Dodaj do ulubionych

brafitting

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.13, 23:22
Witam
Na targach slubnych w galerii Wisla bylo stoisko z braffitingiem czy ktos z Was pamieta moze adres sklepu (badz zna inny) w płocku gdzie mozna skorzystac z takiej porady. Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: sylwia Re: brafitting IP: *.plock.mm.pl 07.01.13, 11:17
      Najlepiej w Płocku dobierają staniki w TSS na dole i mają najbogatszą rozmiarówkę. Ja się troszkę sama podszkoliłam w tej dziedzinie i często pomagam dobierać koleżanką i Panie w TSS naprawdę znają się na rzeczy, nie wciskają czegoś na siłę byle tylko sprzedać. Sama się tam wybieram niebawem.
      • Gość: sylwia Re: brafitting IP: *.plock.mm.pl 07.01.13, 19:14
        www.groszki.pl/groszki/0,80228.html?tag=dob%F3r+stanika
        lobby.blox.pl/2008/12/Przewodnik-po-Lobby-Biusciastych-1.html
        stanikomania.blox.pl/html
    • Gość: przyszła mama Re: brafitting IP: *.class98.petrotel.pl 08.01.13, 22:07
      Na tych targach porad udzielała brafiterka Dagmara z salonu Uciecha na Królewieckiej 3G (to na szczycie wieżowca od strony alior banku), tam bardzo dobrze dobierają staniki - mówię z doświadczenia.
      • Gość: sylwia Re: brafitting IP: *.plock.mm.pl 08.01.13, 23:08
        byłam tam jakiś czas temu, dobre firmy, ale niestety braki rozmiarów, może teraz lepiej, ale wtedy rozmiaru 65E/F nie było, pani próbowała mi wcisnąć 70D, który totalnie nie leżał, przesuwał się i robiły się "buły" pod pachami. Ja już objeździłam wszelkie możliwe sklepy, nawet w Wawie i każdy stanik i tak kupuję w TSS. Pani powinna się postarać o rozszerzenie rozmiarówki, bo są w Płocku kobiety szczupłe, z biustem większym niż C.
    • hurcik.pl Re: brafitting 08.12.14, 10:11
      Dla zainteresowanych Brafitterrek chcących dokonać profesjonalnego serwisu w domu klientki polecam walizkę do transportu bielizny damskiej do domu klientki lub na prezentacje bielizny w miejscach publicznych sprzęt dla profesjonalistów - polecam !! www.hurcik.pl/ogloszenie,walizka-do-transportu-bielizny-walizka-na-bielizne-dla-profesjonalistow-przedstawicieli-handlowych-brafittingu,0c1gWma0vQFoorPOnZN1C,1184.html
    • katarzyna.oziemblewska Re: brafitting 08.12.14, 10:43
      Dagmara z Salonu Uciecha na Królewieckiej - polecam serdecznie z doświadczenia. Nigdy nie miałam tam problemu z "wciskaniem" mi czegokolwiek! Mają bardzo duży wybór w najróżniejszych rozmiarach, a jak czegoś nie mają to sprowadzają. Miła atmosfera, a staniki śliczne!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka