Dodaj do ulubionych

Nowe Gadu-Gadu do pobrania

• Gość: 141 Nowe Gadu-Gadu do pobrania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 21:23
      walesa dostepna hehe
    • Gość: sx Wałęsa dostępna? :-D IP: *.chello.pl 15.10.08, 21:32
      Widzę, że pożal-się-boże-programiści GG spróbowali swych sił z automatyczną
      detekcją płci rozmówcy. Prawie im się udało - nick kończący się na "a" uznają za
      żeński, więc w tytule okienka jest "Wałęsa dostępna". Ech, ludzie, ludzie. Nigdy
      się nie nauczycie.
      • minister_krab to tak jak z cygańską wróżbą... 15.10.08, 23:42
        widze w twoich oczach ze twoja przyszla zona bedzie miala imie konczace sie na A.
        • Gość: brunorc Re: to tak jak z cygańską wróżbą... IP: *.Red-80-25-201.staticIP.rima-tde.net 16.10.08, 16:04
          minister_krab napisał:

> widze w twoich oczach ze twoja przyszla zona bedzie miala imie
          > konczace sie na A.

Bonawentura?
          • tymon99 Re: to tak jak z cygańską wróżbą... 19.10.08, 00:16
            nie, inez
      • Gość: K. Re: Wałęsa dostępna? :-D IP: *.ols.vectranet.pl 16.10.08, 18:20
        no ja od lat jestem pośmiewiskiem "Kuba jest dostępna" przez GG
    • Gość: sx Trwają prace... IP: *.chello.pl 15.10.08, 21:38
      "9. Trwają prace nad zmniejszeniem zużycia pamięci i poprawą stabilności"

To akurat żadna nowość. W GG takie prace trwają chyba od 8-miu lat. Szkoda że
      bez powodzenia :-)
    • Gość: antek Re: Nowe Gadu-Gadu do pobrania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:55
      albo za dużo bajerów albo prostota. zdecyduj sie
    • Gość: Szyderca Nowe Gadu-Gadu do pobrania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 23:41
      Ale paskuda, dobrze że używam i będę używał Tlena i Mirandy IM. I żadnych
      reklam :)
    • qupaal Nowe Gadu-Gadu do pobrania 18.10.08, 18:21
      Nie lubię GG. Wolę Skype.
      • Gość: iulekkk Re: Nowe Gadu-Gadu do pobrania IP: *.odnxx11.dynamic.dsl.tele.dk 22.11.08, 12:43
        Nie lubię Skype. Wolę GG.
    • Gość: użyszkodnik A co używać można zamiast GG? IP: 80.51.91.* 25.10.08, 16:03
      Oprócz Mirandy i Aqq, w Windows XP?
      • Gość: TH Re: A co używać można zamiast GG? IP: *.toya.net.pl 25.10.08, 20:49
        Najlepiej Pidgina i przejść na Ubuntu. hehe.
    • e-ftalo Re: Nowe Gadu-Gadu do pobrania 27.10.08, 23:06
      Wszystko co ukazało się po wersji 6.1 jest niestabilne,mulące i ogólnie nie
      nadaje sie do normalnej pracy(zabawy).GG zeszlo już całekim na psy i najlepiej
      będzie jak sobie dadzą spokój i zrobią nowy komunikator od nowa.
      Więc polecić mogę jedynie wersję 6.1 sprawną i stabilną w 100% stąd
      www.komunikatory.net/download/download/GG/GG/gg61.exe
    • Gość: roy Nowe Gadu-Gadu do pobrania IP: *.siodemka.waw.pl 29.10.08, 14:00
      Witam,

na wykopie znalazłem ciekawą alternatywę dla Gadu-Gadu, gotowa do użycia:) www.wykop.pl/ramka/105058/gotowa-wersja-mirandy-im
    • Gość: tut Re: Nowe Gadu-Gadu do pobrania IP: *.chello.pl 17.11.08, 13:20
      no właśnie. ciekawe kiedy oni to zrozumieją. ja mam od miliona lat tylko gg 6.1. instalka to mój największy skarb. skajpa włączam tylko jak umówie sie z kimś na gadu - potwooornie muli kompa. a gg nowsze niż 6.1 odstraszyło mnie tak skutecznie, że nawet nie próbuje go oglądać. jest mało plastyczne - nie mozna zmieniać wielkości okna i koloru skórki. ogólnie dno den. myślałam, że zrobią coś prostszego niż gg 6.1 a oni poszli w totalnie innym kierunku. nie wróżę im sukcesu. ktoś w końcu zrozumie, że gg ludzi wkurza, zrobi prosty komunikator i gg straci swoją wiodącą pozycję na rynku. bo ile lat można korzystać z gg 6.1 z braku laku.
      • e-ftalo Re: Nowe Gadu-Gadu do pobrania 20.11.08, 22:54
        miranda zawiesza mi się zaraz po uruchomieniu.Dodam że mam windows 98 ,być może
        ma zbyt duze wymagania.W każdym razie nie jest alternatywą dla gg 6.1

Ale cóż nam więcej trzeba,skóki mamy (Gadu+ 2.6)
        www.komunikatory.net/pobierzplik.php?plik_id=395
        dodatkowe wtyczki też (Power Project 1.75 Final)
        www.komunikatory.net/pobierzplik.php?plik_id=533
        Do rozmów głosowych jest skype,do radia jest winamp lub windows media player
        Więc nie ma co zmieniać,skoro wszystko gra jak trzeba.
    • Gość: KINIA Nowe Gadu-Gadu do pobrania IP: *.klc.vectranet.pl 21.12.08, 20:02
      FAJNE TO GG POLECAM I POZDRAWIAM TEGO KTO WYMYŚLIŁ TO GG
    • Gość: Adi_Gryfino Test nowego Gadu-Gadu: MojaGeneracja.pl/3350600 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 11:32
      Te nowe GG to porażka. Niby co w nim nowego gdy spojrzymy na konkurencję ? Nic.
      Parę nowych skórek i opcja podkreślania źle wpisywanego wyrazu. Wow.
      Postarali się nie ma co. A oto moje minusy które znalazłem:

a) instalacja do 40 sekund szybka potem czekałem 4 minuty na rozpakowanie
      bibliotek.
      b) 2 paski: 1 na górze na wyszukiwanie kontaktów 2 na dole do dzwonienia. Bezsens.
      c) 5 prób i nie dało wczytać danych archiwum z poprzedniej aplikacji gg. Błąd
      aplikacji.
      d) Manager kont. Niby fajne ale klikam i zmienia się nazwa. Potem daję
      zaloguj. Bezsens.
      e) o wiele większe czcionki i wygląd. Aż taki ślepy to ja nie jestem wolę
      mniejszą listę.
      f) duża prockożerność. Na szczęście nie restartowało kompa jak w poprzedniej
      wersji.
      g) skopany na maxa katalog publiczny. Brak w nim opcji szukaj po dostępnych.
      h) brak podstawowych pól do wypełniania w katalogu publicznym takich jak np
      miasto.
      i) brak opcji szukania: od danych lat do danych lat danych osób. Tylko grupy
      wiekowe.
      j) za dużo przycisków zadzwoń i reklam. Zupełnie inne położenie statusów
      gadu-gadu.
      k) klikamy z menu na radio. Ale nie da się wyłączyć inaczej niż poprzez x
      nowego okna.

Obecnie korzystam z wersji 7.6 bo potem to już same porażki były.
    • Gość: qwerty Nowe Gadu-Gadu do pobrania IP: *.satfilm.net.pl 06.03.09, 22:54
      www.kingplay.pl/?r=4494
    • Gość: Gosia Nowe Gadu-Gadu do pobrania IP: *.cust.tele2.pl 14.03.09, 18:59
      Bardzo fajne gg bez zarzutów
    • Gość: Magda86 najnowsze gg jest beznadziejne! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 15:23
      Nowe Za dużo tych bajerów. Po co to wszystko? Odinstalowałam to
      gowno natychmiast.
    • Gość: Basius Re: Nowe Gadu-Gadu do pobrania IP: *.net.stream.pl 25.06.09, 22:20
      Tandeta nic więcej przebajerowane i cholernie sie scina naprawde nie
      polecam
    • Gość: LechoO gg 10 ramozjadacz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 22:31
      komp chodzi od niespelna 3 h a gg zjada mi skromne 224 MB tak ! 224 ! to jest jakies nieporozumienie zeby komunikator zjadal tyle ramu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka