Dodaj do ulubionych

Zobacz na co możesz wydać zwrot z Urzędu Skarbo...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 08:22
Co za debily artykul. A który niby przecietny Kowalski dostanie zwrot podatku
umozliwiajacy zakup przedmiotu za 4000USD? :D
Troche niepowazny ten temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: artykuł sponsorowa najlepiej przepić IP: *.acn.waw.pl 06.04.08, 09:11
      • solarv Re: najlepiej przepić 06.04.08, 09:58

• Gość: J@ Zobacz na co możesz wydać zwrot z Urzędu Skarbo.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 09:52
      A co mi doradzi kupić redaktor tego artykułu za 145zł?:) już wiem kupie sobie
      laptoa;) albo dam na lokatę będzie super procent, będę miał pięcioka na piwo
      heheheheh. Ktoś sobie jaja robi z Polaków, ale co się dziwić w końcu to GAZETA
    • Gość: kleofas ja przeleję na wsparcie pana Nowaka IP: *.generacja.pl 06.04.08, 10:29
      ostatni Polak, który nie boi się polskojezycznej gazety
      • Gość: qpa Re: ja przeleję na wsparcie pana Nowaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 10:33
        poradźcie mi w takim razie co kupić za 38 zł... mądrale:P
        • badjuk Re: ja przeleję na wsparcie pana Nowaka 06.04.08, 12:09
          Kup sobie kupon toto-lotka, może wreszcie będziesz coś miał z tego zwrotu ;)
    • drakaina Dobre zdjęcia = dobry fotograf 06.04.08, 13:12
      Co za bzdura o tych aparatach - złe zdjęcia bardzo rzadko są winą aparatu. Zły
      fotograf sprzętem za milion dolarów też (a nawet tym bardziej) nie zrobi dobrego
      zdjęcia, natomiast ktoś, kto umie kadrować i obserwować światło, może zrobić
      piękne zdjęcia najprostszym "idiotą". Popytajcie autorów naprawdę dobrych (w
      sensie technicznym) fotoblogów, to się zdziwicie. Ja taką sondę przeprowadziłam,
      kiedy zastanawiałam się, jaką nową cyfrówkę kupić i zaskoczyło mnie to, że wiele
      naprawdę świetnych technicznie zdjęć było robione dość prostymi kompaktami.
      • dylana Re: Dobre zdjęcia = dobry fotograf 06.04.08, 16:38
        drakaina napisała:

> Co za bzdura o tych aparatach - złe zdjęcia bardzo rzadko są winą aparatu. Zły
        > fotograf sprzętem za milion dolarów też (a nawet tym bardziej) nie zrobi dobreg
        > o
        > zdjęcia, natomiast ktoś, kto umie kadrować i obserwować światło, może zrobić
        > piękne zdjęcia najprostszym "idiotą". Popytajcie autorów naprawdę dobrych (w
        > sensie technicznym) fotoblogów, to się zdziwicie. Ja taką sondę przeprowadziłam
        > ,
        > kiedy zastanawiałam się, jaką nową cyfrówkę kupić i zaskoczyło mnie to, że wiel
        > e
        > naprawdę świetnych technicznie zdjęć było robione dość prostymi kompaktami.

Zgadzam sie z tym calkowicie, wśród sswoich znajomych mam dwie sooby które
        profesjonalnie fotografuja, ale z powodu ze ejszcze sie ucza nie stac je na
        doskonale aparaty co jednak nie przeszkadzam im w robieniu naparwde niezlych zdjec.
    • Gość: ole Zobacz na co możesz wydać zwrot z Urzędu Skarbo.. IP: *.unused.derbynet.waw.pl 06.04.08, 15:01
      Właściwie dlaczego by nie na cele charytatywne?
    • smok_sielski Zobacz na co możesz wydać zwrot z Urzędu Skarbo.. 06.04.08, 15:40
      A ja wydam na prąd, wodę i ogrzewanie.
      smok
    • jarek.gurtowski kretyński artykuł. 06.04.08, 22:34
      napisałbyś lepiej, jak leczyć grzybicę racic i loch karmiących.
    • Gość: student co zrobił student? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 01:37
      dostałem niecałe 600 zł zwrotu - planowałem wpłacić je na konto. Ostatecznie
      wszystko poszło na rachunki domowe... ;/
    • Gość: scania81 Zobacz na co możesz wydać zwrot z Urzędu Skarbo.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 08:06
      A ja założę sobie gaz do autka, a resztę przeznaczę na urlopowy wyjazd :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka