Dodaj do ulubionych

Grawida Płock

IP: *.plock.mm.pl 04.07.11, 23:40
Czy któraś z was korzysta bądź korzystała z usług naszej Grawidy? Zaczęłam poważnie zastanawiać się nad kliniką niepłodności. Przeraża mnie fakt kilkakrotnych w miesiącu wyjazdów, dlatego coraz częściej myślę o naszej Grawidzie. Będę wdzięczna za wszelkie opinie na ich temat, zwłaszcza jeśli chodzi o wykonywanie inseminacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: Basia81 Re: Grawida Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.11, 21:56
      Polecam :-) Staraliśmy sie ze mężem o dziecko bardzo długo. Na początku chodziłam do swojego ginekologa, ale miałam wrażenie, że stoję w miejscu. Na początku zeszłego roku trafiłam do Gravidy do dr Hawryluka. Miałam wrażenie, że przez 3 miesiące zrobił więcej niż poprzedni lekarz. W końcu udało mu sie znaleźć problem i wiedział jakie leczenie podjąć. Leczenie trwało długo i nie ukrywam było dość kosztowne. Przeszłam zabieg inseminacji i obecnie jestem w 6 miesiącu ciąży. Porównywałam sposób leczenia w Gravidzie i w jednej z warszawskich klinik, gdzie trafiła moja koleżanka. Okazało sie, że nie ma potrzeby jeździć do Warszawy, bo w kwestii leczenia niepłodności procedury są niemal identyczne. A nam odpadł koszt jazdy do Warszawy. Kiedy już podejmiesz sie leczenia musisz liczyć sie z tym, że w ciągu 1 cyklu trzeba być u lekarza nawet po 5 razy. Co ważne jeżeli będzie potrzeba wizyty w weekend, lekarz nie robi żadnych problemów. Mam wrażenie, że należy do ludzi, którzy jeżeli się czegoś podejmują chcą doprowadzić sprawę do końca. Czasem ma swoje humory, ale wtedy warto zacisnąć zęby i myśleć o dziecku, a nie przejmować sie tym co mówi :-)
    • martuska1982 Re: Grawida Płock 22.12.11, 02:15
      wprawdzie od strony leczenia niepłodności nic nie moge powiedzieć, ale jeśli chodzi o profesjonalizm pracowników Gravidy (nie tylko ginekologów, ale reszty personelu też) to jest na wysokim poziomie. Cóż, płaci się sporo, ale za taką opiekę warto.
      Jako zwykła ciężarna bez historii z niepłodnością polecam z ręką na sercu.
      • Gość: rokicia Re: Grawida Płock IP: *.c154.petrotel.pl 22.12.11, 19:44
        Wybrałam jednak klinikę w Łodzi. Jestem zadowolona z profesjonalizmu, podejścia do pacjentki i uwaga! nie naciągają na kasę. Monitoringi robię u swojego gina (płacę raz a korzystam i 5 razy), a do Łodzi jeżdże 2 razy w cyklu. Poza tym badań nie muszę robić u nich, poza kilkoma, których nie zrobię u nas. Lekarz delikatny, poświęca tyle czasu ile potrzeba, nie zbywa, nie pospiesza. Jestem po 2 IUI.
    • Gość: ciężarna Re: Grawida Płock IP: *.play-internet.pl 24.01.12, 20:46
      Tylko nie Ciepliński!!!!! A on pracuje w grvidzie!!! żaden z niego ginekolog, tylko interesy by robił. Gadkę ma dobrą i potrafi zakręcić ale nic więcej tylko kasę ciągnie!!! Jeśli chcecie naprawdę być w ciąży lub chcecie urodzić zdrowe dziecko, to naprawdę go nie polecam!!!!!!!!!!!!
      Najpierw robi nadzieje, a później wymyśla różne rzeczy żeby tylko chodzić do niego i płacić za wizyty!!! Nie bądźcie głupie naprawde kobietki
    • Gość: mamuśka Re: Grawida Płock IP: *.play-internet.pl 24.01.12, 20:52
      Osobiście chodziłam do Gravidy do Cieplińskiego i masakra!!! Nie polecam, Hawryluk podobno jest dobry ale obydwaj ciągną kasę!!! A my głupie chcąc być w ciąży lub mieć zdrowe dziecko płacimy ile chcą, a wcale tak nie trzeba!!!!
      Sama też zdecydowałam się na Łódź!!! I efekt ciąży był po 3 wizytach, a tu przez ponad rok ciągneli kase i nic!!!!!! i szans nie dawał tylko in vitro chciał robić. Odradzam!!!!!!!!!!
      • Gość: miriam Re: Grawida Płock IP: *.094.c70.petrotel.pl 10.06.12, 18:51
        a jaka to klinika w Łodzi
        • Gość: rokicia Re: Grawida Płock IP: *.class100.petrotel.pl 23.06.12, 20:08
          Gość portalu: miriam napisał(a):

> a jaka to klinika w Łodzi

GAMETA - dokładnie w Rzgowie (za Łodzią)
    • kawa_inka3 Re: Grawida Płock 10.06.12, 19:43
      Ja korzystam i jestem bardzo zadowolona z usług Grawidy.Też miałam na początku wątpliwości czy nie lepiej poszukać innej kliniki.Teraz nie mam żadnych za 7 miesięcy zostanę mamą;)Polecam
      • Gość: rokitka Re: Grawida Płock IP: *.class100.petrotel.pl 23.06.12, 20:05
        kawa_inka3 napisał(a):

> Ja korzystam i jestem bardzo zadowolona z usług Grawidy.Też miałam na początku
        > wątpliwości czy nie lepiej poszukać innej kliniki.Teraz nie mam żadnych za 7 mi
        > esięcy zostanę mamą;)Polecam

Gratuluję! A możesz napisać jakie metody leczenia przeprowadziła Gravida, że udało ci się zajść w ciążę? Czy zrobili ci jakieś specjalistyczne badania, zabiegi?
        • kawa_inka3 Re: Grawida Płock 24.06.12, 13:22
          Tak oprócz podstawowych, które chyba teraz wszędzie robią z badaniem nasienia włącznie to HSG i zabieg inseminacji.
          • malusiaxl Re: Grawida Płock 25.06.12, 20:09
            kawa_inka jaki jest koszt zabiegu inseminacji w Grawidzie ?
    • Gość: Mama Re: Grawida Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.12, 23:07
      O jakiej klinice piszecie przecież to są zwykłe gabinety.
      Popieram koleżanki z tym że gadane ma dobre a w szpitalu totalna zlewka, inni lekarze wiecej mi czasu poswięcili.
      Ja nie byłam zadowolona no ale każdy ma swoją opinię
      • kawa_inka3 Re: Grawida Płock 21.06.12, 18:22
        Oczywiście każdy ma prawo wyrazić swoją opinię po to chyba jest to forum :) Ja podtrzymuję to co wcześniej napisałam. Zanim trafiłam do Gravidy chodziłam do innego lekarza przez którego właściwie straciłam 1,5 roku i dzidziusia się nie doczekałam. Tutaj wystarczyły3 miesiące i właśnie oczekuję swojego maleństwa.
        • Gość: żabka Re: Grawida Płock IP: *.017.c92.petrotel.pl 09.08.12, 22:05
          ja niestety nie polecam gravidy i przyłączam się do opinii, że zależy im tylko na kasie. po pół roku leczenia w Gravidzie przeniosłam się do (prawdziwej) kliniki w łodzi i nie żałuję i oczywiście profesjonalna klinika jest tańsza niż leczenie w Płocku począwszy od wizyty przez usg do zabiegu IUI włącznie. a wyjazdy max 3 razy w cyklu
          • Gość: potrojna-mama Re: Grawida Płock IP: *.245.c81.petrotel.pl 12.08.12, 09:18
            zależy jaka procedura.
            Jestem po 3 pelnych stymulacjach do ICSI (w Warszawie), wcześniej kilku inseminacjach o lekach nie wspomnę. Mieszkam od niedawna w pł i trafiłam do Gravidy przy okazji zwykłej wizyty - jestem zadowolona.
            Pamiętajcie, że leczenie niepłodnosci za każdym razem jest inne. Każda z nas jest inna i ma inny organizm. No i chyba zaufanie do lekarza jest najwazniejsze - ja do Hawryluka mam -ale tez może dlatego,że z racji doswiadczeń mam szerszą wiedzę.

• Gość: Górka Re: Grawida Płock IP: *.dynamic.mm.pl 21.06.17, 21:26
      Nie polecam. Wszyscy tam nastawieni na trzepanie kasy .
      • Gość: katka891 Re: Grawida Płock IP: *.146.167.37.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.07.17, 13:14
        Dziewczyny jakie badania musialyscie wykonać przed zabiegiem inseminacji? Czy wystarczy badanie nasienia, Hsg, monitoring cyklu? Czy musialyscie robić badania na chlamydie, kiłe, próby wątrobowe, różyczkę, toksoplazmoze?
        Bo takie badania kazano nam wykonać w klinice w Gdańsku i jednak przymierzam się do zapisania się jednak w Grawidii na zabieg. Tylko właśnie nie wiem co tutaj lekarz wymaga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka