krokodyl_13 Internet Explorer 8 RC1 - już do ściągnięcia 10.02.09, 23:48 Microsoft wypełnia swoje programu gadżetami, które z góry zakładają że program wie lepiej od nas o co nam chodzi, większość tych gadżetów nudzi się po miesiącu a niektóre w ogóle nie są potrzebne. Nowy IE znowu będzie wiedział lepiej i informował firmę matkę jak dobrze pracuje doprowadzają mnie do furii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Internet Explorer 8 RC1 - już do ściągnięcia IP: *.chello.pl 11.02.09, 10:08 coś takiego powinno być w automatycznych aktualizacjach. Ja tego nie mam, a mam Windowsa Home Edition, więc proszę o radę, czy go ściągnąć, bo nie wiem jak będzie działął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekumaty Internet Explorer 8 RC1 - już do ściągnięcia IP: *.icpnet.pl 11.02.09, 19:04 jakoś mnie nie szokują te "nowe" możliwości Myślę, że IE zostanie dla mnie narzędziem do pobierania Firefoxa(albo Opery) Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Internet Explorer 8 RC1 - już do ściągnięcia 11.02.09, 23:55 nie wiem jakich wy komputerów używacie i systemów,ale u mnie firefox 3.x oraz 2.x to najbardziej muląca przeglądarka jaką widziałem. Przesiadłem się na k-meleon i wszsytko śmiga aż i strony są takie same jak pod firefoxem.A funkcjonalnością i prostotą przebija firefoxa. Kto nie wierzy niech sprawdzi www.tnij.com/k_meleon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QASH Internet Explorer 8 RC1 - już do ściągnięcia IP: *.centertel.pl 12.02.09, 00:49 Haha sie usmialem ;-) Poprawilem sobie humorek przed snem. Jakos nie widze zadnych nowosci, ze wszystkiego co zostalo napisane od dawna sie korzysta :-D ehhh... dobrej nocki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik niech mnie Bill w dupe pocaluje IP: *.it-net.pl 13.02.09, 14:22 IE niecierpie tak samo jak Microsoftu. Mozilli, dopoki bedzie otwierac strony nie zamienie. IE bedzie juz zawsze tylko rezerwowym nie-domyslnym programem ktorego bardzo niechetnie odpale. Moga dolaczyc zawet zapachy czy wybajerzone animacje ale to i tak gowna im da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cez Internet Explorer 8 RC1 - już do ściągnięcia IP: *.chello.pl 14.02.09, 10:20 chyba "zabójca firefoxa", to dobre, się ześmiałem, do łez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Komosinska Internet Explorer 8 RC1 - już do ściągnięcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.09, 19:12 Internet Explorel 8RC1 Odpowiedz Link Zgłoś