Gość: reklama IP: *.lublin.mm.pl 05.03.09, 18:19 amalker dzwignia chandlu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cez Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.mas.airbites.pl 05.03.09, 18:20 Może wreszcie się zaczną jakieś obniżki cen.. . A biedna Tepsa odejdzie w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzur 5gr za minutę - to możliwe ... w Play !!! 06.03.09, 08:09 Wystarczy mieć pre-paid z pierwszego udoju sprzed 2 lat. Jest tam taka opcja (Zbieraj Minuty), że za 2 min przychodzące masz 1 min wychodzącą do wszystkich. Jak dużo do Ciebie dzwonią, to nie jesteś w stanie tych minut wygadać. Tylko upływ czasu wymusza wpłaty 50 zł raz na kwartał, albo 100 zł raz na pół roku. Nawet te dodatkowe 50 zł z bonusa za doładowanie przepada, bo nie zejdą minuty ze Zbieraj Minuty (schodzą w pierwszej kolejności). Te pierwsze startery można jeszcze trafić na Allegro, bo Play wycofuje, jak tylko może. Odpowiedz Link Zgłoś
ilcuorespaccato Re: 5gr za minutę - to możliwe ... w Play !!! 06.03.09, 08:32 Marna to prowokacja, bo nie sądzę, żebyś nie wiedział, że zbieraj minuty jest usługą dostępną zarówno w Play na kartę, Nowym Play na kartę, Miksie, Abonamencie i co jeszcze tylko Play wymyślił. Będzie też dostępne w Play Fresh, co zresztą jest wyraźnie napisane w artykule. Odpowiedz Link Zgłoś
nameko Teraz bedzie możliwe 0,01gr/min 06.03.09, 09:24 Dlatego w Play Fresh będzie możliwa 0,5grosza/minutę albo i 0,01. Wystarczy doładować tel za 5zł (ważność konta 365dni) i jeśli dużo do Ciebie dzwonią gadasz praktycznie za darmo. I nie musisz co kwartał wydawać 50zł. Stary Play przechodzi do lamusa bo ta oferta jest bezkonkurencyjna. Na dodatek opłata (3PLN) za usługe 1za2 jest jednorazowa a nie comiesięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Re: Teraz bedzie możliwe 0,01gr/min IP: 212.127.95.* 25.03.09, 07:08 Play jest beznadziejny bo: 1) gubi zasieg (you get what you pay for) 2) dzwonienie do Play jest drogie 3) nie mozna wyslac SMS-a z Internetu Play to taki Lidl wsrod sieci, bidna jakosc za grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: 5gr za minutę - to możliwe ... w Play !!! IP: *.sta.asta-net.com.pl 08.03.09, 21:58 Czytaj uważnie. Ta opcja kosztować będzie 3 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubelski Nie sfajdaj się z radochy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 22:02 Podnieciłeś się bachorku? Czyży minuta z Play do wszystkich sieci komórkowych niezależnie od pory dnia kosztowała 7 groszy brutto? Tak jak z abonamentu TP 1200/albo nieograniczony po 18-ej za 90 złotych brutto jest za darmo do wszystkich sieci stacjonarnych? Więc jak ci się nie podoba to odwal się od TP. Żadna sieć komórkowa nigdy nie zrobi abonamentu z 1200 minut za 90 złotych do wszystkich sieci, i to jeszcze komórkowych. Co najwyżej Więc odwal się sfrustrowany człowieczku. A w niebyt to powinna odejść prędzej Era co zdziera 78 groszy za minutę ze swojego zakichanego Tak-Taka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D:D Re: Nie sfajdaj się z radochy IP: *.poczesna.netcominternet.pl 11.04.09, 11:56 :D:D:D:D:D:D do wszystkich sieci stacjonarnych chciałeś chyba powiedzieć za połączenia na komórkę płacisz 40 gr za minute. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liverpoolczyk Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.range86-145.btcentralplus.com 05.03.09, 18:20 no i super. najwazniejsza jest prostota a nie zawiklane umowy , gwiazdki,okresy wypowiedzenia kilkuletnie kontrakty zlodziejskie praktyki.....co tam jeszcze pominolem.... jak tpsa zbankrutuje to kupuje szmpana-orginala!!!!!!!!! 2 go jak zus zbankrutuje :-)))) 3 go jak giertek okaze sie gejem :-)))) pzdr.z zagramanicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prof. Miodek Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: 91.85.135.* 05.03.09, 22:40 Gość portalu: liverpoolczyk napisał(a): > no i super. > najwazniejsza jest prostota a nie zawiklane umowy , gwiazdki,okresy wypowiedzen > ia kilkuletnie kontrakty zlodziejskie praktyki.....co tam jeszcze pominolem.... > > jak tpsa zbankrutuje to kupuje szmpana-orginala!!!!!!!!! > 2 go jak zus zbankrutuje :-)))) > 3 go jak giertek okaze sie gejem :-)))) > > pzdr.z zagramanicy. Lepiej sobie kup slownik, bo juz jezyka polskiego zapominasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: txt Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 23:35 Zamknij paszczę, debilu... To jest forum "Internet i technologie", a nie "Wzwody wywołane poprawną polszczyzną", kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupin Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: 81.26.13.* 06.03.09, 08:08 Kolejny troglodyta... Odpowiedz Link Zgłoś
gonzor Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 06.03.09, 09:04 nie widzisz że to dziecko neostrady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiexx Masz rację, to są debile i to niepowszednie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 22:08 Jak TP zbankrutuje, w co oczywiście nie wierzę, bo telefonia stacjonarna to jakość i nieograniczone rozmowy do wszystkich sieci stacjonarnych. Już niedługo ma wejść abonament za 65 złotych miesięcznie wszystkie rozmowy krajowe za darmo bez ograniczeń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubelski Jak TP zbankrutuje to nie będziesz miał do kogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 22:05 To nie będziesz miał do kogo dzwonić, frustracie. Co najwyżej do jednej-dwóch osób z Play, którego minuty wewnątrz sieci są ważne również na stacjonarny. Bo 29 groszy brutto to wciąż nie jest żadna konkurencja w stosunku do stacjonarnego. A ja lubię rozmawiać przez telefon stacjonarny bo to zdrowiej, i lepszej jakości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubelski Liverpoolczyk z Colomyi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 22:05 Colomya City Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Aleś ty głupi smarkacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 06:18 > jak tpsa zbankrutuje to kupuje szmpana-orginala!!!!!!!!! Szkoda, że młodziez jest tak nierozumna. Chyba nie rozumiesz, że cała infrastruktura komunikacyjna w Polsce opiera się na łączach i liniach tepsy. Gdyby tepsa zbankrutowała (zniknęła), żaden operator nie mógłby działać, również żaden operator komórkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: Aleś ty głupi smarkacz IP: *.rect.uni.torun.pl 06.03.09, 08:19 Szkoda, że tacy dorośli nie mają pojęcia jak bankrutują firmy, zwłaszcza tej wielkości co TPSA i co się dzieje z infrastrukturą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubelski Pewnie że jest nierozumna i głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 22:13 Oj tak, naiwna i nierozumna ta młodzież, wciąż dla niej komórka w publicznym miejscu to szpan, a największa frajda to rozmawiać na prywatne tematy przy przypadkowych pasażerach w autobusie miejskim! Widzę że aż mało się nie pokakali z radości, bo "tylko 29 groszy do wszystkich. Tylko że 0,29 x 1200 daje jakieś 348 złotych miesięcznie A ze względu na to że prawie 80 procent ludzi ma stacjonarny - to i tak oferta TP, nawet ta dzisiejsza - 1200 minut za 90 złotych do wszystkich niezależnie od pory dnia, bądź opcja wieczorowa, po 18 bez ograniczeń - to po prostu wszyscy wymiękają. A głupia młodzież pyta wobec tego: "a czy do siecie komórkowych też te 1200 minut się liczy?" A 100 minut do Play z 5 złotych ("czyli za darmo") to chyba ciężko będzie wykorzystać, co nie? Bo każdy ma telefon w innej sieci, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia. Re: Pewnie że jest nierozumna i głupia IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.09, 19:27 nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. moim zdaniem gdybyś nie chciał słuchać o czym `naiwna i nierozumna młodzież` rozmawia przez telefon w autobusie to byś nie podsłuchiwał. to, że jest inaczej świadczy tylko i wyłącznie o tym, że nie masz chłopie taktu, oraz o tym, że ineresują Cię jednak rozmowy innych, w szczególności te na `prywatne tematy`. jedynym pytaniem jakie mnie nurtuje jest to, po jaką cholerę się wypowiadasz? i usiłując znaleźć na nie odpowiedź nasówa mi się tylko to, że zazdrościsz. :) co jest bowiem złego w rozmowach przez telefon w miejscach publicznych np. w autobusie miejskim?! coraz bardziej wątpie w ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juter Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.icpnet.pl 05.03.09, 18:21 warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stryj piłem wczoraj wino domowe i dziś cały dzie IP: 94.254.239.* 05.03.09, 18:21 ń nawala mnie łeb, już nie wyrabiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też piję Re: piłem wczoraj wino domowe i dziś cały dzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 23:38 Pij dalej, nie pie**ol... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adik mam dokłądnie to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 01:06 winko z dzikiej rózy... ale kac niezły :/.. wiadro wody juz w siebie wlałem Odpowiedz Link Zgłoś
swist8 Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 18:21 No to wreszcie ceny są na fajniutkim poziomie. Vivat Play! Widać jak inne sieci z nas zdzierają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.lanet.net.pl 06.03.09, 00:45 wreszcie normalne ceny.chyba przejdę do play z tak taka jak tylko skończy mi się umowa.albo w trakcie, bo konto i tak jeszcze rok ważne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s zenujace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 18:22 nardziej prymitywnej kryptoreklamy chyba nie dało sie zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Naprawdę? IP: *.chello.pl 05.03.09, 18:26 Pewnie za mało gwiazdek masz w tekście. Brakuje też odsyłaczy na stronę operatora po więcej szczegółów. Twój pracodawca (Plus, Era, Orange czy jak się tam zwał) tak się nie upadla, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez z neoplus:P Re: zenujace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 22:14 doladowanie przedluzajace o rok.. coz, konkurencja lezy i kwiczy :> Odpowiedz Link Zgłoś
jakpalikot Doładowanie za 50 złotych na rok 07.03.09, 22:16 Gość portalu: tez z neoplus:P napisał(a): > doladowanie przedluzajace o rok.. coz, konkurencja lezy i kwiczy :> No to znając mentalność skąpca, który będzie chciał płacić 3 złote za komórkę miesięcznie - Play skończy niebawem jak Mobil King. Chociaż oczywiście obniżkę cen to popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr Re: zenujace IP: *.kgu.de 05.03.09, 23:44 no i co z tego? chodzi o informacje a informacja jest dla konkurencji powalajaca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: 83.143.99.* 05.03.09, 18:22 trzeba się przesiąść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robinek Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.acn.waw.pl 05.03.09, 18:29 Ale w dalszym ciagu, drogi internet bo az 12gr:/ no i troche przy duza licza w pakietach np ten za 5zl w ktorym dostajemy 500sms jest wazny tylko 5dni czyli mamy 100sms dziennie, troche przy duzo nieraz. Odpowiedz Link Zgłoś
partyzant82 Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 19:54 Gość portalu: robinek napisał(a): > Ale w dalszym ciagu, drogi internet bo az 12gr:/ no i troche przy duza licza w > pakietach np ten za 5zl w ktorym dostajemy 500sms jest wazny tylko 5dni czyli > mamy 100sms dziennie, troche przy duzo nieraz. No straszne naprawdę. Która sieć z W3 opłaca agencję, dla której klepiesz posty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Oferta dla głupich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 06:29 Jest to typowa oferta skierowana do nierozumnych ludzi. W tabeli jest podane że doładowanie kosztuje 5zł i masz w tym "za darmo" (he, he) 500 SMSów przez 5 dni. Ile normalny człowiek może dziennie wysłać SMSów? Załóżmy, że 10, czyli 50 przez 5 dni. Wtedy SMS kosztuje Cię 10gr. No ale szczeniak widzi 0zł i dostaje wzwodu. Przeciez operatorowi chodzi tylko o wygenerowanie przychodu, czyli kolejnych doładowań. Czy dane płyną przez sieć czy nie, koszty mają (prawie) takie same, więc najważniejsze są doładowania, a nie ile SMSów ktoś wysyła. Niesamowite jak łatwo jest zarabiać na głupocie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arekrot jestes nie wyspany czy co. IP: *.jpk.pl 06.03.09, 07:32 Te smsy są gratisowym bonusem za doładowanie. Mo esz je wykorzystać lub nie nic za to nie płacisz. Cieszyśz sie tanimi rozmowami do wszystkich sieci. Wg mnie super oferta. Odpowiedz Link Zgłoś
jakpalikot Generowanie przychodu to calkiem normalna sprawa 11.03.09, 21:53 Gość portalu: Mario napisał(a): > Jest to typowa oferta skierowana do nierozumnych ludzi. W tabeli jest podane że > doładowanie kosztuje 5zł i masz w tym "za darmo" (he, he) 500 SMSów przez 5 dni > . > Ile normalny człowiek może dziennie wysłać SMSów? Załóżmy, że 10, czyli 50 prze > z > 5 dni. Wtedy SMS kosztuje Cię 10gr. No ale szczeniak widzi 0zł i dostaje wzwodu > . > Przeciez operatorowi chodzi tylko o wygenerowanie przychodu, czyli kolejnych > doładowań. Czy dane płyną przez sieć czy nie, koszty mają (prawie) takie same, > więc najważniejsze są doładowania, a nie ile SMSów ktoś wysyła. Niesamowite jak > łatwo jest zarabiać na głupocie ludzi. Generowanie przychodu to całkiem normalna sprawa - jeśli się nie chce skończyć jak Mobil King dla "supertwardzieli". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serazz Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.markom.krakow.pl 05.03.09, 18:27 Przecież ten artykuł to jawna reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piyoter Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.pub.krusz-lan.pl 05.03.09, 18:34 i niech to właśnie będzie reklama. Dobre posunięcia Play'a może wreszcie poruszą innych opów do zmian cen... Btw. własnie kończę z erą na rzecz Playa. W erze samsung u800 dla stałych klientów 400 zł (abo 45) play - 1zł. i o czym tu mówić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.gprs.plus.pl 05.03.09, 18:36 Jak inni operatorzy zejdą z cen to mi kaktus wyrośnie.A plej ma może super ceny ale zasięg to porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 pfffffffff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 19:32 mowisz, ze plus ma kiepski zasieg? Odpowiedz Link Zgłoś
partyzant82 Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 19:59 Gość portalu: ja napisał(a): > plej ma może super ceny > ale zasięg to porażka Nie dajmy się zwariować. Play ma własny zasięg 3G w dużych miastach, coraz bardziej rozwijający się zasięg 2G w całej Polsce i podpisaną umowę roamingową z Plusem na sieci 2G. W związku z tym można bezpiecznie powiedzieć, że ma zasięg dokładnie taki sam, a może nawet większy niż Plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malciak Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.kolornet.pl 05.03.09, 22:32 Potwierdzam, mam u nich internet na kartę (50zł za 4gb na 2mc), zasięg z dnia na dzień jest coraz lepszy, transfery około 160KB/s. JESTEM BARDZO ZADOWOLONY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arekrot Zasieg Play = zasieg Plusa IP: *.jpk.pl 06.03.09, 07:35 W tytule masz odpowiedz co do zasi.ęgu Playa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie zadowolona Re: Zasieg Play = zasieg Plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 12:21 Mam na aparacie kupionym wczoraj przebarwienie jakieś niecałe 2cm dł. na 3-4mm szerokie i ze dwie małe plamki obok, w domu wszyscy domownicy widzieli je bardzo wyraźnie. Taka akcja, u mnie w domu jak wół widać to przebarwienie przy mojej lampie i oknie, u nich ledwo co je widać przy ich lampach, więc wcale się nie dziwię, że nie zauważyłam tego wczoraj, dziś w sklepie najpierw koleś próbował mi wmówić, że jestem wariatką, bo tam nic, może widzi jakieś lekkie przebarwienie, ale to na każdej obudowie pewnie jakby porównywał je ze sobą coś by się znalazło, na telefonie jaki ma cenę rynkową ok 1000zł. Zaczął wymyślać, że jak podpisałam umowę to nie mam prawa zwrotu telefonu, no więc ja go zapytałam gdzie to jest napisane w umowie czy w karcie gwarancyjnej, na to on, coś zaczął kręcić, że tak jest i już, tzn nie ma zwrotów bo jak się podpisało umowę to ich nie ma i już:), na to ja zapytałam czy słyszał o niezgodności towaru z umową w przypadku jakiej mam prawo wyboru czy chcę pieniądze czy nowy telefon w ciągu 2 lat:), on mi na to, że może i tak ale Niezgodność artykułów z umową nie obowiązuje w przypadku takich wad, to ja mu na to że chyba nie wchodził na stronę Polskiej Konfederaci Praw konsumentów, bo tam jest dokładnie napisane, że według ustawy w dużej mierze właśnie o takie wady chodzi. Ostatecznie kazał mi czekać na kierownika, sklep jest czynny od 10.00 kierownik miał być nie wiem czemu dopiero o 11.00, no więc powiedziałam,że mam grypę i jestem na zwolnieniu i nie dla jakiegoś widzimisię tam przychodzę, no ale skoro kierownik nie przychodzi na czas to poczekam, na to ten koleś, że jak jestem chora to on sobie pójdzie i uciekł. Przyszła kierownicza, powiedziałam jej o co chodzi, w swoich soczewkach wady nie zauważyła, choć ja ją widzę jak wół, no i co zrobiła wysłała towar na gwarancje z tyt. Niezgodności z umową:) (kolega wcześniej twierdził, że tak nie można:) I teraz mam trzy opcje, albo gwarancje uwzględnią i wymienią mi na nowy, lub wymienia obudowę, albo będą mieli takie lampy jak w tym Play gdzie widać tylko jakby lekko cień inaczej padał w tym miejscu na telefon, a nie widać odbarwienia tak wyraźnie jak u mnie w domu i gwarancje oleją, ale warto spróbować i sprawdzić. A do tego na szczęście poza polem migawki na obiektywie jest rysa, wczoraj jej nie zauważyłam, bo w tym sklepie to nic nie widać, w domu ją spostrzegłam, nie powinno to szkodzić przy robieniu zdjęć, ale fakt faktem rysa jest i nie ja ją stworzyłam, bo sprawdziłam to w domu po przyjściu ze sklepu Play i już tambyło , schowane pod warstwą kurzu. Trudno ją zauważyć, bo to miejsce jest pokryte jakby powłoką anty refleksyjną jaka odbija tak światło, że nie pod każdym kontem to widać. Może w Play pomyśleli dziś, że jestem wariatką, ale ja myślę, że oni są totalnie chamscy w stosunku do klientów dzięki którym mają pensję i nie znają się również na przepisach na czym traci klient, nie szkodziłam w żaden sposób im, bo to zależy od serwisu Nokia, a nie od nich, więc nie rozumiem czemu ten zarozumiały facet z Play nie chciał mi pomóc, choć co drugie zdanie powtarzał ze złośliwością w głosie, że jest po mojej stronie, miałam ochotę go palnąć w ten głupi cymbał, bez kitu, przez takich ludzi jak on Play będzie tracił powoli klientów...., ja już się zastanawiam czy kiedyś przedłużę z nimi umowę, myślę, że jeśli inna firma będzie miała lekko wyższe, ale konkurencyjne do Playa ceny to zmienię sieć. Jest jeszcze ich internetowe biuro obsługi:), tak to dobre..., w większości przypadków wiesza się i nie działa, na zgłoszenia jakie tam wystawiam odpowiadają wymijająco i totalnie nie na temat,a do tego moją ostatnią nadpłatę zaksięgowali mi przez przypadek jako saldo nie zapłaconych faktur za internet. Między 12.00, a 1.00 w nocy ponoć wszystkie połączenia smsy i mmsy liczą jako saldo poza abonamentem, taaa, wczoraj wysłałam wiadomość sporo po 1.00 i również naliczyli mi ją jako saldo poza abonamentem, tylko dla tego, że mój telefon jaki przeniosłam do Play o 12.00 działał już w play, ale oni sobie zaczęli wszystko księgować nie od 12.00 tylko od dziś rana od ok 8.00... Nie mogłam dziś również sprawdzić stanu konta i ilości minut jakie mi przydzielili od wczoraj do trzydziestego listopada, bo mimo iż dołączyłam nowy numer do listy numerów na stronie Play, to ten numer potem mi się nigdzie nie wyświetlał w odróżnieniu od dwóch pozostałych numerów jakie u nich posiadam z innych sieci, może jak masz numer prze niesiony to Play online się nie sprawdza..., kto wie. Kiedyś też dzwoniłam do Biura Obsługi klienta i tam mi Pan wyjaśnił, gubiąc się totalnie w tym co mówił, iż jak zawarłam umowę 3 marca, to nie będę musiała płacić za ostatnią fakturę do 3lutego do 3 marca, bo mam nadpłaconą;), dobre, tylko że ja mam okres rozliczeniowy od 1 do 30 i musiałabym za luty płacić od 1 lutego do 3 lutego fakturę:), w Punkcie Play sprostowali mi, że ostatnia faktura będzie przedłużona do 30 marca zamiast do 3 no i nie będę musiała za nią płacić chyba, że coś wydzwonię poza abonamentem. Takich to różnych ciekawostek można się dowiedzieć w Play:) od pracowników:) Dla mnie jak się gdzieś pracuje to powinno się wiedzieć, co się robi, gdzie i dlaczego. Internet w Play nie działa w ponad połowie miejsc w Warszawie, Play nie ponosi za to odpowiedzialności jak podpiszesz umowę. Na szczęście u mnie w domu tako jako działa, u mojego chłopaka już działać nie chce, rozłącza go i zwalnia, co chwilkę, a mój kolega jaki mieszka niedaleko niego musi modem kłaść na kiju od miotły przy suficie żeby łapać zasięg ( tereny bliskiej centrum Ochoty). Dla mnie Plac Konstytucji jest miejscem przekreślonym, kiedyś pracowały tam same miłe i kompetentne osoby, a teraz pracują tam osoby nie zorientowane totalnie w tym, co robią i nastawione negatywnie na klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawe porazka zasieg ? ciekawe... IP: *.tktelekom.pl 06.03.09, 09:39 bo ja mam u sie na wiosce 3G i mysle czy nie wziac od nich bezprzewodowego netu. Tepsa mnie omija lukiem wielkim, do miasta 1mln ludzia mam 25km i jakos zasieg mam max na telefonie. CHyba ze mieszkasz pod Bialowieza to nie dziwne, pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arni Czas na zmiany IP: *.aster.pl 05.03.09, 18:42 Nawet jesli to reklama to bardzo dobra wiadomosc dla wszystkich. Juz niedługo przejde do Play Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokladnie tak ja to zrobilem ponad pol roku temu !! IP: *.tktelekom.pl 06.03.09, 09:47 a jeszcze 2 mies temu era do mnie slala faktury do niby umowy co z nia mialem ! w koncu wyslalem pismo , ze skierowuje sprawe do prokuratury za rada rzecznika praw konsumenta, wtedy dopiero cos sie pozbierali i przestali. porazka, nigdy wiecej ery. jak chcialem wyprobowac modem do bezzprzeodowki to chcieli mi dac ale za 100zl kaucji ... bezzwrotnej ! nie mam slow. moze teraz sie wreszczie obudza jełopy jedne ! Odpowiedz Link Zgłoś
partyzant82 Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 19:55 Gość portalu: serazz napisał(a): > Przecież ten artykuł to jawna reklama. Nie, to tylko informacja o ofercie. Nie ma sloganów, są nagie stawki. Odpowiedz Link Zgłoś
partyzant82 Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 19:56 Gość portalu: serazz napisał(a): > Przecież ten artykuł to jawna reklama. Mylisz się, żadna reklama tylko informacja o ofercie. Żadnych sloganów, wyłącznie gołe stawki. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychu-z-rumi-janowa Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 22:07 > Mylisz się, żadna reklama tylko informacja o ofercie. Żadnych sloganów, > wyłącznie gołe stawki. i co z tego ze są to wyłącznie gołe stawki w wielu materiałach reklamowych bezpośrednio od operatora masz wyłącznie gołe stawki nie można nie zauważyć iż ten artykuł jest elementem akcji promocyjnej Playa jak by dali slogany i linki do Playa to artykuł stracił by pozorną wiarygodność jak i sama Gazeta.pl by ja straciła (dla mnie już straciła to już drugi artykuł o promocjach Playa w niedługim czasie) o tym iż jest to jawna reklama mówi też (oprócz tej niezwykle przekodowującej tabelki) mówi też cały układ artykułu -same superlatywy komentarz Playa nie wiem jak można pomyśleć inaczej ps nie jestem pracownikiem ery i nie widzę wszędzie żydowskich spisków swoja droga zauważyliście ze do tej pory Gazeta zawsze promowała 3 wypowidzi z forum w tym przynajmniej jedną która by Gazete "opluwała" bądź tezę przez nią prezentowaną a teraz tylko 2 pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 23:56 >swoja droga zauważyliście ze do tej pory Gazeta zawsze promowała 3 >wypowidzi z forum w tym przynajmniej jedną która by Gazete >"opluwała" bądź tezę przez nią prezentowaną a teraz tylko 2 >pozytywne Czlowieku, ty naprawde myslisz ze ktos siedzi i recznie wybiera te 3 posty ktore pojawiaja sie pod kazdym artykulem na gazecie?? LOL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bu ha ha ha Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.chello.pl 06.03.09, 00:17 Bu ha ha ha. Aleś ty partyzant naiwny jest. Siedź dalej w lesie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.kgu.de 05.03.09, 23:46 a ja sie zapytam ciebie - NO I CO Z TEGO? dla mnie wazna jest zawarta w tej reklamie pozytywna informacja o znaczacej obnizce cen i tyl a jak to zwal, tak zwal, dla ciebie to reklama a dla mnie konkretna INFORMACJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baboso Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: 89.108.243.* 05.03.09, 18:31 Trzeba przyznać, że pojechali po bandzie. Niezła oferta, czekam na odpowiedź wielkiej twójki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.chello.pl 05.03.09, 18:46 wielka trójka to trawi i się zesra zwłaszcza orange czyli tepsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 18:54 ORANGE to nie tepsa, to racze jej "terminator". A ja już widzę jak wszyscy pobiegli do Play-a, ciekawe czemu zwlekają ??? Odpowiedz Link Zgłoś
partyzant82 Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 20:00 Gość portalu: gość napisał(a): > już widzę jak wszyscy > pobiegli do Play-a, ciekawe czemu zwlekają ??? Oj, żebyś się nie zdziwił :-D Pamiętasz wejście Heyah i osiągnięcie 1 mln użytkowników w bardzo krótkim czasie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ilcuorespaccato Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 06.03.09, 08:39 Może dlatego, że oferta wchodzi 16 marca? Odpowiedz Link Zgłoś
jakpalikot Ty się nie zesraj 07.03.09, 22:20 Gość portalu: piotr napisał(a): > wielka trójka to trawi i się zesra zwłaszcza orange czyli tepsa Wyobraź sobie, że niedawno, od 1 marca TP obniżyła ceny połączeń na komórki jako pierwsza. Do 40 groszy za minutę, do Play - do 60 gr. Ale ty to taki jesteś, że jakby do 10 groszy obniżyli to byś tez ujadał i pluł jadem, bo abonament musisz płacić. No i nie rozmawiaj za długo przez komórkę, bo rak, i przysięgam, nie jestem agentem TP. No, z tym doładowaniem 50 złotych na rok to długo nie pojadą, szybko bankruta puszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.vistec.net 05.03.09, 19:24 Ta oferta jest dobra pod warunkiem że dzwoni się do różnych sieci, ja obecnie najwięcej rozmawiam z dziewczyną i rodzinką i akurat tak się składa, że większość mojej rodziny jest w tej samej sieci, mam prepaid bo okazało się to najbardziej ekonomiczne, za minutę w sieci płacę 5 groszy, niby mam tylko 200 minut miesięcznie ale mogę za 2.5 od osoby włączyć minutę za 5 groszy z wybranym numerem. Resumując około 95% czasu moich rozmów to rozmowy w sieci, za które płacę ~ 5gr za minutę. Nawet jeśli za pozostałe 5% czasu rozmów zapłacę 60 groszy za minutę to oferta Play tego nie przebije. Odpowiedz Link Zgłoś
partyzant82 Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 20:02 Gość portalu: E napisał(a): > Ta oferta jest dobra pod warunkiem że dzwoni się do różnych sieci, ja obecnie > najwięcej rozmawiam z dziewczyną i rodzinką i akurat tak się składa, że > większość mojej rodziny jest w tej samej sieci, mam prepaid bo okazało się to > najbardziej ekonomiczne, za minutę w sieci płacę 5 groszy Nie doczytałeś oferty. Są pakiety do Play i na stacjonarne ze stawką 5 groszy za minutę. Pozdrawiam i polecam uważniejszą lekturę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.vistec.net 05.03.09, 20:22 W artykule nie ma na ten temat słowa, widzę info o darmowych smsach, a ja nie lubię smsować. Ponadto jeśli są takie pakiety to teraz musiałbym przekonać około 15 osób z rodziny będących w jednej sieci na zmianę operatora + kilkanaście kolejnych będących w różnych. A ponadto chciałem pokazać, że przynajmniej w przypadku oferty prepaid jest możliwość taniego dzwonienia do innych w ramach sieci i czasem na stacjonarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: 193.189.116.* 05.03.09, 22:02 Człowieku jesli dla Ciebie jest problemem rozwiązać równianie ile kosztuje minuta w sieci jeśli pakiet 100 minut kosztuje 5 zł to lepiej zostań przy swoim operatorze... malkontenci.... moze i rodzince sie przenosic nie chce, ale oni pewnie dzwonia roznie i wiecej, wiec jak bys policzyl to koszty przejscia i poswiecenia sie dla tego wyszlyby lepiej.. ale oczywiscie bywa roznie i wiadomo ze nie wszystkim podpasi ta oferta... najlepsza jest tak jak napisales dla ludzi ktorzy dzwonia mniej wiecej rowno do roznych sieci.. Odpowiedz Link Zgłoś
jakpalikot O, do Play i na... Stacjonarne 07.03.09, 22:24 partyzant82 napisał: > Gość portalu: E napisał(a): > > > Ta oferta jest dobra pod warunkiem że dzwoni się do różnych sieci, ja obe > cnie > > najwięcej rozmawiam z dziewczyną i rodzinką i akurat tak się składa, że > > większość mojej rodziny jest w tej samej sieci, mam prepaid bo okazało si > ę to > > najbardziej ekonomiczne, za minutę w sieci płacę 5 groszy > > Nie doczytałeś oferty. Są pakiety do Play i na stacjonarne ze stawką 5 groszy z > a > minutę. Pozdrawiam i polecam uważniejszą lekturę! No ale masz tu takich co życzą TP SA upadku. Bachory oszlałe. Ciekawe do kogo będą dzwonić, kiedy TP padnie? Chyba nie do Play? Bo mało kto go ma... Odpowiedz Link Zgłoś
jakpalikot A jakie jest naliczanie w przypadku 5 groszy? 07.03.09, 22:45 partyzant82 napisał: > Gość portalu: E napisał(a): > > > Ta oferta jest dobra pod warunkiem że dzwoni się do różnych sieci, ja obe > cnie > > najwięcej rozmawiam z dziewczyną i rodzinką i akurat tak się składa, że > > większość mojej rodziny jest w tej samej sieci, mam prepaid bo okazało si > ę to > > najbardziej ekonomiczne, za minutę w sieci płacę 5 groszy > > Nie doczytałeś oferty. Są pakiety do Play i na stacjonarne ze stawką 5 groszy z > a > minutę. Pozdrawiam i polecam uważniejszą lekturę! Hi-hi, pewnie 12-sekundowe? Jak to? Nie sekundowe? A jak EŁURO zrobią, to ile będzie zamiast 5 groszy, założywszy że TUSIO z Gazetą Wyborczą zrobią EURO za 5 złotych? Minuta będzie za 1 CENT, no i naliczanie minutowe, no bo centa nie da się podzielić. Łeee, ja się tak nie bawię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasza czekaj i w tym czasie przepłacaj, frajerze IP: *.ru 05.03.09, 21:00 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Chyba juz czas wyrownac stawke interconnect??? IP: *.121.225.195.static.bait.pl 05.03.09, 19:00 Skoro Playa "stac", to moze po prostu trzeba zobaczyc na co go bedzie stac po wyrownaniu interconnect'u? Te ceny sa kosztem dzwoniacych z innych sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: si Re: Chyba juz czas wyrownac stawke interconnect?? IP: *.toya.net.pl 05.03.09, 19:46 Dokładnie. Play może robić dużo żeby pozyskać klienta, bo za każdą minutę połączenia przychodzącego dostaje więcej niż inni. Zobaczymy jak sobie Play poradzi po 1.lipca 2009, bo wtedy chyba UKE wyrówna stawki. Odpowiedz Link Zgłoś
partyzant82 Re: Chyba juz czas wyrownac stawke interconnect?? 05.03.09, 20:03 Gość portalu: to ja napisał(a): > Skoro Playa "stac", to moze po prostu trzeba zobaczyc na co go bedzie stac po > wyrownaniu interconnect'u? Te ceny sa kosztem dzwoniacych z innych sieci. A jak długo od uruchomienia sieci stara trójka miała interconnect na poziomie około 80 groszy (albo nawet więcej)? Play buduje sieć, więc wyższy interconnect ma usprawiedliwienie. Odpowiedz Link Zgłoś
vega01 Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 20:21 popieram play to jedyny operator ktory nie bierze umowy w zmowie i jak jedyny zmusza innych do ustepst za rok jak tylko skonczy mi sie umowa w erze nie ma mnie juz u nich;/ zmykam i nie widze opcji abym mogl zalowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marrr Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 14:57 ja już dwa numery przeniosłem z innych sieci do playa. po kilka latach pobytu w orange nawet nie potrafili się zbliżyć do cen z playa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roi Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: 80.54.67.* 05.03.09, 20:35 Jedno zdanie : Play wgniata w ziemię i miażdży! Odpowiedz Link Zgłoś
jakpalikot Biedronka mnie zmiażdżyła 07.03.09, 22:41 Gość portalu: Roi napisał(a): > Jedno zdanie : Play wgniata w ziemię i miażdży! Od dwóch miesięcy mam Halo Biedronka. A czego wyście sie spodziwali? Sekundowego naliczania od pierwszej minuty przy konieczności płacenia tych haraczy interkonektorskich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Szkoda, że powyżej 50 zł nie ma większych bonusów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 20:55 Ja w Erze często ładuję raz, a dobrze :) Szkoda, że w Play właściwie nie będę mieć mobilizacji, żeby ładować kwotą powyżej 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasza najwyraźniej lubisz robić z telefonu skarbonkę IP: *.ru 05.03.09, 21:03 Gość portalu: Marek napisał(a): > Ja w Erze często ładuję raz, a dobrze :) Szkoda, że w Play właściwie nie będę > mieć mobilizacji, żeby ładować kwotą powyżej 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.aster.pl 05.03.09, 21:05 Play rules! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.adsl.alicedsl.de 05.03.09, 21:26 13 lat na to czekalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rentier Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.chello.pl 05.03.09, 21:35 Po 12 latach w IDEI/ORANGE podziękowałem i przechodzę do PLAY. Zasięg mnie nie zniechęci (dzwonię z/do Warszawy i do dużych miast). Roaming - ile tego mam do korzystania? Jeden miesiąc w roku? A PLAY = najniższe koszty połączeń, najniższe abonamenty, najtańsze telefony. Mając 50 lat szukam dobrych i najtańszych rozwiązań. Polecam wszystkim znajomym przejście do tego Operatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smartfon Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.gprs.plus.pl 05.03.09, 21:49 Transmisja danych 6 razy droższa niż w Heyah. Dla mnie odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
nameko Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 06.03.09, 09:30 To kup sobie Internet na karte w Playu - za 50zł masz 4GB transferu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 15:03 i piszesz to z plusa.. lol :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopkpok uceczka z orangego do playnakarte 61zl ale warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 22:11 zabojady do widzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wal Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 22:16 Za taką transmisje danych dziękuje. Wole zostać tu gdzie jestem czyli w orange. Nie dam sie nabrać na jakies psełdo promocje - trzeba jeszcze poczekac na dokładny regulamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: busterkeaton Play Fresh - kolejne zagranie majace na celu... IP: *.aster.pl 05.03.09, 22:17 ...sprzedanie biznesu Play pozyskuje wlasnie klientow (mowi o tym rowniez artykul z konca roku o rozdawnictwie starterow) nawet jesli maja DOPLACAC do Fresh... ciekawe czy szczesliwy bedzie nowy wlasciciel Playa jak kupi kota w worku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malciak Re: Play Fresh - kolejne zagranie majace na celu. IP: *.kolornet.pl 05.03.09, 22:23 Nie martw się o nowego właściciela, na pewno sobie poradzi. Faktem jest że oferta na dzień dzisiejszy miażdży konkurencje i wiele osób z niej skorzysta nie zważając na twój bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: busterkeaton Re: Play Fresh - kolejne zagranie majace na celu. IP: *.aster.pl 05.03.09, 22:36 poki co jeszcze nie miazdzy, skad wiesz co sie stanie do 16 marca? Odpowiedz Link Zgłoś
rabbinhood Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 22:35 zostaję w mobilkingu, bo nie interesują mnie klauzule w rodzaju przedłuża do... tylko proste rozwiązania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu z neoplus:) Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 22:46 ale widzisz, wychodzi na to, ze i esy, i polaczenia TEZ tansze niz w MK...... Odpowiedz Link Zgłoś
nameko Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 06.03.09, 09:33 Przecież PF jest prosty jak konstrukcja cepa: kazde doładowanie warte tyle ile napisane: 5 to 5zł, 50zł to 50zł, 300zł to 300zł, w kazdym przypadku minuta 0,29. I kazde przedłuza wazność konta o 365dni. Czego nie zrozumiałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
kochajacy-bydgoszcz-esteta Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 14.03.09, 19:33 > Czego nie zrozumiałeś? To ty nie zrozumiałeś, on jest w Mobilkingu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
in-heaven-everything-is-fine Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen 05.03.09, 22:50 No, to starczy mi już zamoty z Orange. Przechodzę do Playa, postanowione ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strii Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.devs.futuro.pl 05.03.09, 22:54 poczekamy jakiś czas, W3 lekko obniżą swoje ceny, Play zdobędzie klientów i podniesie swoje i wtedy powstanie W4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 22:58 tylko jest jeden problem !!!, połączenia do play sa dwa razy drozsze !!!! mozna sprawdzic gdzie sie dzwoni na www.sprawdznumer.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghj Re: Play Fresh - rewolucyjna obniżka cen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 23:11 To se kup taktak i przenieś za 5dych do play, każdy będzie myślał, że w erze siedzisz :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Witaj PLAY zegnaj ERA!!! IP: *.chello.pl 05.03.09, 23:08 Widac Play nie chcial sie dogadac z reszta cenowo wiec wkoncu jest normalna stawka. Ja Erze mowie ZEGNAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś