Gość: kmin IP: 83.17.198.* 18.07.08, 13:29 za czasow dosa i wczesnych windowsow symantec robil najlepsze programy uzytkowe. teraz lepiej trzmac sie od nich z daleka. bardziej obciazaja i wgryzaja sie w system niz wiekszosc wirusow o_O Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lost_island Zawiodłam się na Nortonie 19.07.08, 14:01 Nie dość, że ociężały to jeszcze nieskuteczny! Dwa razy nie wykrył trojana (małego, bo małego, ale jednak). Obecnie używam Spyware Doctor with Anti-Virus i antymalware, który usuwa ciasteczka, blokuje niebezpieczne strony lub reklamy i skanuje kompa. Dodam jeszcze, ze program jest płatny (niestety, ale pokażcie mi bezpłatny program z tyloma zaletami), ale jest lekki i skuteczny - i o to mi chodziło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ___ System operacyjny ... ___ IP: *.136.udn.pl 21.07.08, 20:30 Za bezpieczenstwo systemu operacyjnego odpowiada system operacyjny i jego uzytkownik. Nawet jesli uzytkownik jest glupi, to przynajmniej so powinien byc madry. W przypadku Windows na ogol mamy glupich uzytkownikow i glupi so. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzerr omijam IP: 74.210.12.* 23.07.08, 11:08 Hmm czlowiek przed pelnymi wersjami sie chroni jak moze... a tu bety.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mileyski Re: omijam IP: *.toya.net.pl 23.07.08, 11:20 Z tymi antywirusami to głównie akcja o charakterze marketingowym. Od przeszło dwóch lat mam z tym święty spokój. Po prostu nie mam antywirusa. Odpowiedz Link Zgłoś