waldek235 23.12.03, 12:02 Problem z laczeniem stron , wpisany adres np.www.gazeta.pl powoduje polaczenie z calkiem inna strona! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: Internet Explorer 6 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 12:07 HijackThis v1.97 www.spywareinfo.com/~merijn/files/hijackthis.zip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Internet Explorer 6 IP: *.intertele.pl / *.tyczyn.intertele.pl 24.12.03, 00:12 A jam jescze iny problem mianowicie ta sama przegladarka (ine zresztą też ) niechcą mi zapisywać stron w historii jakie przeglądałem w internecie żeby było śmieszniej to w zasadzie dotyczy to tylko stron związanych z forum gazety tak że muszę niestety cały czas być w internecie wiecie ile mnie to kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik Re: Internet Explorer 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 05:58 Jak się będziesz logować to zapisze. Odpowiedz Link Zgłoś
durny1 Re: Internet Explorer 6 24.12.03, 14:00 Gość portalu: hepik napisał(a): > Jak się będziesz logować to zapisze. Dzieki zapisuje ale swoją drogą ciekawe dlaczego niezapisuje jak nie jestem zalogowany Odpowiedz Link Zgłoś