. Wyjmij go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk P.S. IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 22:00 Jeśli masz WinXP, zaznacz opcję "Pokaż ukryte urządzenia". Dzięki temu ujrzałem u siebie w systemie drukarkę, która nie wiedzieć czemu zainstalowała się jako urządzenie ukryte. Odpowiedz Link Zgłoś