Dodaj do ulubionych

Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen

IP: *.lublin.mm.pl 05.03.09, 18:19
amalker dzwignia chandlu...
Obserwuj wątek
    • Gość: Cez Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.mas.airbites.pl 05.03.09, 18:20
      Może wreszcie się zaczną jakieś obniżki cen.. . A biedna Tepsa odejdzie w niebyt.
      • zuzur 5gr za minutę - to możliwe ... w Play !!! 06.03.09, 08:09
        Wystarczy mieć pre-paid z pierwszego udoju sprzed 2 lat. Jest tam
        taka opcja (Zbieraj Minuty), że za 2 min przychodzące masz 1 min
        wychodzącą do wszystkich. Jak dużo do Ciebie dzwonią, to nie jesteś
        w stanie tych minut wygadać. Tylko upływ czasu wymusza wpłaty 50 zł
        raz na kwartał, albo 100 zł raz na pół roku. Nawet te dodatkowe 50
        zł z bonusa za doładowanie przepada, bo nie zejdą minuty ze Zbieraj
        Minuty (schodzą w pierwszej kolejności). Te pierwsze startery można
        jeszcze trafić na Allegro, bo Play wycofuje, jak tylko może.
        • ilcuorespaccato Re: 5gr za minutę - to możliwe ... w Play !!! 06.03.09, 08:32
          Marna to prowokacja, bo nie sądzę, żebyś nie wiedział, że zbieraj minuty jest
          usługą dostępną zarówno w Play na kartę, Nowym Play na kartę, Miksie,
          Abonamencie i co jeszcze tylko Play wymyślił. Będzie też dostępne w Play Fresh,
          co zresztą jest wyraźnie napisane w artykule.
          • nameko Teraz bedzie możliwe 0,01gr/min 06.03.09, 09:24
            Dlatego w Play Fresh będzie możliwa 0,5grosza/minutę albo i 0,01.
            Wystarczy doładować tel za 5zł (ważność konta 365dni) i jeśli dużo do Ciebie dzwonią gadasz praktycznie za darmo. I nie musisz co kwartał wydawać 50zł. Stary Play przechodzi do lamusa bo ta oferta jest bezkonkurencyjna. Na dodatek opłata (3PLN) za usługe 1za2 jest jednorazowa a nie comiesięczna.
            • Gość: ur Re: Teraz bedzie możliwe 0,01gr/min IP: 212.127.95.* 25.03.09, 07:08
              Play jest beznadziejny bo:

1) gubi zasieg (you get what you pay for)
              2) dzwonienie do Play jest drogie
              3) nie mozna wyslac SMS-a z Internetu

Play to taki Lidl wsrod sieci, bidna jakosc za grosze.
        • Gość: Emeryt Re: 5gr za minutę - to możliwe ... w Play !!! IP: *.sta.asta-net.com.pl 08.03.09, 21:58
          Czytaj uważnie. Ta opcja kosztować będzie 3 zł.
      • Gość: Lubelski Nie sfajdaj się z radochy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 22:02
        Podnieciłeś się bachorku? Czyży minuta z Play do wszystkich sieci
        komórkowych niezależnie od pory dnia kosztowała 7 groszy brutto? Tak
        jak z abonamentu TP 1200/albo nieograniczony po 18-ej za 90 złotych
        brutto jest za darmo do wszystkich sieci stacjonarnych?
        Więc jak ci się nie podoba to odwal się od TP.
        Żadna sieć komórkowa nigdy nie zrobi abonamentu z 1200 minut za 90
        złotych do wszystkich sieci, i to jeszcze komórkowych. Co najwyżej
        Więc odwal się sfrustrowany człowieczku.
        A w niebyt to powinna odejść prędzej Era co zdziera 78 groszy za
        minutę ze swojego zakichanego Tak-Taka.
        • Gość: :D:D Re: Nie sfajdaj się z radochy IP: *.poczesna.netcominternet.pl 11.04.09, 11:56
          :D:D:D:D:D:D do wszystkich sieci stacjonarnych chciałeś chyba powiedzieć za
          połączenia na komórkę płacisz 40 gr za minute.
    • Gość: liverpoolczyk Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.range86-145.btcentralplus.com 05.03.09, 18:20
      no i super.
      najwazniejsza jest prostota a nie zawiklane umowy , gwiazdki,okresy wypowiedzenia kilkuletnie kontrakty zlodziejskie praktyki.....co tam jeszcze pominolem....

jak tpsa zbankrutuje to kupuje szmpana-orginala!!!!!!!!!
      2 go jak zus zbankrutuje :-))))
      3 go jak giertek okaze sie gejem :-))))

pzdr.z zagramanicy.
      • Gość: Prof. Miodek Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: 91.85.135.* 05.03.09, 22:40
        Gość portalu: liverpoolczyk napisał(a):

> no i super.
        > najwazniejsza jest prostota a nie zawiklane umowy , gwiazdki,okresy wypowiedzen
        > ia kilkuletnie kontrakty zlodziejskie praktyki.....co tam jeszcze pominolem....
        >
        > jak tpsa zbankrutuje to kupuje szmpana-orginala!!!!!!!!!
        > 2 go jak zus zbankrutuje :-))))
        > 3 go jak giertek okaze sie gejem :-))))
        >
        > pzdr.z zagramanicy.

Lepiej sobie kup slownik, bo juz jezyka polskiego zapominasz.
        • Gość: txt Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 23:35
          Zamknij paszczę, debilu...
          To jest forum "Internet i technologie", a nie "Wzwody wywołane poprawną polszczyzną", kumasz?
          • Gość: Lupin Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: 81.26.13.* 06.03.09, 08:08
            Kolejny troglodyta...
            • gonzor Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 06.03.09, 09:04
              nie widzisz że to dziecko neostrady
          • Gość: Misiexx Masz rację, to są debile i to niepowszednie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 22:08
            Jak TP zbankrutuje, w co oczywiście nie wierzę, bo telefonia
            stacjonarna to jakość i nieograniczone rozmowy do wszystkich sieci
            stacjonarnych.
            Już niedługo ma wejść abonament za 65 złotych miesięcznie wszystkie
            rozmowy krajowe za darmo bez ograniczeń...
        • Gość: Lubelski Jak TP zbankrutuje to nie będziesz miał do kogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 22:05
          To nie będziesz miał do kogo dzwonić, frustracie.
          Co najwyżej do jednej-dwóch osób z Play, którego minuty wewnątrz
          sieci są ważne również na stacjonarny. Bo 29 groszy brutto to wciąż
          nie jest żadna konkurencja w stosunku do stacjonarnego.
          A ja lubię rozmawiać przez telefon stacjonarny bo to zdrowiej, i
          lepszej jakości
        • Gość: Lubelski Liverpoolczyk z Colomyi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 22:05
          Colomya City
      • Gość: Mario Aleś ty głupi smarkacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 06:18
        > jak tpsa zbankrutuje to kupuje szmpana-orginala!!!!!!!!!
        Szkoda, że młodziez jest tak nierozumna. Chyba nie rozumiesz, że cała
        infrastruktura komunikacyjna w Polsce opiera się na łączach i liniach tepsy.
        Gdyby tepsa zbankrutowała (zniknęła), żaden operator nie mógłby działać, również
        żaden operator komórkowy.
        • Gość: Rafik Re: Aleś ty głupi smarkacz IP: *.rect.uni.torun.pl 06.03.09, 08:19
          Szkoda, że tacy dorośli nie mają pojęcia jak bankrutują firmy, zwłaszcza tej
          wielkości co TPSA i co się dzieje z infrastrukturą.
        • Gość: Lubelski Pewnie że jest nierozumna i głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 22:13
          Oj tak, naiwna i nierozumna ta młodzież, wciąż dla niej komórka w
          publicznym miejscu to szpan, a największa frajda to rozmawiać na
          prywatne tematy przy przypadkowych pasażerach w autobusie miejskim!
          Widzę że aż mało się nie pokakali z radości, bo "tylko 29 groszy do
          wszystkich.
          Tylko że 0,29 x 1200 daje jakieś 348 złotych miesięcznie
          A ze względu na to że prawie 80 procent ludzi ma stacjonarny - to i
          tak oferta TP, nawet ta dzisiejsza - 1200 minut za 90 złotych do
          wszystkich niezależnie od pory dnia, bądź opcja wieczorowa, po 18
          bez ograniczeń - to po prostu wszyscy wymiękają.
          A głupia młodzież pyta wobec tego: "a czy do siecie komórkowych też
          te 1200 minut się liczy?"
          A 100 minut do Play z 5 złotych ("czyli za darmo") to chyba ciężko
          będzie wykorzystać, co nie? Bo każdy ma telefon w innej sieci, nie?
          • Gość: klaudia. Re: Pewnie że jest nierozumna i głupia IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.09, 19:27
            nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi.
            moim zdaniem gdybyś nie chciał słuchać o czym `naiwna i
            nierozumna młodzież`
            rozmawia przez telefon w autobusie to byś
            nie podsłuchiwał. to, że jest inaczej świadczy tylko i wyłącznie o
            tym, że nie masz chłopie taktu, oraz o tym, że ineresują Cię jednak
            rozmowy innych, w szczególności te na `prywatne tematy`.

jedynym pytaniem jakie mnie nurtuje jest to, po jaką cholerę się
            wypowiadasz? i usiłując znaleźć na nie odpowiedź nasówa mi się tylko
            to, że zazdrościsz. :) co jest bowiem złego w rozmowach przez
            telefon w miejscach publicznych np. w autobusie miejskim?!

coraz bardziej wątpie w ludzi.
    • Gość: juter Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.icpnet.pl 05.03.09, 18:21
      warto
    • Gość: stryj piłem wczoraj wino domowe i dziś cały dzie IP: 94.254.239.* 05.03.09, 18:21
      ń nawala mnie łeb, już nie wyrabiam !!!
      • Gość: też piję Re: piłem wczoraj wino domowe i dziś cały dzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 23:38
        Pij dalej, nie pie**ol...
      • Gość: adik mam dokłądnie to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 01:06
        winko z dzikiej rózy... ale kac niezły :/.. wiadro wody juz w siebie wlałem
    • swist8 Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 18:21
      No to wreszcie ceny są na fajniutkim poziomie. Vivat Play! Widać jak inne
      sieci z nas zdzierają.
      • Gość: gutek Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.lanet.net.pl 06.03.09, 00:45
        wreszcie normalne ceny.chyba przejdę do play z tak taka jak tylko skończy mi się
        umowa.albo w trakcie, bo konto i tak jeszcze rok ważne...
    • Gość: s zenujace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 18:22
      nardziej prymitywnej kryptoreklamy chyba nie dało sie zrobić
      • Gość: majkel Naprawdę? IP: *.chello.pl 05.03.09, 18:26
        Pewnie za mało gwiazdek masz w tekście. Brakuje też odsyłaczy na stronę
        operatora po więcej szczegółów. Twój pracodawca (Plus, Era, Orange czy jak się
        tam zwał) tak się nie upadla, prawda?
      • Gość: tez z neoplus:P Re: zenujace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 22:14
        doladowanie przedluzajace o rok.. coz, konkurencja lezy i kwiczy :>
        • jakpalikot Doładowanie za 50 złotych na rok 07.03.09, 22:16
          Gość portalu: tez z neoplus:P napisał(a):

> doladowanie przedluzajace o rok.. coz, konkurencja lezy i kwiczy :>

No to znając mentalność skąpca, który będzie chciał płacić 3 złote
          za komórkę miesięcznie - Play skończy niebawem jak Mobil King.
          Chociaż oczywiście obniżkę cen to popieram.
      • Gość: grr Re: zenujace IP: *.kgu.de 05.03.09, 23:44
        no i co z tego? chodzi o informacje a informacja jest dla
        konkurencji powalajaca...
    • Gość: kutach Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: 83.143.99.* 05.03.09, 18:22
      trzeba się przesiąść
      • Gość: robinek Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.acn.waw.pl 05.03.09, 18:29
        Ale w dalszym ciagu, drogi internet bo az 12gr:/ no i troche przy duza licza w
        pakietach np ten za 5zl w ktorym dostajemy 500sms jest wazny tylko 5dni czyli
        mamy 100sms dziennie, troche przy duzo nieraz.
        • partyzant82 Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 19:54
          Gość portalu: robinek napisał(a):

> Ale w dalszym ciagu, drogi internet bo az 12gr:/ no i troche przy duza licza w
          > pakietach np ten za 5zl w ktorym dostajemy 500sms jest wazny tylko 5dni czyli
          > mamy 100sms dziennie, troche przy duzo nieraz.

No straszne naprawdę. Która sieć z W3 opłaca agencję, dla której klepiesz posty?
        • Gość: Mario Oferta dla głupich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 06:29
          Jest to typowa oferta skierowana do nierozumnych ludzi. W tabeli jest podane że
          doładowanie kosztuje 5zł i masz w tym "za darmo" (he, he) 500 SMSów przez 5 dni.
          Ile normalny człowiek może dziennie wysłać SMSów? Załóżmy, że 10, czyli 50 przez
          5 dni. Wtedy SMS kosztuje Cię 10gr. No ale szczeniak widzi 0zł i dostaje wzwodu.
          Przeciez operatorowi chodzi tylko o wygenerowanie przychodu, czyli kolejnych
          doładowań. Czy dane płyną przez sieć czy nie, koszty mają (prawie) takie same,
          więc najważniejsze są doładowania, a nie ile SMSów ktoś wysyła. Niesamowite jak
          łatwo jest zarabiać na głupocie ludzi.
          • Gość: arekrot jestes nie wyspany czy co. IP: *.jpk.pl 06.03.09, 07:32
            Te smsy są gratisowym bonusem za doładowanie. Mo esz je wykorzystać lub nie nic za to nie płacisz. Cieszyśz sie tanimi rozmowami do wszystkich sieci. Wg mnie super oferta.
          • jakpalikot Generowanie przychodu to calkiem normalna sprawa 11.03.09, 21:53
            Gość portalu: Mario napisał(a):

> Jest to typowa oferta skierowana do nierozumnych ludzi. W tabeli
            jest podane że
            > doładowanie kosztuje 5zł i masz w tym "za darmo" (he, he) 500
            SMSów przez 5 dni
            > .
            > Ile normalny człowiek może dziennie wysłać SMSów? Załóżmy, że 10,
            czyli 50 prze
            > z
            > 5 dni. Wtedy SMS kosztuje Cię 10gr. No ale szczeniak widzi 0zł i
            dostaje wzwodu
            > .
            > Przeciez operatorowi chodzi tylko o wygenerowanie przychodu, czyli
            kolejnych
            > doładowań. Czy dane płyną przez sieć czy nie, koszty mają (prawie)
            takie same,
            > więc najważniejsze są doładowania, a nie ile SMSów ktoś wysyła.
            Niesamowite jak
            > łatwo jest zarabiać na głupocie ludzi.

Generowanie przychodu to całkiem normalna sprawa - jeśli się nie
            chce skończyć jak Mobil King dla "supertwardzieli".
    • Gość: serazz Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.markom.krakow.pl 05.03.09, 18:27
      Przecież ten artykuł to jawna reklama.
      • Gość: piyoter Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.pub.krusz-lan.pl 05.03.09, 18:34
        i niech to właśnie będzie reklama. Dobre posunięcia Play'a może wreszcie poruszą innych opów do zmian cen...
        Btw. własnie kończę z erą na rzecz Playa. W erze samsung u800 dla stałych klientów 400 zł (abo 45) play - 1zł. i o czym tu mówić...
      • Gość: ja Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.gprs.plus.pl 05.03.09, 18:36
        Jak inni operatorzy zejdą z cen to mi kaktus wyrośnie.A plej ma może super ceny ale zasięg to porażka
        • Gość: 123 pfffffffff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 19:32
          mowisz, ze plus ma kiepski zasieg?
        • partyzant82 Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 19:59
          Gość portalu: ja napisał(a):

> plej ma może super ceny
          > ale zasięg to porażka

Nie dajmy się zwariować. Play ma własny zasięg 3G w dużych miastach, coraz
          bardziej rozwijający się zasięg 2G w całej Polsce i podpisaną umowę roamingową z
          Plusem na sieci 2G. W związku z tym można bezpiecznie powiedzieć, że ma zasięg
          dokładnie taki sam, a może nawet większy niż Plus.
          • Gość: malciak Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.kolornet.pl 05.03.09, 22:32
            Potwierdzam, mam u nich internet na kartę (50zł za 4gb na 2mc), zasięg z dnia na
            dzień jest coraz lepszy, transfery około 160KB/s.
            JESTEM BARDZO ZADOWOLONY.
        • Gość: arekrot Zasieg Play = zasieg Plusa IP: *.jpk.pl 06.03.09, 07:35
          W tytule masz odpowiedz co do zasi.ęgu Playa
          • Gość: Nie zadowolona Re: Zasieg Play = zasieg Plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 12:21
            Mam na aparacie kupionym wczoraj przebarwienie jakieś niecałe 2cm dł. na 3-4mm
            szerokie i ze dwie małe plamki obok, w domu wszyscy domownicy widzieli je bardzo
            wyraźnie.
            Taka akcja, u mnie w domu jak wół widać to przebarwienie przy mojej lampie i
            oknie, u nich ledwo co je widać przy ich lampach, więc wcale się nie dziwię, że
            nie zauważyłam tego wczoraj, dziś w sklepie najpierw koleś próbował mi wmówić,
            że jestem wariatką, bo tam nic, może widzi jakieś lekkie przebarwienie, ale to
            na każdej obudowie pewnie jakby porównywał je ze sobą coś by się znalazło, na
            telefonie jaki ma cenę rynkową ok 1000zł. Zaczął wymyślać, że jak podpisałam
            umowę to nie mam prawa zwrotu telefonu, no więc ja go zapytałam gdzie to jest
            napisane w umowie czy w karcie gwarancyjnej, na to on, coś zaczął kręcić, że tak
            jest i już, tzn nie ma zwrotów bo jak się podpisało umowę to ich nie ma i
            już:), na to ja zapytałam czy słyszał o niezgodności towaru z umową w przypadku
            jakiej mam prawo wyboru czy chcę pieniądze czy nowy telefon w ciągu 2 lat:), on
            mi na to, że może i tak ale Niezgodność artykułów z umową nie obowiązuje w
            przypadku takich wad, to ja mu na to że chyba nie wchodził na stronę Polskiej
            Konfederaci Praw konsumentów, bo tam jest dokładnie napisane, że według ustawy w
            dużej mierze właśnie o takie wady chodzi. Ostatecznie kazał mi czekać na
            kierownika, sklep jest czynny od 10.00 kierownik miał być nie wiem czemu dopiero
            o 11.00, no więc powiedziałam,że mam grypę i jestem na zwolnieniu i nie dla
            jakiegoś widzimisię tam przychodzę, no ale skoro kierownik nie przychodzi na
            czas to poczekam, na to ten koleś, że jak jestem chora to on sobie pójdzie i
            uciekł. Przyszła kierownicza, powiedziałam jej o co chodzi, w swoich soczewkach
            wady nie zauważyła, choć ja ją widzę jak wół, no i co zrobiła wysłała towar na
            gwarancje z tyt. Niezgodności z umową:) (kolega wcześniej twierdził, że tak nie
            można:) I teraz mam trzy opcje, albo gwarancje uwzględnią i wymienią mi na nowy,
            lub wymienia obudowę, albo będą mieli takie lampy jak w tym Play gdzie widać
            tylko jakby lekko cień inaczej padał w tym miejscu na telefon, a nie widać
            odbarwienia tak wyraźnie jak u mnie w domu i gwarancje oleją, ale warto
            spróbować i sprawdzić.
            A do tego na szczęście poza polem migawki na obiektywie jest rysa, wczoraj jej
            nie zauważyłam, bo w tym sklepie to nic nie widać, w domu ją spostrzegłam, nie
            powinno to szkodzić przy robieniu zdjęć, ale fakt faktem rysa jest i nie ja ją
            stworzyłam, bo sprawdziłam to w domu po przyjściu ze sklepu Play i już tambyło ,
            schowane pod warstwą kurzu. Trudno ją zauważyć, bo to miejsce jest pokryte jakby
            powłoką anty refleksyjną jaka odbija tak światło, że nie pod każdym kontem to widać.
            Może w Play pomyśleli dziś, że jestem wariatką, ale ja myślę, że oni są totalnie
            chamscy w stosunku do klientów dzięki którym mają pensję i nie znają się również
            na przepisach na czym traci klient, nie szkodziłam w żaden sposób im, bo to
            zależy od serwisu Nokia, a nie od nich, więc nie rozumiem czemu ten zarozumiały
            facet z Play nie chciał mi pomóc, choć co drugie zdanie powtarzał ze
            złośliwością w głosie, że jest po mojej stronie, miałam ochotę go palnąć w ten
            głupi cymbał, bez kitu, przez takich ludzi jak on Play będzie tracił powoli
            klientów...., ja już się zastanawiam czy kiedyś przedłużę z nimi umowę, myślę,
            że jeśli inna firma będzie miała lekko wyższe, ale konkurencyjne do Playa ceny
            to zmienię sieć.
            Jest jeszcze ich internetowe biuro obsługi:), tak to dobre..., w większości
            przypadków wiesza się i nie działa, na zgłoszenia jakie tam wystawiam
            odpowiadają wymijająco i totalnie nie na temat,a do tego moją ostatnią nadpłatę
            zaksięgowali mi przez przypadek jako saldo nie zapłaconych faktur za internet.
            Między 12.00, a 1.00 w nocy ponoć wszystkie połączenia smsy i mmsy liczą jako
            saldo poza abonamentem, taaa, wczoraj wysłałam wiadomość sporo po 1.00 i również
            naliczyli mi ją jako saldo poza abonamentem, tylko dla tego, że mój telefon jaki
            przeniosłam do Play o 12.00 działał już w play, ale oni sobie zaczęli wszystko
            księgować nie od 12.00 tylko od dziś rana od ok 8.00...
            Nie mogłam dziś również sprawdzić stanu konta i ilości minut jakie mi
            przydzielili od wczoraj do trzydziestego listopada, bo mimo iż dołączyłam nowy
            numer do listy numerów na stronie Play, to ten numer potem mi się nigdzie nie
            wyświetlał w odróżnieniu od dwóch pozostałych numerów jakie u nich posiadam z
            innych sieci, może jak masz numer prze niesiony to Play online się nie
            sprawdza..., kto wie.
            Kiedyś też dzwoniłam do Biura Obsługi klienta i tam mi Pan wyjaśnił, gubiąc się
            totalnie w tym co mówił, iż jak zawarłam umowę 3 marca, to nie będę musiała
            płacić za ostatnią fakturę do 3lutego do 3 marca, bo mam nadpłaconą;), dobre,
            tylko że ja mam okres rozliczeniowy od 1 do 30 i musiałabym za luty płacić od 1
            lutego do 3 lutego fakturę:), w Punkcie Play sprostowali mi, że ostatnia faktura
            będzie przedłużona do 30 marca zamiast do 3 no i nie będę musiała za nią płacić
            chyba, że coś wydzwonię poza abonamentem.
            Takich to różnych ciekawostek można się dowiedzieć w Play:) od pracowników:) Dla
            mnie jak się gdzieś pracuje to powinno się wiedzieć, co się robi, gdzie i dlaczego.
            Internet w Play nie działa w ponad połowie miejsc w Warszawie, Play nie ponosi
            za to odpowiedzialności jak podpiszesz umowę. Na szczęście u mnie w domu tako
            jako działa, u mojego chłopaka już działać nie chce, rozłącza go i zwalnia, co
            chwilkę, a mój kolega jaki mieszka niedaleko niego musi modem kłaść na kiju od
            miotły przy suficie żeby łapać zasięg ( tereny bliskiej centrum Ochoty).
            Dla mnie Plac Konstytucji jest miejscem przekreślonym, kiedyś pracowały tam same
            miłe i kompetentne osoby, a teraz pracują tam osoby nie zorientowane totalnie w
            tym, co robią i nastawione negatywnie na klienta.
        • Gość: ciekawe porazka zasieg ? ciekawe... IP: *.tktelekom.pl 06.03.09, 09:39
          bo ja mam u sie na wiosce 3G i mysle czy nie wziac od nich bezprzewodowego netu.
          Tepsa mnie omija lukiem wielkim, do miasta 1mln ludzia mam 25km i jakos zasieg
          mam max na telefonie. CHyba ze mieszkasz pod Bialowieza to nie dziwne, pozdr!
      • Gość: Arni Czas na zmiany IP: *.aster.pl 05.03.09, 18:42
        Nawet jesli to reklama
        to bardzo dobra wiadomosc dla wszystkich.

Juz niedługo przejde do Play
        • Gość: dokladnie tak ja to zrobilem ponad pol roku temu !! IP: *.tktelekom.pl 06.03.09, 09:47
          a jeszcze 2 mies temu era do mnie slala faktury do niby umowy co z nia mialem !
          w koncu wyslalem pismo , ze skierowuje sprawe do prokuratury za rada rzecznika
          praw konsumenta, wtedy dopiero cos sie pozbierali i przestali. porazka, nigdy
          wiecej ery. jak chcialem wyprobowac modem do bezzprzeodowki to chcieli mi dac
          ale za 100zl kaucji ... bezzwrotnej ! nie mam slow. moze teraz sie wreszczie
          obudza jełopy jedne !
      • partyzant82 Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 19:55
        Gość portalu: serazz napisał(a):

> Przecież ten artykuł to jawna reklama.

Nie, to tylko informacja o ofercie. Nie ma sloganów, są nagie stawki.
      • partyzant82 Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 19:56
        Gość portalu: serazz napisał(a):

> Przecież ten artykuł to jawna reklama.

Mylisz się, żadna reklama tylko informacja o ofercie. Żadnych sloganów,
        wyłącznie gołe stawki.
        • zbychu-z-rumi-janowa Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 22:07
          > Mylisz się, żadna reklama tylko informacja o ofercie. Żadnych
          sloganów,
          > wyłącznie gołe stawki.
          i co z tego ze są to wyłącznie gołe stawki w wielu materiałach
          reklamowych bezpośrednio od operatora masz wyłącznie gołe stawki
          nie można nie zauważyć iż ten artykuł jest elementem akcji
          promocyjnej Playa jak by dali slogany i linki do Playa to artykuł
          stracił by pozorną wiarygodność jak i sama Gazeta.pl by ja straciła
          (dla mnie już straciła to już drugi artykuł o promocjach Playa w
          niedługim czasie)
          o tym iż jest to jawna reklama mówi też (oprócz tej niezwykle przekodowującej tabelki) mówi też cały układ artykułu -same
          superlatywy komentarz Playa
          nie wiem jak można pomyśleć inaczej
          ps
          nie jestem pracownikiem ery i nie widzę wszędzie żydowskich spisków
          swoja droga zauważyliście ze do tej pory Gazeta zawsze promowała 3
          wypowidzi z forum w tym przynajmniej jedną która by Gazete "opluwała"
          bądź tezę przez nią prezentowaną a teraz tylko 2 pozytywne
          • zat4ra Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 23:56
            >swoja droga zauważyliście ze do tej pory Gazeta zawsze promowała 3
            >wypowidzi z forum w tym przynajmniej jedną która by Gazete >"opluwała" bądź tezę przez nią prezentowaną a teraz tylko 2 >pozytywne

Czlowieku, ty naprawde myslisz ze ktos siedzi i recznie wybiera te 3 posty ktore pojawiaja sie pod kazdym artykulem na gazecie?? LOL!
        • Gość: Bu ha ha ha Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.chello.pl 06.03.09, 00:17
          Bu ha ha ha.
          Aleś ty partyzant naiwny jest.
          Siedź dalej w lesie ;-)
      • Gość: grr Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.kgu.de 05.03.09, 23:46
        a ja sie zapytam ciebie - NO I CO Z TEGO? dla mnie wazna jest
        zawarta w tej reklamie pozytywna informacja o znaczacej obnizce cen
        i tyl a jak to zwal, tak zwal, dla ciebie to reklama a dla mnie
        konkretna INFORMACJA
    • Gość: baboso Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: 89.108.243.* 05.03.09, 18:31
      Trzeba przyznać, że pojechali po bandzie. Niezła oferta, czekam na
      odpowiedź wielkiej twójki.
      • Gość: piotr Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.chello.pl 05.03.09, 18:46
        wielka trójka to trawi i się zesra zwłaszcza orange czyli tepsa
        • Gość: gość Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 18:54
          ORANGE to nie tepsa, to racze jej "terminator". A ja już widzę jak wszyscy
          pobiegli do Play-a, ciekawe czemu zwlekają ???
          • partyzant82 Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 20:00
            Gość portalu: gość napisał(a):

> już widzę jak wszyscy
            > pobiegli do Play-a, ciekawe czemu zwlekają ???

Oj, żebyś się nie zdziwił :-D Pamiętasz wejście Heyah i osiągnięcie 1 mln
            użytkowników w bardzo krótkim czasie? ;-)
          • ilcuorespaccato Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 06.03.09, 08:39
            Może dlatego, że oferta wchodzi 16 marca?
        • jakpalikot Ty się nie zesraj 07.03.09, 22:20
          Gość portalu: piotr napisał(a):

> wielka trójka to trawi i się zesra zwłaszcza orange czyli tepsa

Wyobraź sobie, że niedawno, od 1 marca TP obniżyła ceny połączeń na
          komórki jako pierwsza. Do 40 groszy za minutę, do Play - do 60 gr.
          Ale ty to taki jesteś, że jakby do 10 groszy obniżyli to byś tez
          ujadał i pluł jadem, bo abonament musisz płacić.
          No i nie rozmawiaj za długo przez komórkę, bo rak, i przysięgam, nie
          jestem agentem TP.
          No, z tym doładowaniem 50 złotych na rok to długo nie pojadą, szybko
          bankruta puszczą.
      • Gość: E Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.vistec.net 05.03.09, 19:24
        Ta oferta jest dobra pod warunkiem że dzwoni się do różnych sieci, ja obecnie
        najwięcej rozmawiam z dziewczyną i rodzinką i akurat tak się składa, że
        większość mojej rodziny jest w tej samej sieci, mam prepaid bo okazało się to
        najbardziej ekonomiczne, za minutę w sieci płacę 5 groszy, niby mam tylko 200
        minut miesięcznie ale mogę za 2.5 od osoby włączyć minutę za 5 groszy z wybranym
        numerem. Resumując około 95% czasu moich rozmów to rozmowy w sieci, za które
        płacę ~ 5gr za minutę. Nawet jeśli za pozostałe 5% czasu rozmów zapłacę 60
        groszy za minutę to oferta Play tego nie przebije.
        • partyzant82 Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 20:02
          Gość portalu: E napisał(a):

> Ta oferta jest dobra pod warunkiem że dzwoni się do różnych sieci, ja obecnie
          > najwięcej rozmawiam z dziewczyną i rodzinką i akurat tak się składa, że
          > większość mojej rodziny jest w tej samej sieci, mam prepaid bo okazało się to
          > najbardziej ekonomiczne, za minutę w sieci płacę 5 groszy

Nie doczytałeś oferty. Są pakiety do Play i na stacjonarne ze stawką 5 groszy za
          minutę. Pozdrawiam i polecam uważniejszą lekturę!
          • Gość: E Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.vistec.net 05.03.09, 20:22
            W artykule nie ma na ten temat słowa, widzę info o darmowych smsach, a ja nie
            lubię smsować. Ponadto jeśli są takie pakiety to teraz musiałbym przekonać około
            15 osób z rodziny będących w jednej sieci na zmianę operatora + kilkanaście
            kolejnych będących w różnych.
            A ponadto chciałem pokazać, że przynajmniej w przypadku oferty prepaid jest
            możliwość taniego dzwonienia do innych w ramach sieci i czasem na stacjonarne.
            • Gość: Piotrek Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: 193.189.116.* 05.03.09, 22:02
              Człowieku jesli dla Ciebie jest problemem rozwiązać równianie ile kosztuje
              minuta w sieci jeśli pakiet 100 minut kosztuje 5 zł to lepiej zostań przy swoim
              operatorze...

malkontenci....

moze i rodzince sie przenosic nie chce, ale oni pewnie dzwonia roznie i wiecej,
              wiec jak bys policzyl to koszty przejscia i poswiecenia sie dla tego wyszlyby
              lepiej..

ale oczywiscie bywa roznie i wiadomo ze nie wszystkim podpasi ta oferta...

najlepsza jest tak jak napisales dla ludzi ktorzy dzwonia mniej wiecej rowno do
              roznych sieci..
          • jakpalikot O, do Play i na... Stacjonarne 07.03.09, 22:24
            partyzant82 napisał:

> Gość portalu: E napisał(a):
            >
            > > Ta oferta jest dobra pod warunkiem że dzwoni się do różnych
            sieci, ja obe
            > cnie
            > > najwięcej rozmawiam z dziewczyną i rodzinką i akurat tak się
            składa, że
            > > większość mojej rodziny jest w tej samej sieci, mam prepaid bo
            okazało si
            > ę to
            > > najbardziej ekonomiczne, za minutę w sieci płacę 5 groszy
            >
            > Nie doczytałeś oferty. Są pakiety do Play i na stacjonarne ze
            stawką 5 groszy z
            > a
            > minutę. Pozdrawiam i polecam uważniejszą lekturę!

No ale masz tu takich co życzą TP SA upadku. Bachory oszlałe.
            Ciekawe do kogo będą dzwonić, kiedy TP padnie? Chyba nie do Play? Bo
            mało kto go ma...
          • jakpalikot A jakie jest naliczanie w przypadku 5 groszy? 07.03.09, 22:45
            partyzant82 napisał:

> Gość portalu: E napisał(a):
            >
            > > Ta oferta jest dobra pod warunkiem że dzwoni się do różnych
            sieci, ja obe
            > cnie
            > > najwięcej rozmawiam z dziewczyną i rodzinką i akurat tak się
            składa, że
            > > większość mojej rodziny jest w tej samej sieci, mam prepaid bo
            okazało si
            > ę to
            > > najbardziej ekonomiczne, za minutę w sieci płacę 5 groszy
            >
            > Nie doczytałeś oferty. Są pakiety do Play i na stacjonarne ze
            stawką 5 groszy z
            > a
            > minutę. Pozdrawiam i polecam uważniejszą lekturę!

Hi-hi, pewnie 12-sekundowe? Jak to? Nie sekundowe? A jak EŁURO
            zrobią, to ile będzie zamiast 5 groszy, założywszy że TUSIO z Gazetą
            Wyborczą zrobią EURO za 5 złotych? Minuta będzie za 1 CENT, no i
            naliczanie minutowe, no bo centa nie da się podzielić. Łeee, ja się
            tak nie bawię!
      • Gość: sasza czekaj i w tym czasie przepłacaj, frajerze IP: *.ru 05.03.09, 21:00
        j/w
    • Gość: to ja Chyba juz czas wyrownac stawke interconnect??? IP: *.121.225.195.static.bait.pl 05.03.09, 19:00
      Skoro Playa "stac", to moze po prostu trzeba zobaczyc na co go bedzie stac po
      wyrownaniu interconnect'u? Te ceny sa kosztem dzwoniacych z innych sieci.
      • Gość: si Re: Chyba juz czas wyrownac stawke interconnect?? IP: *.toya.net.pl 05.03.09, 19:46
        Dokładnie. Play może robić dużo żeby pozyskać klienta, bo za każdą minutę
        połączenia przychodzącego dostaje więcej niż inni. Zobaczymy jak sobie Play
        poradzi po 1.lipca 2009, bo wtedy chyba UKE wyrówna stawki.
      • partyzant82 Re: Chyba juz czas wyrownac stawke interconnect?? 05.03.09, 20:03
        Gość portalu: to ja napisał(a):

> Skoro Playa "stac", to moze po prostu trzeba zobaczyc na co go bedzie stac po
        > wyrownaniu interconnect'u? Te ceny sa kosztem dzwoniacych z innych sieci.

A jak długo od uruchomienia sieci stara trójka miała interconnect na poziomie
        około 80 groszy (albo nawet więcej)? Play buduje sieć, więc wyższy interconnect
        ma usprawiedliwienie.
    • vega01 Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 20:21
      popieram play to jedyny operator ktory nie bierze umowy w zmowie i jak
      jedyny zmusza innych do ustepst za rok jak tylko skonczy mi sie umowa w erze
      nie ma mnie juz u nich;/ zmykam i nie widze opcji abym mogl zalowac!
      • Gość: marrr Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 14:57
        ja już dwa numery przeniosłem z innych sieci do playa. po kilka latach pobytu w
        orange nawet nie potrafili się zbliżyć do cen z playa.
    • Gość: Roi Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: 80.54.67.* 05.03.09, 20:35
      Jedno zdanie : Play wgniata w ziemię i miażdży!
      • jakpalikot Biedronka mnie zmiażdżyła 07.03.09, 22:41
        Gość portalu: Roi napisał(a):

> Jedno zdanie : Play wgniata w ziemię i miażdży!

Od dwóch miesięcy mam Halo Biedronka. A czego wyście sie spodziwali?
        Sekundowego naliczania od pierwszej minuty przy konieczności
        płacenia tych haraczy interkonektorskich?
    • Gość: Marek Szkoda, że powyżej 50 zł nie ma większych bonusów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 20:55
      Ja w Erze często ładuję raz, a dobrze :) Szkoda, że w Play właściwie nie będę
      mieć mobilizacji, żeby ładować kwotą powyżej 50 zł.
      • Gość: sasza najwyraźniej lubisz robić z telefonu skarbonkę IP: *.ru 05.03.09, 21:03
        Gość portalu: Marek napisał(a):
        > Ja w Erze często ładuję raz, a dobrze :) Szkoda, że w Play właściwie nie będę
        > mieć mobilizacji, żeby ładować kwotą powyżej 50 zł.
    • Gość: rt Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.aster.pl 05.03.09, 21:05
      Play rules!
    • Gość: al Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.adsl.alicedsl.de 05.03.09, 21:26
      13 lat na to czekalem
      • Gość: rentier Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.chello.pl 05.03.09, 21:35
        Po 12 latach w IDEI/ORANGE podziękowałem i przechodzę do PLAY. Zasięg mnie nie
        zniechęci (dzwonię z/do Warszawy i do dużych miast). Roaming - ile tego mam do
        korzystania? Jeden miesiąc w roku?
        A PLAY = najniższe koszty połączeń, najniższe abonamenty, najtańsze telefony.

Mając 50 lat szukam dobrych i najtańszych rozwiązań. Polecam wszystkim
        znajomym przejście do tego Operatora.
    • Gość: smartfon Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.gprs.plus.pl 05.03.09, 21:49
      Transmisja danych 6 razy droższa niż w Heyah. Dla mnie odpada.
      • nameko Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 06.03.09, 09:30
        To kup sobie Internet na karte w Playu - za 50zł masz 4GB transferu.
      • Gość: a Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 15:03
        i piszesz to z plusa.. lol :)
    • Gość: kopkpok uceczka z orangego do playnakarte 61zl ale warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 22:11
      zabojady do widzenia!
    • Gość: wal Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 22:16
      Za taką transmisje danych dziękuje. Wole zostać tu gdzie jestem czyli w orange.
      Nie dam sie nabrać na jakies psełdo promocje - trzeba jeszcze poczekac na
      dokładny regulamin.
    • Gość: busterkeaton Play Fresh - kolejne zagranie majace na celu... IP: *.aster.pl 05.03.09, 22:17
      ...sprzedanie biznesu
      Play pozyskuje wlasnie klientow (mowi o tym rowniez artykul z konca
      roku o rozdawnictwie starterow) nawet jesli maja DOPLACAC do Fresh...
      ciekawe czy szczesliwy bedzie nowy wlasciciel Playa jak kupi kota w
      worku :)
      • Gość: malciak Re: Play Fresh - kolejne zagranie majace na celu. IP: *.kolornet.pl 05.03.09, 22:23
        Nie martw się o nowego właściciela, na pewno sobie poradzi. Faktem jest że
        oferta na dzień dzisiejszy miażdży konkurencje i wiele osób z niej skorzysta nie
        zważając na twój bełkot.
        • Gość: busterkeaton Re: Play Fresh - kolejne zagranie majace na celu. IP: *.aster.pl 05.03.09, 22:36
          poki co jeszcze nie miazdzy, skad wiesz co sie stanie do 16 marca?
    • rabbinhood Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 22:35
      zostaję w mobilkingu, bo nie interesują mnie klauzule w rodzaju przedłuża
      do... tylko proste rozwiązania...
      • Gość: znowu z neoplus:) Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 22:46
        ale widzisz, wychodzi na to, ze i esy, i polaczenia TEZ tansze niz w MK......
      • nameko Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 06.03.09, 09:33
        Przecież PF jest prosty jak konstrukcja cepa:
        kazde doładowanie warte tyle ile napisane: 5 to 5zł, 50zł to 50zł, 300zł to 300zł, w kazdym przypadku minuta 0,29. I kazde przedłuza wazność konta o 365dni.
        Czego nie zrozumiałeś?
        • kochajacy-bydgoszcz-esteta Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 14.03.09, 19:33
          > Czego nie zrozumiałeś?

To ty nie zrozumiałeś, on jest w Mobilkingu. ;)
    • in-heaven-everything-is-fine Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 22:50
      No, to starczy mi już zamoty z Orange. Przechodzę do Playa, postanowione ;)
    • Gość: strii Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.devs.futuro.pl 05.03.09, 22:54
      poczekamy jakiś czas, W3 lekko obniżą swoje ceny, Play zdobędzie klientów i podniesie swoje i wtedy powstanie W4
    • Gość: kaziu Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 22:58
      tylko jest jeden problem !!!, połączenia do play sa dwa razy
      drozsze !!!! mozna sprawdzic gdzie sie dzwoni na www.sprawdznumer.pl
      • Gość: ghj Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 23:11
        To se kup taktak i przenieś za 5dych do play, każdy będzie myślał, że w erze
        siedzisz :>
    • Gość: ttt Witaj PLAY zegnaj ERA!!! IP: *.chello.pl 05.03.09, 23:08
      Widac Play nie chcial sie dogadac z reszta cenowo wiec wkoncu jest normalna
      stawka. Ja Erze mowie ZEGNAM!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka