IP: *.bluu.net / 192.168.2.* 20.08.03, 11:51
Cze. Czy znacie jakieś fajne serwery ftp z grami i filmami, jak tak to
podajcie.
Pozdróvka
Obserwuj wątek
    • Gość: PaRaDoX Re: FTP IP: *.chello.pl 20.08.03, 14:00
      Człowieku znajdz jakas wyszukiwarke ftpkow i problem z glowy jak nie znajdziesz
      to moze ci podam link ;]
    • gray Re: FTP 20.08.03, 16:03
      ftp://127.0.0.1 :P

jak musisz kraść to kradnij samemu.
      • Gość: kk Re: FTP IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 16:29
        gray napisał:

> ftp://127.0.0.1 :P
        >
        > jak musisz kraść to kradnij samemu.

Ludzie, chyba powariowaliście. Odczepcie się od autora postu. Tysiące serwerów
        w necie udostępnia gry darmowe. Spotkać też można starsze wersje gier
        komercyjnych, które udostępniane są teraz bezpłatnie.
        Uważam że akurat ten post zasługuje na nazwę dobrego. A że uważacie że chodzi o
        kradzież ? No cóż, czyżby powiedzenia "głodnemu chleb na myśli" czy "czapka
        gore na złodzieju" nadal pozostawały aktualne ?
        Złośliwa rada odnośnie wyszukiwarki też nie jest w porządku. Wybrać z tysięcy
        linków akurat ten dobry nie jest rzeczą prostą. Dotąd miałem wrażenie, że forum
        istnieje po to, by służyć sobie radą i pomocą. Błąd ?

• gray Re: FTP 20.08.03, 17:18
          Gość portalu: kk napisał(a):

> Ludzie, chyba powariowaliście. Odczepcie się od autora postu. Tysiące
          > serwerów w necie udostępnia gry darmowe.

no no, i filmy tak samo. założę się, że właśnie o to chodzi ;>

> Spotkać też można starsze wersje gier komercyjnych, które udostępniane są
          > teraz bezpłatnie.

niewiele. większość jest i tak piractwem.

> Uważam że akurat ten post zasługuje na nazwę dobrego.

uważam, że się mylisz.

> A że uważacie że chodzi o kradzież ? No cóż, czyżby powiedzenia "głodnemu
          > chleb na myśli" czy "czapka gore na złodzieju" nadal pozostawały aktualne ?

oczywiście, że nie mam oryginalnego windowsa - znalazłem iso, ściągnąłem,
          nagrałem i mam. nikogo nie musiałem o nic pytać.

> Złośliwa rada odnośnie wyszukiwarki też nie jest w porządku. Wybrać z tysięcy
          > linków akurat ten dobry nie jest rzeczą prostą.

kwestia zadania dobrego zapytania. abstrahując od niecnego celu tych poszukiwań
          wyszukiwarka nie jest po to, żebym ja poszukał w niej odpowiedzi i ją komuś
          podał ale po to, żeby ten ktoś to zrobił.

> Dotąd miałem wrażenie, że forum istnieje po to, by służyć sobie radą i
          > pomocą. Błąd ?

masz rację. forum jest po to by służyć poradą ludziom, którzy skorzystali już
          ze wszystkich możliwości samodzielnego rozwiązania problemu a skoro im się nie
          udało poszukują tej odpowiedzi u innych.

polecam rtfm.bsdzine.org/
          • Gość: kk Re: FTP IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 17:36
            Gray, masz swoje zdanie na ten temat, ja mam swoje. Uszanujmy to poprostu. Tak
            samo jak szanuję fakt, iż swoje racje przedstawiasz w sposób kulturalny. Nie
            zawsze na forum sprawy tak się mają. W sumie, co wyraźnie zakomunikowałeś,
            forum ma służyć radą i pomocą dla osób nie mogącym poradzić sobie samodzielnie.
            I niech tak zostanie. Cel ogólny mamy zatem jednakowy, szczegół niech
            pozostanie szczegółem. Pozdrawiam.
            • Gość: Marcin Re: FTP IP: *.bluu.net / 192.168.2.* 20.08.03, 18:50
              Gray i po co sie chwalisz że masz pirata ? Chcesz komuś zaimponować ?
              • gray Re: FTP 20.08.03, 22:42
                nie mogę odnaleźć miejsca, w którym się tym chwaliłem. jeżeli ty potrafisz to
                mi je wskaż.
            • gray Re: FTP 20.08.03, 22:44
              ok. w porządku :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka