dziuunia Re: Neo+ obniżyli abonament! 17.11.03, 11:20 Sorki z wrażenia enter mi się nacisnął. Przysłali mi dzisiaj fakturę korygującą z tepsy dotyczącą abonamentu za neo+.I co się okazuje wynikało z niej że wynosi on 149zł brutto a nie dotychczasowe 195zł.Kierowana wrodzoną podejrzliwością do takich pism z tepsy zadzwoniłam na infolinię neo i miła pani powiedziała mi że nastąpiła faktycznie obniżka abonamentu od października-stąd ta faktura! Dotyczy to klientów którzy podpisali umowę na czas określony.Jestem bardzo zdziwiona-jednak potrafią czasem mile zaskoczyć. POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Neo+ obniżyli abonament! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 11:26 Wow! Pewnie czuli, że im się ktoś dobiera do d... (UOKiK albo RPO). :-) Bo jak to mogło być tak, że jeden płacił 195, a drugi 149?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Neo+ obniżyli abonament! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 11:27 I dotyczy to klientów, którzy podpisali umowę przed "promocją 30-dniową"?? No to też jestem zdziwiona... Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Neo+ obniżyli abonament! 17.11.03, 11:38 Ja mam neo+ od maja tego roku i też wkurzałam się na to nierówne traktowanie klientów,a tu całkowite zaskoczenie.Ciekawe co nimi powodowało?Może faktycznie jest tak jak piecyk napisał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Neo+ obniżyli abonament! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 12:38 Na pewno tak jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo i tak stanowczo za drogo. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 16:06 Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: i tak stanowczo za drogo. 17.11.03, 17:53 Pewnie że za drogo ale i to dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? SDI?? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 16:43 A nie jest to tak, że tylko Ci, którzy mieli SDI i przeszli na neo płacą 149- słyszałem, że tak właśnie jest... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś