Dodaj do ulubionych

Google Chrome w telewizji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 17:05
robią co mogą, rejestrowałem się dziś w YouTubie i nie zgadniecie z trzech
znanych przeglądarek tylko jedna pozwoliła mi się zarejestrować, mam napisać
która ?
Obserwuj wątek
    • Gość: lisek Google Chrome w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 17:15
      jest naprawde niezla, ale czasami komputer sie zawiesza na niektorych
      stronach
    • Gość: X Google Chrome w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 18:00
      A kiedy Firefox był jedyną alternatywą? Bo opera chyba już dosyć leciwa jest?
      • Gość: kar-cia-cze Re: Google Chrome w telewizji IP: *.opera-mini.net 10.05.09, 19:38
        Wtedy, kiedy za Operę trzeba było płacić i wtedy, kiedy trzeba było oglądać w Operze reklamy.
        • Gość: opera Re: Google Chrome w telewizji IP: *.aster.pl 10.05.09, 21:59
          Pamiętasz może jak to było na początku? Używam opery od 2003 r. i wtedy była ona już darmowa z banerem, albo bez baneru po zapłacie jakichś groszy ("Buy opera today i let this baner go away"). Niedługo potem zupełnie ją uwolniono.
          A jak było wczesniej?
      • Gość: sajer Re: Google Chrome w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 21:47
        > A kiedy Firefox był jedyną alternatywą? Bo opera chyba już dosyć leciwa jest?

od zawsze. alternatywa jest jedna, nie moze byc dwoch czy wiecej "alternatyw".

p.s. uzywam Opery.
    • em_obywatel Hmmm, dziwne 10.05.09, 20:34
      Hmmm, dziwne. Ja nie mam problemów z YT na żadnej z przeglądarek których używam,
      a używam FF, Opery i Chrome.
    • zaytzev Google Chrome w telewizji 10.05.09, 21:26
      Produkt podobno naprawdę udany, ale ja dobrowolnie spyware'u instalować nie będę.
    • Gość: zenek Goog..no jakich mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 23:59
      1. W czasie instalacji nie mogłem wybrać gdzie się program zainstaluje -
      oczywiście zainstalował się na C
      2. F11 nie działa tak jak w FF, IE i Operze
      3. Więc był szybki kosz, a tu niespodzianka chrom-olony program, bez pytania, na
      do widzenia łączy się z netem, niby żebym mógł napisać co mi nie pasuje (tzw.
      wsiowy marketing). Ale jakie inne dane wędrują wtedy do Googla - Bóg tylko jeden
      raczy wiedzieć.
    • Gość: benek Google Chrome w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 00:10
      bardzo dobra przeglądrka - troszkę inne podejście funkcjonalne niż pozostałe,
      ale ogółem na plus - mnie bardzo dobrze śmiga i gadu w tej przeglądarce tez
      jest fajne :)
    • Gość: Marcin Google Chrome w telewizji IP: 95.171.196.* 11.05.09, 00:15
      Panie Łukaszu Jasińsk, Chrome wcale nie jest bardzo dobry i dość tego
      samouwielbienia.Chyba że płacą Wam za artykuł sponsorowany.Jakby Pan nie
      zauważył jest na rynku jeszcze Opera, bardzo dobra przeglądarka mająca 7%
      rynku.Artykuł denny - ile Pan ma lat?
    • Gość: Pejter Chrom-nięta przeglądarka IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 11.05.09, 00:28
      Nawet nie da się tego dostosować do swoich potrzeb tak fajnie, jak
      Firefoxa. Chrome = dno + wodorosty + tona mułu

ps. jak komuś youtube albo inne stronki nie chodzą, jak trzeba, to
      niech sprawdzi, czy przypadkiem nie brakuje mu javy albo flasha w
      systemie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka