Dodaj do ulubionych

Konkretny test - komórka Nokia 6500 slide

IP: 195.116.19.* 06.06.09, 00:38
Używam tego telefonu już od ponad roku i bardzo dobrze się sprawuje - żadnych awarii. Co prawda nie ma super bajeranckich funkcji, ale do rozmowy i pisania sms-ów nadaję się idaelanie. Aparat też robi bardzo dobre zdjęcia jak na sowje możliwosći.
Obserwuj wątek
    • Gość: klarysewicz Re: Konkretny test - komórka Nokia 6500 slide IP: *.aster.pl 06.06.09, 11:49
      Ciekawe jest to, że 3 ostatnie zdjęcia w artykule nie są w ogóle na temat. Hmmm...
      Brak hsdpa spycha ten aparat co najwyzej do półki średniej..
      w tej chwili aparat telefoniczny z górnej półki posiada wiele innych rozwiązań
      któych nokia 6500 nie posiada...
      • Gość: :) Re: Konkretny test - komórka Nokia 6500 slide IP: 91.145.139.* 06.06.09, 12:44
        Telefon, którego używam, a który miał premierę w sierpniu 2007 jest lepiej
        wyposażony niż ta Nokia.
        • Gość: ... osiołki IP: *.aster.pl 06.06.09, 14:56
          Jaki cel ma pisanie takich postów? Leczenie kompleksy (mam lepszy telefonik)?
          Zaistnienie (poziom ten sam, co posty "pierwszy!")? Poczucie, jaki jesteś cool,
          że masz telefon lepszy od opisywanego?
          Nie, nie jesteś cool. Jesteś zarazem śmieszny i żałosny.
          • Gość: :D Re: osiołki IP: 91.145.139.* 06.06.09, 23:37
            Jaki cel? A jaki cel ma reklamowanie telefonu, jako niby średnią półkę
            zajmującego, skoro odstaje od średniej półki sprzed prawie dwóch lat?

A jaki jestem? A może JAKA jestem, psychologu amatorze, to nie wiesz.

I jaki cel ma pisanie takich postów jak wasze? Leczenie kompleksÓW (dogadamy
            komuś)? Zaistnienie? Poczucie, że jesteście cool, albo mądre osiołki?

Ale spoko. Uderzyłam w stół, nożyce się odezwały. Przysłowia, ponoć, są
            mądrością narodów... (a narody to plemiona teraźniejszych czasów... itd.)
      • Gość: dawe Re: Konkretny test - komórka Nokia 6500 slide IP: *.telpol.net.pl 06.06.09, 14:26
        to są zdjęcia zrobione tym telefonem bystrzaku...żeby było widać
        jakie foty robi
      • business3 Kto kupi taki badziew ??? (obecnie) 06.06.09, 22:08
        Kto kupi taki badziew ??? (obecnie)

Gość portalu: klarysewicz napisał(a):

> Ciekawe jest to, że 3 ostatnie zdjęcia w artykule nie są w ogóle na temat. Hmmm
        > ...
        > Brak hsdpa spycha ten aparat co najwyzej do półki średniej..
        > w tej chwili aparat telefoniczny z górnej półki posiada wiele innych rozwiązań
        > któych nokia 6500 nie posiada...
    • 3cik <------------------------------=- =- 06.06.09, 12:04
      Jak możecie to coś nazywać "konkretnym testem" - brak w nim podstawowych informacji!
      Ile trzyma bateria?
      Jaki system włożono do środka?
      Czy obsługuje \aplikacje java?
      Czy ma preinstalowane oprogramowanie biurowe?
      JAKI wyświetlacz?
      itd.
    • Gość: Max Konkretny test - komórka Nokia 6500 slide IP: *.chello.pl 06.06.09, 12:25
      Największą wadą jest taśma ekranu, w niektórych egzemplarzach pada po paru
      tygodniach używania.
    • Gość: www Re: Konkretny test - komórka Nokia 6500 slide IP: *.chello.pl 06.06.09, 12:40
      szkoda tylko że ma klawiaturę nie podświetlaną.i nie da się pisać po ciemku
      • Gość: ja Re: Konkretny test - komórka Nokia 6500 slide IP: 89.108.249.* 06.06.09, 13:13
        A nie ma przypadkiem czujnika światła?
      • Gość: pablo Re: Konkretny test - komórka Nokia 6500 slide IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 16:05
        Klawiatura jest podswietlana więc pewnie masz coś uszkodzone.
    • Gość: xxx 6500-se c902 se to gowno IP: *.internet.szczecin.pl 06.06.09, 13:18
      zasanaiwalem sie nad kupnem noki albo se niestety kupielmk se i
      tragedia ten telfon tak mnie wkurzal ze go polamalem . to telefon
      nie dla ludzi .. terazz kupilem sobie nokie i super razz klupilme se
      i nigdy wiecej ale tam za 1zl ..
      • Gość: FulkoSS Ludzie, nie kupujcie NO(!)ki IP: *.kielce.vectranet.pl 06.06.09, 15:27
        bo będzie bełkotać jak on !
    • Gość: siostra Konkretny test - komórka Nokia 6500 slide IP: *.magma-net.pl 06.06.09, 15:49
      siostrze się zawiesza
    • Gość: xxx Re: Konkretny test - komórka Nokia 6500 slide IP: *.acn.waw.pl 06.06.09, 18:01
      Użytkuję od roku ten model
      1. Bateria w tym telefonie to dno, co drugi dzień trzeba ładować
      2. Wyciera się farba na bocznym przycisku głośniej/ciszej
      3. Aparat jak na telefon dobry, ale to ma służyć do rozmów, a nie robienia zdjęć
      4. Jako modem do dupy z taką prędkością
      5. Za złotówkę to czemu nie, ale za 800 zł?
    • Gość: K2 ten telegon to tragedia!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 20:50
      i niech GW już więcej go nie reklamuje, tez dałem sie namówić na niego i po zaledwie 2óch miesiącach użytkowania musiałem osprzedać za grosze bo po prostu nikt tego za normalne pieniądze nie chciał kupić (w sumie sie nie dziwię). Do bele jakiego SE się umywa.
      Aparat tragedia, menu tragedia, umiejscowienie karty pamięci tragedia, waży chyba z tone, bateria tragedia pomimo tego że dobrze wzorcowo z instrukcją uformowana, słuchawki to nawet sagemy 5 lat temu miały lepsze i sporo więcej wad których już nawet nie pamiętam
    • Gość: tpi0 Konkretny test - komórka Nokia 6500 slide IP: *.jmdi.pl 06.06.09, 22:38
      Mi przycinają się włosy między metalem a plastikiem podczas rozmowy i mam
      darmową depilację. No ale mogę się ostatecznie ostrzyc:)
    • Gość: Coz ze ze Szwecji Konkretny test - komórka Nokia 6500 slide IP: *.atm2-0-1211171.hgnxx4.customer.tele.dk 06.06.09, 23:55
      Mam to gowno od poltora roku. Od samego poczatku jest problem (nie
      tylko w moim) z oprogramowaniem. Mimo, ze kilkakrotnie byl w
      serwisie, wciaz sie zawiesza. Nie polecam!
    • Gość: SenseiKrk Niezle te zdjecia jak na komorke! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.09, 00:30
      Niezle te zdjecia jak na komorke!
    • Gość: m Konkretny test - komórka Nokia 6500 slide IP: *.icpnet.pl 07.06.09, 08:46
      ten telefon ma wadliwe oprogramowanie i mechanizm slidera.....
    • Gość: Lenk@ Konkretny test - komórka Nokia 6500 slide IP: *.xdsl.centertel.pl 17.03.10, 22:38
      Ja mam dwa miesiące ten telefon i już mnie wkurzył gdyż urwała mi sie karta
      pamięci więc co z tego wynika wogóle nie chodzi a na dodatek zgubiłam gdzies
      lampe błyskową więc jest tragedia i nie mogę juz na niego patrzec!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka