Gość: Lukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 08:22 Co za debily artykul. A który niby przecietny Kowalski dostanie zwrot podatku umozliwiajacy zakup przedmiotu za 4000USD? :D Troche niepowazny ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J@ Zobacz na co możesz wydać zwrot z Urzędu Skarbo.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 09:52 A co mi doradzi kupić redaktor tego artykułu za 145zł?:) już wiem kupie sobie laptoa;) albo dam na lokatę będzie super procent, będę miał pięcioka na piwo heheheheh. Ktoś sobie jaja robi z Polaków, ale co się dziwić w końcu to GAZETA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleofas ja przeleję na wsparcie pana Nowaka IP: *.generacja.pl 06.04.08, 10:29 ostatni Polak, który nie boi się polskojezycznej gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa Re: ja przeleję na wsparcie pana Nowaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 10:33 poradźcie mi w takim razie co kupić za 38 zł... mądrale:P Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: ja przeleję na wsparcie pana Nowaka 06.04.08, 12:09 Kup sobie kupon toto-lotka, może wreszcie będziesz coś miał z tego zwrotu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drakaina Dobre zdjęcia = dobry fotograf 06.04.08, 13:12 Co za bzdura o tych aparatach - złe zdjęcia bardzo rzadko są winą aparatu. Zły fotograf sprzętem za milion dolarów też (a nawet tym bardziej) nie zrobi dobrego zdjęcia, natomiast ktoś, kto umie kadrować i obserwować światło, może zrobić piękne zdjęcia najprostszym "idiotą". Popytajcie autorów naprawdę dobrych (w sensie technicznym) fotoblogów, to się zdziwicie. Ja taką sondę przeprowadziłam, kiedy zastanawiałam się, jaką nową cyfrówkę kupić i zaskoczyło mnie to, że wiele naprawdę świetnych technicznie zdjęć było robione dość prostymi kompaktami. Odpowiedz Link Zgłoś
dylana Re: Dobre zdjęcia = dobry fotograf 06.04.08, 16:38 drakaina napisała: > Co za bzdura o tych aparatach - złe zdjęcia bardzo rzadko są winą aparatu. Zły > fotograf sprzętem za milion dolarów też (a nawet tym bardziej) nie zrobi dobreg > o > zdjęcia, natomiast ktoś, kto umie kadrować i obserwować światło, może zrobić > piękne zdjęcia najprostszym "idiotą". Popytajcie autorów naprawdę dobrych (w > sensie technicznym) fotoblogów, to się zdziwicie. Ja taką sondę przeprowadziłam > , > kiedy zastanawiałam się, jaką nową cyfrówkę kupić i zaskoczyło mnie to, że wiel > e > naprawdę świetnych technicznie zdjęć było robione dość prostymi kompaktami. Zgadzam sie z tym calkowicie, wśród sswoich znajomych mam dwie sooby które profesjonalnie fotografuja, ale z powodu ze ejszcze sie ucza nie stac je na doskonale aparaty co jednak nie przeszkadzam im w robieniu naparwde niezlych zdjec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ole Zobacz na co możesz wydać zwrot z Urzędu Skarbo.. IP: *.unused.derbynet.waw.pl 06.04.08, 15:01 Właściwie dlaczego by nie na cele charytatywne? Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Zobacz na co możesz wydać zwrot z Urzędu Skarbo.. 06.04.08, 15:40 A ja wydam na prąd, wodę i ogrzewanie. smok Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski kretyński artykuł. 06.04.08, 22:34 napisałbyś lepiej, jak leczyć grzybicę racic i loch karmiących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student co zrobił student? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 01:37 dostałem niecałe 600 zł zwrotu - planowałem wpłacić je na konto. Ostatecznie wszystko poszło na rachunki domowe... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scania81 Zobacz na co możesz wydać zwrot z Urzędu Skarbo.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 08:06 A ja założę sobie gaz do autka, a resztę przeznaczę na urlopowy wyjazd :) Odpowiedz Link Zgłoś