mskrzypo 15.10.03, 18:39 WITAM MAM PYTANKO CZY RADIO ZWYKLE BEDZIE CHODZIC JA GO ZAMONTUJE W SAMOCHODZIE I PODLANCZE DO AKUMULATORA INSTALACJA 12 DA SIE TO JAKOS PODLANCZYC, MOZE TAM GDZIE BATERIE SIE WKLADA ZGORY DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edekzfabrykikredek Re: radio do samochodu(PILNE) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 18:50 chyba nie to forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: radio do samochodu(PILNE) IP: *.netspeed.com.au 17.10.03, 01:07 mskrzypo napisał: > WITAM > MAM PYTANKO CZY RADIO ZWYKLE BEDZIE CHODZIC JA GO ZAMONTUJE W SAMOCHODZIE I > PODLANCZE DO AKUMULATORA INSTALACJA 12 DA SIE TO JAKOS PODLANCZYC, MOZE TAM > GDZIE BATERIE SIE WKLADA Nie to forum ale odpowiedz jest taka: jesli radio pobiera prad o napieciu 12V lub nizszym to potrzebny jest przyrzad, ktory wlacza sie do gniazdka zapalniczki w samochodzie i do radia w odpowiedni kontakt zasilania zewnetrznego. Ten przyrzad dostosuje prad z baterii samochodu do wymagan zasilania radia. Czy to jest jasne ? (nie uzywaj duzych liter) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: radio do samochodu(PILNE) IP: 213.68.127.* 17.10.03, 11:35 Zapomniales dodac, ze przed instalacja radia musi pozamykac wszystkie okna w samochodzie. Zgasic silnik przebiec sie w kolo samochodu i dopiero wlaczyc radio. No chyba ze radio ma emblemat pingwina. To w tedy sprawa jest znacznie latwiejsza. Nie trzeba zamykac okien, tylko spedzic dwa tygodnie na czytaniu how-to wlozyc to cos to gniazdka zapalniczki aby przy akumulatorze2-53.21.so nie trzeba bylo kompilowac radia ze statycznymi bibliotekami, bowiem w wypadku silnika 2.4.21 trzeba uwazac na modul kable32.1.23.11.o ktory aby sie zaladowal musi miec wpierw zaladowany modul kluczyki.o, a ktory modprobe nie wykrywa w dystrybucjach samochodow fiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: radio do samochodu(PILNE) IP: *.crowley.pl 17.10.03, 17:02 będą zakłócenia w czasie jazdy Odpowiedz Link Zgłoś