Gość: Insect IP: *.stoginet.csc.pl / 192.168.2.* 26.09.03, 18:04 Wlasnie sciagnalem sobie pop-up stopper, ale nie chce mi dzialac, po prostu reklamy nadal mi wyskakuja, mieliscie cos takiego? A moze znacie jakis inny programik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray Re: BLOKOWANIE REKLAM INTERNETOWYCH 26.09.03, 19:01 np mozilla ma funkcję blokowania nierządanych pop-upów. inna sprawa, że mozilla jest badziewna ;) oprócz tego norton personall firewall z powodzeniem blokuje wyskakujące okienka. inna rzecz, że jest badziewny i zajmuje kupę miejsca ;) ja osobiście już wolę sobie pozamykać te okienka od czasu do czasu. inna sprawa, że nie szlajam się po stronach, które otwierają dziesiątki pop-upów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: BLOKOWANIE REKLAM INTERNETOWYCH 27.09.03, 01:17 gray napisał: > np mozilla ma funkcję blokowania nierządanych pop-upów. inna sprawa, że > mozilla jest badziewna ;) Smajlej smajlejem, ale jak Ci pierdykne za takie teksty... :p Odpowiedz Link Zgłoś