Dodaj do ulubionych

Mity o grach legły w gruzach - grają głównie do...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 14:16
Wogóle mnie to nie dziwi to jest normalna rzecz że graja ludzie starsi, ja smam gram w gry a teraz nawet więcej niż wwczesniej zwłaszcza od kiedy zmieniłem monitor na nową 22 lg. przy rozdzielczości full hd gra się naprawdę bombowo jakośc obrazu jest super kolorki rewelka, aż chce się grać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pete Re: Mity o grach legły w gruzach - grają głównie IP: *.dsl.bell.ca 27.01.09, 00:11
      Problem w tym że ludzie przy wyborze gier głównie kierują się "fajnom grafikom",
      nie zważając na przyjemność płynącą z gameplayu, wiele starszych gier jest wiele
      razy bardziej grywalna niż nowe produkcje - ale to te ostatnie sprzedają się
      lepiej bo lepiej wyglądają i poprzez ten pryzmat ą kupowane, im lepiej
      wyglądają, tym więcej osób to kupi - bo można się pochwalić przed znajomymi "co
      mój sprzęt potrafi", takie buraczane kozaczenie;)
      • Gość: roro Re: Mity o grach legły w gruzach - grają głównie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 08:32
        Racja, ja od lat gram w Railroad Tycoon i to w pierwszej wersji bo trójka mnie
        słabi.
        • eddiemaxfaktor Re: Mity o grach legły w gruzach - grają głównie 27.01.09, 10:10
          i ja sie podpisze pod wami.
          gram w takie gry jak thief czy eu -mroczne wieki;
          jakby sie zastanowic to ciezko zeby w te gry graly dzieci [np. w grze thief
          najlepiej nie zabijac -co o zgrozo odstrasza]
          • niedo-wiarek Re: Mity o grach legły w gruzach - grają głównie 27.01.09, 13:14
            A ja ostatnio nie gram, bo nie mam ochoty wysiadywać dodatkowych godzinek przed pc-tem (prawie jak druga zmiana). Myślałem o przerzuceniu się na konsolę, ale te konsolowe gierki jakoś mi nie pasują. Lubię strategie, a na konsole tego tyle, co kot napłakał.
            Też zgodzę się, że stare gry bawiły bardziej. Ale może po prostu to człowiek się zmienił. Wychwalanie złotej epoki atari ma w sobie wiele z zachwytów nad PRL-em ;)
    • Gość: michalng Re: Mity o grach legły w gruzach - grają głównie IP: *.amend.com.pl 27.01.09, 08:50
      Czy LG ci płaci za wypisywanie takich famazonów ? Ilość spamu w którym "usezy"
      wychwalają sprzęt LG w rożnych wątkach i tematach jest co najmniej zastanawiająca.
      • Gość: I Re: Mity o grach legły w gruzach - grają głównie IP: 91.198.181.* 27.01.09, 08:55
        to sie nazywa amplifying internetowy...
        • Gość: gosc Re: Mity o grach legły w gruzach - grają głównie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 10:58
          Tylko zastanawia mnie jedno - jezeli tak duzo doroslych gra w gry komputerowe to skad tyle piractwa?? Bo przeciez dorosly, trzezwo myslacy czlowiek nie bedzie kradl gier tylko po prostu je sobie kupi.
    • Gość: exc dzieci w mmo IP: 91.198.181.* 27.01.09, 08:52
      kolo ma fajna gilidie jak wiekszosc powyzej 25 roku zycia..., najgorsze sa
      skupiska 14-16 latkow... zabijaja cala miodnosc gry...
      mam nadzieje ze w AOC bedzie ich mniej niz w WOWie
      • Gość: Kox Re: dzieci w mmo IP: *.teleatlas.com 27.01.09, 10:07
        Ja gram na US Moon Guard, srednia wieku w gildii to rowniez powyzej 25. Raczej
        zadko spotykam dzieciaki w WoW. Chyba ze to tylko fart:)
    • rlnd Artykul sponsorowany ? 27.01.09, 10:17
      A moze to tylko GW postanowila zrobic darmowa reklame dwom MMO ?
      Z AoC to sie nie dziwie, bo Gamecorner prowadzi akcje promocyjna, ale dlaczego WoW ?
      I dlaczego nie ma informacji, ze jest to artykul sponsorowany ?
      • rlnd Re: Artykul sponsorowany ? 27.01.09, 10:20
        Ok, nie doczytalem - przedruk z "Rzepy".
        Tylko po co te linki ?
    • krzysieknn Mam 37 lat i gram 27.01.09, 14:47
      W on-line wlaśnie w WoW prowadząc postać paladyna po stronie
      Allliance ( grający wiedzą w czym rzecz ) a poza off line to głównie
      na PS3 w RPG - Enchanted Arms, Fallout 3, Disgaea 3. I nie jestem
      jedyny. Wielu z moich znajomych gra w strategie, rpgi, wyscigi itd.
      Mit o graczach małolatach jest tylko mitem. Nawet twórcy powoli
      zauważają zmiany w klienteli i powoli wprowadzaja zmiany w grach. Na
      przykład w Suikoden 3 można na główną postać w grze wybrać: typowego
      małolata ( to dla "mainstream"), kobietę ( ukłon w stronę pań ) oraz
      czterdziestoparoletniego faceta ( czyli dla gracza dorosłego ). W
      ten rodzaj rozrywki zaczynali bawić się nastolatkowie lat
      dwadzieścia temu i jakoś nie widzą oni powodu by z tego rezygnować.
      Jest nas wielu i w miarę upływu czasu średnia wiekowa graczy będzie
      rosła.
    • Gość: Krzychu Mity o grach legły w gruzach - grają głównie do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 00:26
      Co w tym dziwnego, przecież ludzie po 30-tce to ci którzy w latach
      osiemdziesiątych zaczynali na ZX SPECTRUM, ATARI, COMMODORE, AMIGA. Za
      kilkadziesiąt lat napiszą, że w śród 70-cio latków najpopularniejszą rozrywką
      będą odtwarzacze mp3 lub mp4, gry interaktywne 3D itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka