Gość: toch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 16:48 za to piętnasto- i dziesięciolecie kocham bethesdę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kondiq Re: The Elder Scrolls II: Daggerfall IP: *.telkonet.pl 19.07.09, 12:59 Gra jest naprawdę olbrzymia i pomimo ukończenia przeze mnie Obliviona o nieporównywalnie lepszej grafice uważam, że każdy fan gatunku RPG powinien zagrać w takiego klasyka jakim bez wątpienia jest Daggerfall. Do uruchomienia gry na obecnych systemach (czyli powyżej win98) najlepiej użyć programu DOSbox (najlepiej wpisać w googlach instalacja daggerfall i krok po kroku wszystko będzie opisane). A tak nawiasem gdzieś wyczytałem nawet, że powierzchnia Daggerfalla jest prawie dwa razy większa od powierzchni Wielkiej Brytanii i było to chyba oficjalne forum Bethesdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CYCU Re: The Elder Scrolls II: Daggerfall IP: *.chello.pl 17.04.10, 10:20 heh mam obliviona 4 i 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CYCU Re: The Elder Scrolls II: Daggerfall IP: *.chello.pl 17.04.10, 16:07 pelne wersje ale wiecie ze to sie nudzi jak masz zbroje saurona i miecz aragorna lepiej nie grac na kodach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gotri Re: The Elder Scrolls II: Daggerfall IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.11, 01:00 popieram kolege!! jezeli ktos nie gral w daggerfalla to nie moze mowic o sobie ze jest fanem rpg ;] dagger to podstawa, klasyk nie mozna w niego nie zagrac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek001 Re: The Elder Scrolls II: Daggerfall IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.12, 14:57 No to mam teraz TES 1,2,3,4 i 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D:D Re: The Elder Scrolls II: Daggerfall IP: *.cdma.centertel.pl 27.01.12, 22:38 niema obliviona 5 ooblivion to tutuł części czwartej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: The Elder Scrolls II: Daggerfall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 14:46 Oblivion 5 ? Chyba Skyrim ... Oblivion to część 4 a Skyrim jest piątką ... Mam nadzieję że z Daggerfallem uda Mi się jakoś dobrnąć do końca :D Ni chce Mi się przechodzić po raz enty Obliviona ani Skyrima. A Morrowinda znam prawie na pamięć ... tak dobrze go zapamiętałam. Niestety muszę się nie zgodzić z stwierdzeniem że to Daggerfall jest najniezbędniejszym klasykiem każdego RPG'owca ... dalej twierdzę że jest nią Fallout jedynka - tylko tą grę można "przegadać" :) Odpowiedz Link Zgłoś