Gość: Paweł IP: *.ramtel.com.pl / *.kra.cdp.pl 18.09.03, 17:17 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray Re: darmowe sklepy internetowe 18.09.03, 20:30 czyli sklepy, w których kupuje się za darmo? nie słyszałem o takich sklepach zwykłych a co dopiero internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: darmowe sklepy internetowe IP: *.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 11:17 www.merlin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
awu84 Re: darmowe sklepy internetowe 22.09.03, 13:08 ja na przykład widziałem sklepy w stylu "Wszystko po 4.50 zł" (apropo do ktorych wtargnie jakaś babcia i zacznie sie pytać o cene każdej rzeczy... to niezłe jaj z tego są :) ale o darmowych sklepach jeszcze nie słyszałem. A co jak w internecie coś zamówie za darmo to za poczte polską albo servisco też płacą? :-) piękna utopijna idea Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: darmowe sklepy internetowe 22.09.03, 13:59 kilka razy zamawiałem z merlina różne rzeczy i za każdym razem musiałem płacić.. może coś nie tak zrobiłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emen Re: darmowe sklepy internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 07:28 pewnie mowisz o oscommerce, looknij na www.emenpl.e9.pl/test , bardzo fajna sprawa, trzeba jeszcze umiec cos w php robic, zeby go dostosowac do swoich/klientow potrzeb. za kilka tygodni otweram strone wsparcia dla tego systemu [www.oscommerce.pl] , na razie mozesz sobie to sciagnac z oficjalnej strony projektu www.oscommerce.com Odpowiedz Link Zgłoś