kasi3k1 23.08.08, 09:31 potrzebuje ifo na temat internetu z netii tzn jak to jest z abonamentem jesli sie jest na linii TP czy mozna go zniejszyc do najnizszego (w TP niestety nie masz neta musiesz placic najwyzszy abontament) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: kto ma netie?? IP: *.acn.waw.pl 23.08.08, 09:47 Przecież możesz zadzwonić do netii i zapytać. Nie gryzą. Odpowiedz Link Zgłoś
mesing Re: kto ma netie?? 23.08.08, 17:37 Mam Netię prawie 2 lata i jak na razie nie mam powodów do większych narzekań. Abo w tpsa zmniejszałem do socjalnego bo tel stacjonarny jest mi potrzebny dla samej linii. Jakość świadczonej usługi jest na w miarę przyzwoitym poziomie. PS.: Nie jestem pracownikiem Netii. To tak na boku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasi3k1 Re: kto ma netie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 21:13 dzwonilam do netii wszytkiego sie dowiedzialm a najbardziej zaskoczylo mnie to ze pan ktory prawdzal czy na mojej linii bede miec netie stwierdzil ze TPsa nas zablokowala (mowil cos o portach ) ze niby na uslugi innego dostawcy. mial ktos podobna sytuacje/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: kto ma netie?? IP: *.acn.waw.pl 23.08.08, 22:37 Tzn jaką? O co konkretnie pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasi3k Re: kto ma netie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 23:44 chodzie mi czy ktos tez mial tak zablokowana linie przez tp Odpowiedz Link Zgłoś