Dodaj do ulubionych

neostrada za 1,07 buhaha

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 21:15
to są jakieś jaja. Mam pakiet instalacyjny neostrady, już mi się zaczął ten
miesięczny okres testowania za 1,07 zł i w ramach tego testowania każą czekać
dwa tygodnie na aktywację, a bez niej chyba nic działać nie będzie. Jednym
słowem tepsa nabija ludziów w butelkę - bo nie miesiąc, ale dwa tygodnie
wynosi de facto okres owego nieszczęsnego testowania
Obserwuj wątek
    • Gość: ToNy Re: neostrada za 1,07 buhaha IP: *.waw.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 25.09.03, 22:04
      A zarejstrowałes sie bo jezeli nie to wszystko w porzadku.Samo podpisanie
      umowy to dopiero poczatek z tego co wiem to od momentu rejestracji biegnie
      czas tych 30 dni
      ToNy
    • yasny Re: neostrada za 1,07 buhaha 25.09.03, 23:19
      zaczekaj na final "imprezy" - zobaczysz jak bedzie super, jak sie rozmyslisz ..
      • Gość: ToNy Re: neostrada za 1,07 buhaha IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 25.09.03, 23:25
        Jak znasz jakies konkrety to powiedz, bo ja przynajmniej w telepunkcie kilka
        razy sie pytałem czy przed tymi 30 dniami od rejestracji mozna z neostrady
        zrezygnowac płacac tylko 1,07 zł i powiedziano mi że tak.Na wszelki wypadek
        zapisałem sobie nazwisko osoby która mi to mówiła.Tak więc jak wiesz cos
        konkretnego to napisz a nie ze "zobaczysz jak będzie super"

PS
        Nie to zebym tak znowu kochał tpsa

ToNy
    • Gość: exe Re: neostrada za 1,07 buhaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 00:03
      a ja poszedłem do tpsa, podpisałem umowe na miejscu... po 4 dniach zadzwonili
      ze usługa jest aktywna i zestaw do odbioru. Po pracy pojechałem po odbiór
      zestawu i wieczorem już full wypas...
      • Gość: piecyk gazowy Re: neostrada za 1,07 buhaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 08:02
        A gdzie Ty pracujesz? TP SA, WP, TPi, Ditel?
        • Gość: exe Re: neostrada za 1,07 buhaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 12:51
          ha-ha :/
      • Gość: toko Re: neostrada za 1,07 buhaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 15:24
        Ja też tak miałem - ale jak już pojechałem to dowiedziałem się, że umowę mogę
        podpisać, zestaw dostać, ale usługa będzie i tak nieaktywna /do nie wiadomo
        kiedy/, bo TEPSA w moim mieście nie ma możliwości technicznych przyłączenia
        takiej liczby chętnych jaka się zgłosiła w ramach ich promocji. A całą tą
        promocję wymyśliła ekipa z Warszawy która nie ma informacji o możliwościach
        technicznych "w terenie".
        "Ale jak tylko będzie możliwoć podłączenia się - natychmiast mnie powiadomią".
        Czekam już ponad 2 tygodnie.
        Całe szczęście, że w moim bloku instalują dostęp do internetu - prędkość 256 i
        50 zł miesięcznie. Mam tepsę w d...
        • polokokt Re: neostrada za 1,07 buhaha 29.09.03, 16:15
          pytanie tylko czy jak polowa osiedla zapusci p2p (co predzej lub pozniej
          nastapi) nadal bedziesz mial 256kbps?
          Pozdrawiam
          • Gość: aq123 Re: neostrada za 1,07 buhaha IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 16:49
            "przejechał się już ktoś na tym?
            • Gość: polokokt Re: neostrada za 1,07 buhaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 09:28
              no wlasnie tez mnie to interesuje. z nieceirpliwoscia czekam na to az pierwsze
              osoby zrezygnuja lub przedluza umowe poza ten okres probny. Poprostu ciezko mi
              jakos zrozumiec zeby monopolista w tym kraju robil takie ruchy marketingowe,
              musi w tym byc jakas podpucha :)
              Pozdrawiam
              • Gość: zajac Re: neostrada za 1,07 buhaha IP: 212.122.215.* 04.10.03, 20:32
                wg mnie telekomuna zaczyna czuc na plecach oddech providerow osiedlowych. na moim osiedlu(bydgoszcz,wyzyny, praktycznie nie ma bloku, kotry nei bylby podpiety do jednej z dwoch sieci.a taka sytuacja jest praktycznie na wsyztskich bydgoskich osiedlach.podlacane sa kolejne blok, w sumei za niewielka kaske.
                ja zalozylem necik w zeszlym tygodniu. zaplacilem 150 zetek i 40 abonament na miesiac.
                przy takich cenach telezlodziej nie ma szans na zdobycie i utrzymanie rynku i musi choc troche sie starac.
    • Gość: pablo Re: neostrada za 1,07 buhaha IP: 203.202.120.* 30.09.03, 20:53
      Nie opowiadaj bzdur, bo 30-dniowy okres zaczyna sie od momentu rejestracji na
      stronie, więc skoro nie masz jeszcze aktywacji, to w czym problem ?
      • Gość: bulwa Re: neostrada za 1,07 buhaha IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.03, 11:45
        Hak jest tylko jeden. Jeżeli się zapomnisz i nie oddasz w ustalonym terminie to
        zaczyna obowiązywać umowa, którą podpisałeś i nie ma zmiłuj-bulisz przez rok
        po 149. Trzeba dobrze pilnowac terminu zwrotu. (No, chyba, że się chce
        zatrzymać)
    • Gość: aa Re: neostrada za 1,07 buhaha IP: *.euro / *.ld.euro-net.pl 01.10.03, 12:03
      Ta promocja Neostrady to jest jeden wielki szajs. Czekanie na "weryfikacje' na
      umowe na aktywacje - to jest XIX wiek. Kiedy widze Pania Czuba w telewizorni
      flaki mi sie przewracaja w brzuchu. Ale czego sie nie robi dla wielkiej forsy.
      Sprzedaje sie wszystko. A tak prawde mowiac to kierownictwo Neostrady jest
      obsadzone krewnymi politykow ktorzy o niczym nie maja pojecia a ich jedyna
      odpowiedzia na wszelkie pytania jest: PROSZE ZLOZYC REKLAMACJE.
      • Gość: H2O Re: neostrada za 1,07 buhaha IP: 80.51.247.* 02.10.03, 13:27
        Ja musze czekac 2 dzien juz bo maja jakis problem techniczny! Jaki system
        polecacie do neostrady? bo mi powiedzieli ze jak mam 98 to bede mial problemy,
        mam teraz XP i to samo, czyli NIC.
    • Gość: monika Re: neostrada za 1,07 buhaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 21:33
      Ja mam 98 i nie było najmniejszych problemów - odebrałam, zainstalowałam i już.
      Cały czas (odpukać) działa.
    • Gość: emeryt qurtche Re: neostrada za 1,07 buhaha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 21:12
      no faktycznie - od momentu rejestracji liczy sie ten miesiąc
      no ale - mija już dwa tygodnie - i dalej nic. Dalej cicho, nie mam aktywacji, i
      czekam gapiąc się w sufit
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka