Dodaj do ulubionych

chomikuj.pl

• kris269269 Re: chomikuj.pl 11.10.12, 17:38
      Zawsze ryzyko istnieje ale jak masz antywirusa to spokojnie ja używam od wielu lat kaspersky internet security i jestem zadowolony o ile jest orginalny na tym nie ma co oszczędzać złapiesz trojany albo inne i num konta num karty lub jak kupujesz przez neta mogą być zagrożone z tym programem jestem pewniejszy zakupów i innych transakcji oraz ściągania różnych plików z neta.Używaj pełnej wersji antywirusa bo te 30 dniowe nie uratują Cię przed zagrożeniami z neta pozdrawiam.
      • Gość: ? Re: chomikuj.pl IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.12, 22:40
        Co do "wirusów"

to

Mnie kiedyś padł system /tak całkiem padł/

przy przeglądaniu forum Gazety Wyborczej /naprawdę :-)
    • Gość: emsi Re: chomikuj.pl IP: *.3s.pl 19.11.12, 21:44
      Chomik niestety lubi ostatnio urządzać akcje kasowania plików jak tylko pojawiają się jakieś zgłoszenia, jeśli zależy Ci na wrzuceniu zdjęć to zerknij tutaj
    • slawetny99 Re: chomikuj.pl 20.11.12, 16:14
      chomik- najlepsza baza z ksiazkami :) chociaz podobno ostatnio usuwane sa wszystkie pdf-y i e-booki?
    • saper82 Re: chomikuj.pl 13.05.14, 12:09
      wirus może być a chomikuj w plikach, cęsto są w plikach z podejrzanie małym rozmiarze, np gra co zajmuje 2GB< na chomiku ma 5MB, więc to wirus.
    • margaretmargot Re: chomikuj.pl 02.06.14, 01:15
      do tej pory nie miałam probleów, ale strona jest pod lupą, a więc także może i jej użytkownicy - konkretnie mam na myśli to, że legalność danych i ich pobierania jest dyskusyjna. Nie wiadomo kiedy zapukają w drzwi i trzeba będzie wskakiwać w kajdanki w piżamie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka