Gość: Bibek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 17:05 robią co mogą, rejestrowałem się dziś w YouTubie i nie zgadniecie z trzech znanych przeglądarek tylko jedna pozwoliła mi się zarejestrować, mam napisać która ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lisek Google Chrome w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 17:15 jest naprawde niezla, ale czasami komputer sie zawiesza na niektorych stronach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Google Chrome w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 18:00 A kiedy Firefox był jedyną alternatywą? Bo opera chyba już dosyć leciwa jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar-cia-cze Re: Google Chrome w telewizji IP: *.opera-mini.net 10.05.09, 19:38 Wtedy, kiedy za Operę trzeba było płacić i wtedy, kiedy trzeba było oglądać w Operze reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opera Re: Google Chrome w telewizji IP: *.aster.pl 10.05.09, 21:59 Pamiętasz może jak to było na początku? Używam opery od 2003 r. i wtedy była ona już darmowa z banerem, albo bez baneru po zapłacie jakichś groszy ("Buy opera today i let this baner go away"). Niedługo potem zupełnie ją uwolniono. A jak było wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajer Re: Google Chrome w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 21:47 > A kiedy Firefox był jedyną alternatywą? Bo opera chyba już dosyć leciwa jest? od zawsze. alternatywa jest jedna, nie moze byc dwoch czy wiecej "alternatyw". p.s. uzywam Opery. Odpowiedz Link Zgłoś
em_obywatel Hmmm, dziwne 10.05.09, 20:34 Hmmm, dziwne. Ja nie mam problemów z YT na żadnej z przeglądarek których używam, a używam FF, Opery i Chrome. Odpowiedz Link Zgłoś
zaytzev Google Chrome w telewizji 10.05.09, 21:26 Produkt podobno naprawdę udany, ale ja dobrowolnie spyware'u instalować nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Goog..no jakich mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 23:59 1. W czasie instalacji nie mogłem wybrać gdzie się program zainstaluje - oczywiście zainstalował się na C 2. F11 nie działa tak jak w FF, IE i Operze 3. Więc był szybki kosz, a tu niespodzianka chrom-olony program, bez pytania, na do widzenia łączy się z netem, niby żebym mógł napisać co mi nie pasuje (tzw. wsiowy marketing). Ale jakie inne dane wędrują wtedy do Googla - Bóg tylko jeden raczy wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Google Chrome w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 00:10 bardzo dobra przeglądrka - troszkę inne podejście funkcjonalne niż pozostałe, ale ogółem na plus - mnie bardzo dobrze śmiga i gadu w tej przeglądarce tez jest fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Google Chrome w telewizji IP: 95.171.196.* 11.05.09, 00:15 Panie Łukaszu Jasińsk, Chrome wcale nie jest bardzo dobry i dość tego samouwielbienia.Chyba że płacą Wam za artykuł sponsorowany.Jakby Pan nie zauważył jest na rynku jeszcze Opera, bardzo dobra przeglądarka mająca 7% rynku.Artykuł denny - ile Pan ma lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pejter Chrom-nięta przeglądarka IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 11.05.09, 00:28 Nawet nie da się tego dostosować do swoich potrzeb tak fajnie, jak Firefoxa. Chrome = dno + wodorosty + tona mułu ps. jak komuś youtube albo inne stronki nie chodzą, jak trzeba, to niech sprawdzi, czy przypadkiem nie brakuje mu javy albo flasha w systemie Odpowiedz Link Zgłoś