Dodaj do ulubionych

Firefox 3.5 - premiera jeszcze w czerwcu

IP: 195.149.64.* 17.06.09, 09:26
Wersja 3.5RC już jest dostępna :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Lisek Firefox 3.5 0 i dobrze bo 3.0.11 powoduje problemy IP: 193.108.42.* 17.06.09, 09:31
      wystarczy wpisac FF 3.0.11 java w google ja mialem problemy z 3 czy
      4rema stronkami wykorzystujacymi jave przegladarka nie odpowiada i
      potem nic tylko ja zabic.

Oj ver 11 im nie poszla. mam nadzieje ze do 3.5 to poprawia :-) no i
      ciekaw jestem jakie to wieksze zmiany :-)
      • Gość: dobranocka OPERA UNITE!!! IP: *.chelm.mm.pl 17.06.09, 11:58
        wszystkie inne przy tej to zabawki.. dowiedzcie się więcej co potrafi. Prawdziwy przełom jeśli chodzi o przeglądarki. FF dzisiaj właśnie wyleciał z mojej mdv2010 :D
    • Gość: noe88e Firefox 3.5 - premiera jeszcze w czerwcu IP: *.dclient.hispeed.ch 17.06.09, 09:36
      A kiedy premiera Mozilli Seamonkey 2.0?
    • Gość: albercik Firefox 3.5 - premiera jeszcze w czerwcu IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.06.09, 09:40
      chyba premiera Opera Unite troche przycmi nowego FXa
    • Gość: es Wolny sprzęt, raczej, to raczej FF 0,5b IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.06.09, 09:57
      Może jakbym nie używał Opery tylko IE to mysłałbym tak jak maniacy FFa
    • Gość: OzzY Firefox 3.5 - premiera jeszcze w czerwcu IP: *.tktelekom.pl 17.06.09, 10:29
      FX 3.5 RC1 do pobrania nieoficjalnie:
      releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/3.5rc1/win32/pl/
      Polecam, chodzi stabilnie i dużo szybciej, niż 3.0, co prawda część wtyczek nie
      została jeszcze uaktualniona przez autorów, ale Adblock działa, więc wszystko co
      trzeba jest... ;)

• Gość: bart_gt Re: Firefox 3.5 - premiera jeszcze w czerwcu IP: 217.153.242.* 17.06.09, 10:30
      Hmm, jest dostępna już od wczoraj (conajmniej) bo wtedy ją ściągałem
      ;) Odpowiednia reklama może dużo zdziałać, Opera w pod tym względem
      prześciga FF.

--------------------------------

www.advertising.blox.pl - reklama okiem odbiorcy.
    • sandino Ciekawe ile będzie brał ramu i zasobów CPU ten 17.06.09, 10:32
      nowy, lepszy lis.
      • Gość: hahaha Re: Ciekawe ile będzie brał ramu i zasobów CPU te IP: *.irishbroadband.ie 17.06.09, 10:51
        Jest szansa, że mniej. A to za sprawą przejścia z przestarzałego interpretera
        JavaScriptowego na kompilator JIT. Powinna także wzrosnąć wydajność
        przetwarzania JS i DOM.
    • Gość: Alien Firefox to już trup, nikt już tego nie rozwija IP: 78.133.245.* 17.06.09, 10:51
      Większość programistów odeszła jak przy projekcie OpenOffice gdzie kilka osób
      rozwija gnijącego trupa. Programiści niewiele już wnoszą, różnic pomiędzy 2.0 ,
      3.0 a 3.5 praktycznie nie widać, postep jest miażdżacy w przypadku Internet
      Explorer 6.0, 7.0, 8.0.
      • sandino hehehe, specu od klikania ;-) "fachowiec", który 17.06.09, 10:53
        porównuje cokolwiek do IE ;-)

zrób szefowi kawę, do tego jesteś stworzony/a

Gość portalu: Alien napisał(a):

> Większość programistów odeszła jak przy projekcie OpenOffice gdzie kilka osób
        > rozwija gnijącego trupa. Programiści niewiele już wnoszą, różnic pomiędzy 2.0 ,
        > 3.0 a 3.5 praktycznie nie widać, postep jest miażdżacy w przypadku Internet
        > Explorer 6.0, 7.0, 8.0.
      • drzejms-buond Firefox a Gazeta 17.06.09, 10:54
        dodam tylko ,ze do foxa ZMUSIŁA mnie GAZETA.PL
        i jej wkurzające reklamy.
        błogosławię firefoxa za adblocka!!!
        inaczej zmuszony byłbym do zaprzestania odwiedzania waszego portalu
        • Gość: bulgot Re: Firefox a Gazeta IP: *.ms.gov.pl 17.06.09, 12:56
          Zdziwię Cię strasznie, ale wczoraj dla jaj ściągnąłem sobie IE8.
          Kurdemol, chodzi jak nie Exploder. Szybko, stabilnie, a co
          fajniejsze mozna wyłączyć obsługę flash co paraliżuje reklamy.
          Różnica między IE6 i 7 kolosalna.
      • ffamousffatman Re: Firefox to już trup, nikt już tego nie rozwij 17.06.09, 14:15
        Opowieści o śmierci OOo i Ff są grubo przesadzone. Czarny pi-ar też trzeba umieć
        zrobić, bo inaczej są to tylko świadectwa aberracyj umysłowych w ramach sekty
        wzajemnego wspierania się byłych webmasterów.
        • ffamousffatman Re: Firefox to już trup, nikt już tego nie rozwij 17.06.09, 14:24
          Są w tej chwili tylko dwie uniwersalne przeglądarki - Opra i Ff (Safari poza
          natywnym systemem to żart). Kto jakiej używa sprawa przyzwyczajenia (więc nie
          piep..... mi czego nie ma Opera a Ff ma, bo nawet nie wiecie co Ff ma, jak i
          Opra, bez wtyczek).
          IE? Do przeglądania stron chyba? Takich bardziej web-jeden-zerowych.
    • representation1 Firefox jest w pytkę! 17.06.09, 11:27
      Nie wyobrażam sobie używania IE albo Opery, do której nie ma aż tylu dodatków.
      Kiedy mam problem z wyświetlaniem strony w FF, to klikam na ikonkę dodatku IE
      Tab, tak więc wcale nie ma potrzeby odpalania IE. Poza tym Firefox ma
      wspaniałego Adblocka oraz mnóstwo słowników pomocnych w pisaniu komentarzy na
      forach. Sprawa szybkości przeglądarki to problem drugorzędny.
    • abhaod najlepsza przeglądarka :-) 17.06.09, 12:27

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka