Gość: patryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 22:46 cenowo Muzodajnia jest zajeb... od 8 gr. za kawałek a Nokia Drogi Bardzo Sklep chce aż 3,50 zł. róznica cenowa bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Muzodajnia - 8 gr.? To ok:) IP: *.centertel.pl 08.07.09, 23:23 Nawet nie wiedziałem o tym i głupi czekałem na iTunes Store a oni maja nas w d... Jak za niecałe 10 gr. to nawet nie ma po co się męczyć i ściągać nie wiadomo od kogo. Już parę razy miałem niespodzianki... Nawet nie wirusy ale czyjeś debilne karaoke zamiast tego co chciałem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio 12 groszy, tylko nie płacz proszę, 12 groszy... IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.09, 13:08 muzodajnia na komórkę to dla mnie wielki plus sieci plus. nie płacę za pobrane dane (za ich przesył) do tego mam 'w karnecie' miesięcznym kilkadziesiąt piosenek. W krótkim czasie zgromadziłem 50 naprawdę fajnych albumów i olbrzymią ilość 'hitów', itunes niestety nie zdziała cudów, chyba że obniżą ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadim Re: Muzodajnia - 8 gr.? To ok:) IP: *.superkabel.de 31.07.09, 08:38 I co nik ich za to nie sciga bo nie wierze ze plasa za prawa autorskie!!! www.toplistamotyla.najlepsze.net/?we=sartron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Żadne tam za darmo. IP: *.dhcp.psdn.ca.charter.com 09.07.09, 09:09 Po prostu piosenki są wliczone w cenę głośników. To takie samo za darmo jak 10% więcej jogurtu z darmo ... jak tylko kupisz pozostałe 90%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Żadne tam za darmo. IP: 217.153.131.* 09.07.09, 10:56 no wlasnie, nikt tu nic nie daje za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Musicie tak kłamać? 09.07.09, 12:34 "Muzodajnia i Logitech rozdają za darmo piosenki(...)Wraz z kupionym specjalnymzestawem głośników" Chyba, że ktoś zapłacił autorowi notatki za kryptorekalmę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: Muzodajnia i Logitech rozdają za darmo piosen IP: *.aster.pl 12.07.09, 00:03 Tak ? to znajdź mi Jacksona na muzodajni.. jak jest taka zaj... bista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Muzodajnia i Logitech rozdają za darmo piosen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 15:22 Zapraszam Cię mądralo do iTunes i tam zapytaj o Jacksona dowiesz się że mieszkasz w kraju który dla nich nie istnieje a kto Ci powiedział że wszystko co tylko chcesz jest w 'muzo'? jak czegoś nie ma to looknij w inne miejsca a jak coś jest to masz to już za niecałe 10 gr. i nie znam tańszej (legalnej) opcji grunt to czytać ze zrozumieniem... powodzenia na testach czy w innych sytuacjach wymagających odpowiedzi 'na temat'... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Muzodajnia i Logitech rozdają za darmo piosenki IP: 200.111.119.* 31.07.09, 05:19 Z tą Nokią to lekka przeginka. Taka kasa? Pytam za co? Ile dostaje z tego artysta, a ile zasila brzuchy tzw. akcjonariuszy, czytaj zarządu tej firmy? Na drzewo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzodajnik Re: Muzodajnia i Logitech rozdają za darmo piosen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 12:20 Dużo recenzji Muzodajni jest na flakerze na flaktestach. Ludzie tam wypowiadają po dwumiesięcznych testach muzodajni. Dodatkowo kilka opinii można na stronie FB (facebook.com/muzodajnia) przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
mar098 Re: Muzodajnia i Logitech rozdają za darmo piosen 02.01.11, 22:36 Kupa darmowej muzyki jest na darmowe-piosenki.pl - tylko przeglądać i słuchać czego się chce Odpowiedz Link Zgłoś