Dodaj do ulubionych

Google zamyka Google Video i inne swoje serwisy

IP: 81.210.26.* 15.01.09, 13:30
najważniejsze by zostało google map
Obserwuj wątek
    • Gość: 22 Google zamyka Google Video i inne swoje serwisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 13:31
      szkoda
      • przemas_expat Re: Google zamyka Google Video i inne swoje serwi 15.01.09, 13:57
        "business is business" jak to się mówi. Widocznie pakują w te serwisy kupę kasy
        a nie mają pomysłu jak na nich zarobić.
        Ponieważ używam gmaila i jestem z tego zadowolony, zastanawiam się, czy nie
        nadejdzie dzień, w którym zechcą skończyć i ten produkt - w końcu piszą, że to
        "beta"...
        • Gość: zet Re: Google zamyka Google Video i inne swoje serwi IP: *.chello.pl 15.01.09, 14:34
          gmail jest bezpieczny, w zeszłym roku mieli 43% wzrost ilości użytkowników w USA
    • z-ka Google zamyka Google Video i inne swoje serwisy 15.01.09, 14:54
      Z tych wszystkich uslug szkoda Notebook'a. W polaczeniu z Firefoxem i
      odpowiednia wtyczka byla to genialna sprawa. Bardzo pomocna. Szkoda, ze nie beda
      tego dalej rozwijac.
      • Gość: corkscrewwithstand Re: Google zamyka Google Video i inne swoje serwi IP: 212.180.168.* 15.01.09, 20:57
        Z tego co piszą notebooka będzie można dalej używać jak się ma tam jakieś notatki.
        Ktoś wie jak się nazywa ta wtyczka o której pisala(ł) z-ka?
        • konread Re: Google zamyka Google Video i inne swoje serwi 16.01.09, 07:38
          Gość portalu: corkscrewwithstand napisał(a):

> Z tego co piszą notebooka będzie można dalej używać jak się ma tam jakieś notat
          > ki.
          > Ktoś wie jak się nazywa ta wtyczka o której pisala(ł) z-ka?

Nazywa się Notatnik Google, a pobierzesz ją pod tym linkiem po zalogowaniu na
          konto Google: www.google.pl/notebook/download/?pli=1
      • Gość: petechro Re: Google zamyka Google Video i inne swoje serwi IP: *.eranet.pl 16.01.09, 10:38
        Popieram. Notebook dobra sprawa, ale np. nie trawi go IE7, które wywala błąd Javy.
        TOP 5 Google wg mnie:
        1. Google Earth za przyjemność zwiedzania dowolnego miejsca
        2. iGoogle za dowolność wyboru, wszechstronność gadzetów
        3. Gmail za szybkość, pojemność, grupowanie listów w rozmowy
        4. Toolbar (z Firefox) za wbudowaną wyszukiwarkę, marker, Google translator
        5. Notebook (z Firefox)za wygodę.

Notebooka zastąpiłem Deskbarem (pasek boczny)tam jest notatnik, szybki dostęp,
        ale brak notowania grafik.

Jestem uzależniony od 'brylów' ;)
    • Gość: lisek Google zamyka Google Video i inne swoje serwisy IP: 79.191.52.* 15.01.09, 15:14
      szkoda, ze zamykaja google video. moze to reakcja na kryzys? chyba
      troche pochopna..
    • Gość: kasia Google zamyka Google Video i inne swoje serwisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 15:38
      Ciekawe czy norton zostanie
    • Gość: jeste Google zamyka Google Video i inne swoje serwisy IP: *.dsl.cnl.uk.net 15.01.09, 15:54
      Mam nadzieje ze skonczy sie czas, ze wielcy w internecie
      wykorzystuja efekt skali i robia portale/uslugi na kazdy mozliwy
      temat. Zamiast skupic sie na jakosci szli w ilosc i promocje. Czy
      ktos wie ile portali ma agora? Ja juz przestalem liczyc.
      Strona w w w: jestemdobry.pl - bo warto byc dobrym
    • Gość: Zastępniki? Google zamyka Google Video i inne swoje serwisy IP: 195.94.195.* 15.01.09, 15:59
      Co to są zastępniki?
    • Gość: das spiel ist aus cos mi sie zdaje ze google IP: *.adsl.alicedsl.de 15.01.09, 17:50
      chce zafundowac
      schody do nieba
      zolnierzom fortuny
      wlasnych kieszeni
    • Gość: KR$ To wlasnie problem google... IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.09, 18:43
      Cale mnostwo swietnych pomyslow.. ale zadnego pomyslu jak na tych pomyslach
      zarobic...
      • beatrycze123 Re: To wlasnie problem google... 15.01.09, 21:27
        o zarobki to się nie martw. Przychody Google są bardzo wysokie i rosną w
        niesamoitym tempie. Jeśli co roku rozwijają 10 nowych usług to nic im nie będzie
        jak raz na jakiś czas kilka zamkną.
      • Gość: lopez Re: To wlasnie problem google... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 22:44
        ROFL. Google rżnie kasę na lewo i prawo, a ten opowiada brednie, że pomysłów nie
        mają:)) Idź się leczyć:)
        • Gość: elo jestescie glupsi od zelazka... IP: *.eranet.pl 15.01.09, 23:45
          google zarabia praktycznie tylko na googleads - a ma mase pomyslow na inne
          swietne uslugi - tyle ze nie wie jak na nich zarobic...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka