Gość: telmaciej IP: *.magnet.com.pl 30.08.03, 15:45 Czy ktoś korzysta z Opery i jest z niej zadowolony? Co przemawia na jej korzyść w porównaniu z innymi przeglądarkami? Mam zamiar ją posadzić bo słyszałem że jest szybka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: strzaly znikad Re: Opera-Jaka jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 16:50 Śmiało instaluj! ale poczytaj najpierw: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=5771500&a=5771500 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagry Re: Opera-Jaka jest? IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.08.03, 21:35 W sumie, to same zalety. Zainstaluj i sprawdź. Ja jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Opera-Jaka jest? 30.08.03, 23:56 jak przywykniesz - to nie zmienisz nigdy na inna ;) polecam p.s. duzo informacji - www.operapl.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thaal Re: Opera-Jaka jest? IP: *.krak.tke.pl 31.08.03, 02:26 jak dla mnie jest the best... korzystam i z opery i z jej klijenta poczty... co prawda nie zawsze wyswietlają się stronki, ale sa one przeważnie naładowane javą i tym podobnymi, tak więc 98% stron w sieci spokojnie pójdzie... a pozostałe 2% to albo blogi albo stronki xxx :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sxgs Re: Opera-Jaka jest? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.08.03, 10:23 Gość portalu: telmaciej napisał(a): > Czy ktoś korzysta z Opery i jest z niej zadowolony? Co przemawia na jej > korzyść w porównaniu z innymi przeglądarkami? Mam zamiar ją posadzić bo > słyszałem że jest szybka. najlepsza przegladarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zedd Re: Opera-Jaka jest? IP: *.clubnet.pl 31.08.03, 10:55 A jak zaczniesz jeszcze korzystac z "gestów myszy"(wtajemnieczeni wiedza:) to juz na pewno do innych przegladarek nie wrocisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
telmaciej Re: Opera-Jaka jest? Dziękuję wszystkim ! 31.08.03, 14:33 Posadzę ją natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Opera-Jaka jest? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 15:11 Fajna ta Opera:)) Korzystam od wersji 3.20 :) I z kazda wersja jest coraz, coraz lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś