Dodaj do ulubionych

Muzodajnia i Logitech rozdają za darmo piosenki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 22:46
cenowo Muzodajnia jest zajeb...
od 8 gr. za kawałek a Nokia Drogi Bardzo Sklep chce aż 3,50 zł.
róznica cenowa bez komentarza...
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Muzodajnia - 8 gr.? To ok:) IP: *.centertel.pl 08.07.09, 23:23
      Nawet nie wiedziałem o tym i głupi czekałem na iTunes Store a oni maja nas w d...
      Jak za niecałe 10 gr. to nawet nie ma po co się męczyć i ściągać nie wiadomo od kogo.
      Już parę razy miałem niespodzianki...
      Nawet nie wirusy ale czyjeś debilne karaoke zamiast tego co chciałem :(
      • Gość: misio 12 groszy, tylko nie płacz proszę, 12 groszy... IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.09, 13:08
        muzodajnia na komórkę to dla mnie wielki plus sieci plus.
        nie płacę za pobrane dane (za ich przesył) do tego mam 'w karnecie' miesięcznym
        kilkadziesiąt piosenek.

W krótkim czasie zgromadziłem 50 naprawdę fajnych albumów i olbrzymią ilość
        'hitów', itunes niestety nie zdziała cudów, chyba że obniżą ceny.
      • Gość: wadim Re: Muzodajnia - 8 gr.? To ok:) IP: *.superkabel.de 31.07.09, 08:38
        I co nik ich za to nie sciga bo nie wierze ze plasa za prawa autorskie!!!
        www.toplistamotyla.najlepsze.net/?we=sartron
    • Gość: kk Żadne tam za darmo. IP: *.dhcp.psdn.ca.charter.com 09.07.09, 09:09
      Po prostu piosenki są wliczone w cenę głośników. To takie samo za darmo jak 10%
      więcej jogurtu z darmo ... jak tylko kupisz pozostałe 90%.
      • Gość: jan Re: Żadne tam za darmo. IP: 217.153.131.* 09.07.09, 10:56
        no wlasnie, nikt tu nic nie daje za darmo
    • naprawdetrzezwy Musicie tak kłamać? 09.07.09, 12:34
      "Muzodajnia i Logitech rozdają za darmo piosenki(...)Wraz z kupionym specjalnymzestawem głośników"

Chyba, że ktoś zapłacił autorowi notatki za kryptorekalmę...
    • Gość: dzidek Re: Muzodajnia i Logitech rozdają za darmo piosen IP: *.aster.pl 12.07.09, 00:03
      Tak ? to znajdź mi Jacksona na muzodajni.. jak jest taka zaj... bista
      • Gość: ... Re: Muzodajnia i Logitech rozdają za darmo piosen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 15:22
        Zapraszam Cię mądralo do iTunes i tam zapytaj o Jacksona
        dowiesz się że mieszkasz w kraju który dla nich nie istnieje

a kto Ci powiedział że wszystko co tylko chcesz jest w 'muzo'?
        jak czegoś nie ma to looknij w inne miejsca a jak coś jest to masz to już za niecałe 10 gr. i nie znam tańszej (legalnej) opcji

grunt to czytać ze zrozumieniem...
        powodzenia na testach czy w innych sytuacjach wymagających odpowiedzi 'na temat'... ;)
    • Gość: ddd Muzodajnia i Logitech rozdają za darmo piosenki IP: 200.111.119.* 31.07.09, 05:19
      Z tą Nokią to lekka przeginka. Taka kasa? Pytam za co? Ile dostaje z
      tego artysta, a ile zasila brzuchy tzw. akcjonariuszy, czytaj zarządu
      tej firmy? Na drzewo!
    • Gość: Muzodajnik Re: Muzodajnia i Logitech rozdają za darmo piosen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 12:20
      Dużo recenzji Muzodajni jest na flakerze na flaktestach. Ludzie tam wypowiadają
      po dwumiesięcznych testach muzodajni. Dodatkowo kilka opinii można na stronie FB
      (facebook.com/muzodajnia) przeczytać.
    • mar098 Re: Muzodajnia i Logitech rozdają za darmo piosen 02.01.11, 22:36
      Kupa darmowej muzyki jest na darmowe-piosenki.pl - tylko przeglądać i słuchać czego się chce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka