darek.biz 10.11.07, 11:33 chciałbym iść na taki kurs.Takie kursy organizuje Zakałd Doskonalenia Zawodowego i podobno są dobzi w tym.Czy tego się można nauczyć? Proszę o poważne wpisy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: art Re: Witam ! Czy projektant stron www dobrze zarab IP: 85.219.158.* 10.11.07, 12:22 Ja od poniedziałku idę na taki 3-tygodniowy kurs. Zajęcia będą 3 razy w tygodniu po 5 godz. dziennie. Kurs jest z Urzędu Pracy. Ma ktoś już w tym doświadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
darek.biz Re: Witam ! Czy projektant stron www dobrze zarab 10.11.07, 12:40 Gość portalu: art napisał(a): > Ja od poniedziałku idę na taki 3-tygodniowy kurs. Zajęcia będą 3 > razy w tygodniu po 5 godz. dziennie. Kurs jest z Urzędu Pracy. Ma > ktoś już w tym doświadczenie? z jakiego jestes miasta? też bym poszedł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Witam ! Czy projektant stron www dobrze zarab IP: 85.219.158.* 10.11.07, 16:38 Ja idę na kurs organizowany przez Urząd Pracy w Gdańsku. Na ten najbliższy lista jest już zamknięta. Następny będzie w 1-szym kwartale 2008 r. Jednak będzie się bardzo trudno na niego dostać. Na taki kurs biorą jedynie 5 osób. Ja teraz zostałem wzięty chyba głównie dzięki temu, że jestem zarejestrowany jako osoba niepełnosprawna poszukująca pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobzek Re: Witam ! Czy projektant stron www dobrze zarab IP: *.acn.waw.pl 10.11.07, 18:23 > i podobno są dobzi w tym Jeśli są bardzo "dobzi" to smialo idz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vdvd Konkret IP: *.eranet.pl 25.02.08, 01:19 Mam 16 lat. Zajmuję się projektowaniem stron w wolnym czasie, a wyciągam na tym ok 350 zł za miesiąc. Pamiętajcie jednak o tym że dodatkowo chodzę do szkoły i mam inne zajęcie. Ty ile designer zarabia jest zależne od tego ile ma zleceń, na jakim poziomie są jego prace, rynku na jakim się porusza oraz (jeśli jest jedynym wykonawcą strony i się tym zajmuje) jakie techniki multimedialne oraz kody (html, xhtml, php itp.) zna. Odpowiedz Link Zgłoś