Dodaj do ulubionych

Neo+ obniżyli abonament!

17.11.03, 11:15
Obserwuj wątek
    • dziuunia Re: Neo+ obniżyli abonament! 17.11.03, 11:20
      Sorki z wrażenia enter mi się nacisnął.
      Przysłali mi dzisiaj fakturę korygującą z tepsy dotyczącą abonamentu za neo+.I
      co się okazuje wynikało z niej że wynosi on 149zł brutto a nie dotychczasowe
      195zł.Kierowana wrodzoną podejrzliwością do takich pism z tepsy zadzwoniłam na
      infolinię neo i miła pani powiedziała mi że nastąpiła faktycznie obniżka
      abonamentu od października-stąd ta faktura! Dotyczy to klientów którzy
      podpisali umowę na czas określony.Jestem bardzo zdziwiona-jednak potrafią
      czasem mile zaskoczyć.
      POZDR
      • Gość: piecyk gazowy Re: Neo+ obniżyli abonament! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 11:26
        Wow!

Pewnie czuli, że im się ktoś dobiera do d... (UOKiK albo RPO). :-) Bo jak to
        mogło być tak, że jeden płacił 195, a drugi 149?!
      • Gość: monika Re: Neo+ obniżyli abonament! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 11:27
        I dotyczy to klientów, którzy podpisali umowę przed "promocją 30-dniową"?? No
        to też jestem zdziwiona...
        • dziuunia Re: Neo+ obniżyli abonament! 17.11.03, 11:38
          Ja mam neo+ od maja tego roku i też wkurzałam się na to nierówne traktowanie
          klientów,a tu całkowite zaskoczenie.Ciekawe co nimi powodowało?Może faktycznie
          jest tak jak piecyk napisał?
          • Gość: monika Re: Neo+ obniżyli abonament! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 12:38
            Na pewno tak jest!
            • Gość: vidmo i tak stanowczo za drogo. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 16:06
              • dziuunia Re: i tak stanowczo za drogo. 17.11.03, 17:53
                Pewnie że za drogo ale i to dobre.
    • Gość: ?? SDI?? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 16:43
      A nie jest to tak, że tylko Ci, którzy mieli SDI i przeszli na neo płacą 149-
      słyszałem, że tak właśnie jest...
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka