ospjankiel 08.12.03, 19:05 pytanie jest takie: jak zrobic zeby ukryc kod html, zeby nie byl widoczny w edycji dla kazdego odwiedzajacego? pozdrawiam. www.soundsystem.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yasny Re: ukrycie kodu html. 08.12.03, 20:02 cokolwiek bys zrobil, nie ma 100% skutecznego sposobu; mozna stosowac javascript itp. p.s. a co specjalnego ma ten kod ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ospjankiel Re: ukrycie kodu html. 08.12.03, 20:14 w sumie nic nie ma specjalnego ale nie lubie jak ktos mi przez ramie patrzy do portfela (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kell Re: ukrycie kodu html. IP: *.ccs.yorku.ca 08.12.03, 20:35 do jakiego portfela?:) Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: ukrycie kodu html. 08.12.03, 21:48 to najbezpieczniej bedzie zostawic strone na localhost ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: ukrycie kodu html. 08.12.03, 21:00 Możesz np. zakodować programem HTMLGurad (komercyjny). Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: ukrycie kodu html. 08.12.03, 21:01 piecyk.gazowy napisał: > Możesz np. zakodować programem HTMLGurad (komercyjny). Oczywiście HTMLGuard. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ospjankiel Re: ukrycie kodu html. 09.12.03, 17:02 sprawdzilem guarda w sumie moglby byc. fakt ze on szyfruje kod a nie blokuje dostepu. ale i tak te banery reklamowe eliminuja go - ale pisales ze komercyjny. trzeba by poszkac innej wersji. narazie. Odpowiedz Link Zgłoś
ospjankiel Re: ukrycie kodu html. 10.12.03, 19:48 no i jest. moze nie tak ciekawy jak gazeta.pl (: cos w Operze jeszcze nie gra chyba. www.sound.system.prv.pl narazie. Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: ukrycie kodu html. 10.12.03, 22:28 ospjankiel napisał: > no i jest. moze nie tak ciekawy jak gazeta.pl (: > cos w Operze jeszcze nie gra chyba. > www.sound.system.prv.pl To już jest zabezpieczone? Chcesz skrinszota z podgladem tego kodu w mojej przeglądarce? :) BTW: masz krzaczki zamiast pliterek w iframkach. da.killa Odpowiedz Link Zgłoś
ospjankiel Re: ukrycie kodu html. 10.12.03, 23:50 a kto napisal ze jest zabezpieczone. jak narazie nie mam narzedzia do tego. a moze ci zle odpalac bo masz Mozilla/5.0 (Netscape) - chyba to samo sie dzieje w operze. poza tym pod linexem nie sprawdzalem jak dziala. JL Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: ukrycie kodu html. 11.12.03, 01:37 ospjankiel napisał: > a kto napisal ze jest zabezpieczone. Myślałem, że "no i jest" w poprzednim poście oznacza, że gotowe :) > jak narazie nie mam narzedzia do tego. I nie znajdziesz - nie ma 100% zabezpieczenia > a moze ci zle odpalac bo masz Mozilla/5.0 (Netscape) - chyba to samo sie > dzieje w operze. poza tym pod linexem nie sprawdzalem jak dziala. Strona chodzi ok, ale są krzaczki w pliterkach. > JL da.killa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kell Re: ukrycie kodu html. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.12.03, 03:22 autor "klamie" ;) definiuje tekst jako iso-8859-2, ktory tak na prawde w iso nie jest:) deja-vu? Odpowiedz Link Zgłoś