Gość: Marcin IP: *.bluu.net / 192.168.2.* 20.08.03, 11:51 Cze. Czy znacie jakieś fajne serwery ftp z grami i filmami, jak tak to podajcie. Pozdróvka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PaRaDoX Re: FTP IP: *.chello.pl 20.08.03, 14:00 Człowieku znajdz jakas wyszukiwarke ftpkow i problem z glowy jak nie znajdziesz to moze ci podam link ;] Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: FTP 20.08.03, 16:03 ftp://127.0.0.1 :P jak musisz kraść to kradnij samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: FTP IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 16:29 gray napisał: > ftp://127.0.0.1 :P > > jak musisz kraść to kradnij samemu. Ludzie, chyba powariowaliście. Odczepcie się od autora postu. Tysiące serwerów w necie udostępnia gry darmowe. Spotkać też można starsze wersje gier komercyjnych, które udostępniane są teraz bezpłatnie. Uważam że akurat ten post zasługuje na nazwę dobrego. A że uważacie że chodzi o kradzież ? No cóż, czyżby powiedzenia "głodnemu chleb na myśli" czy "czapka gore na złodzieju" nadal pozostawały aktualne ? Złośliwa rada odnośnie wyszukiwarki też nie jest w porządku. Wybrać z tysięcy linków akurat ten dobry nie jest rzeczą prostą. Dotąd miałem wrażenie, że forum istnieje po to, by służyć sobie radą i pomocą. Błąd ? Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: FTP 20.08.03, 17:18 Gość portalu: kk napisał(a): > Ludzie, chyba powariowaliście. Odczepcie się od autora postu. Tysiące > serwerów w necie udostępnia gry darmowe. no no, i filmy tak samo. założę się, że właśnie o to chodzi ;> > Spotkać też można starsze wersje gier komercyjnych, które udostępniane są > teraz bezpłatnie. niewiele. większość jest i tak piractwem. > Uważam że akurat ten post zasługuje na nazwę dobrego. uważam, że się mylisz. > A że uważacie że chodzi o kradzież ? No cóż, czyżby powiedzenia "głodnemu > chleb na myśli" czy "czapka gore na złodzieju" nadal pozostawały aktualne ? oczywiście, że nie mam oryginalnego windowsa - znalazłem iso, ściągnąłem, nagrałem i mam. nikogo nie musiałem o nic pytać. > Złośliwa rada odnośnie wyszukiwarki też nie jest w porządku. Wybrać z tysięcy > linków akurat ten dobry nie jest rzeczą prostą. kwestia zadania dobrego zapytania. abstrahując od niecnego celu tych poszukiwań wyszukiwarka nie jest po to, żebym ja poszukał w niej odpowiedzi i ją komuś podał ale po to, żeby ten ktoś to zrobił. > Dotąd miałem wrażenie, że forum istnieje po to, by służyć sobie radą i > pomocą. Błąd ? masz rację. forum jest po to by służyć poradą ludziom, którzy skorzystali już ze wszystkich możliwości samodzielnego rozwiązania problemu a skoro im się nie udało poszukują tej odpowiedzi u innych. polecam rtfm.bsdzine.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: FTP IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 17:36 Gray, masz swoje zdanie na ten temat, ja mam swoje. Uszanujmy to poprostu. Tak samo jak szanuję fakt, iż swoje racje przedstawiasz w sposób kulturalny. Nie zawsze na forum sprawy tak się mają. W sumie, co wyraźnie zakomunikowałeś, forum ma służyć radą i pomocą dla osób nie mogącym poradzić sobie samodzielnie. I niech tak zostanie. Cel ogólny mamy zatem jednakowy, szczegół niech pozostanie szczegółem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: FTP IP: *.bluu.net / 192.168.2.* 20.08.03, 18:50 Gray i po co sie chwalisz że masz pirata ? Chcesz komuś zaimponować ? Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: FTP 20.08.03, 22:42 nie mogę odnaleźć miejsca, w którym się tym chwaliłem. jeżeli ty potrafisz to mi je wskaż. Odpowiedz Link Zgłoś