Gość: ... IP: *.119.c71.petrotel.pl 19.02.13, 09:30 Witam czy ktos może wie gdzie przyjmuje dr. Pacewski może byc i prywatnie.Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krawczykasia Re: chirurg naczyniowy 20.02.13, 07:07 www.sharley.pl/index.php/oferta/flebologia/diagnostyka-naczyn-zylnych Nie wiem czy w Płocku przyjmuje. A wiesz coś o nim? Ja też muszę się zapisać do flebologa, ale nic nigdy o nim nie słyszałam. Jeździłam do Ciecierskiego, do Inowrocławia. Ale tam są długie kolejki :(. No i u Ciecierskiego miałam zastrzyki z pianki. A do Warszawy taka sama droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: chirurg naczyniowy IP: *.plock.mm.pl 20.02.13, 09:36 w saba-med, przyjmuje jeden z najlepszych naczyniowcow w Polsce dr. Jarosław Czeczotka z Łodzi, przyjmuje z tego co sie orientuje 2 razy w m-cu. Znam osoby ktore operowal laserem na zylaki, robi tez oczywiscie zastrzyki z pianki i sa bardzo zadowoleni. Mnie osobiscie tez bardzo pomogl ale nie na zylaki, tylko na zespół pozakrzepowy, gdzie inni chirurdzy nie potrafili nic zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
krawczykasia Re: chirurg naczyniowy 20.02.13, 13:58 poczytałam o dr. Czeczotce. Niestety, nigdzie nie znalazłam cennika zabiegów, a także jakiegoś kontaktu do niego. Laser chyba jest lepszy od piankowania, bo chyba można od razu zrobić dwie nogi. A przy skleroterapii jest ograniczenie ilości wstrzykiwanego preparatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: chirurg naczyniowy IP: *.plock.mm.pl 20.02.13, 18:37 www.czeczotka.pl/index_pliki/Page266.htm na jego stronie jest nr tel. Ja dostałam do niego skierowanie od chirurga z Orlen Medica i poszłam do saba-med normalnie na NFZ a po takiej konsultacji on powie co i jak i ewentualnie wtedy zabieg u niego w Łodzi. Moja ciotka miała straszne żylaki i jest zachwycona rezultatem i podejscie lekarza. Ja miałam inny problem ale też naprawdę jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: chirurg naczyniowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.14, 02:20 przyjmuje w saba med w płocku. trzeba mieć skierowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: chirurg naczyniowy IP: *.173.c85.petrotel.pl 13.03.13, 00:01 Pacewski przyjmuje w Orlen Medice na Białej. Wiem że bardzo dobry lekarz. Moja mama wiele mu zawdzięcza. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: chirurg naczyniowy IP: *.plock.mm.pl 15.03.13, 11:59 ja dostałam skierowanie do naczyniowca od chirurga ogólnego z Orlen Medica i powiedział, że jak się dostanę to żebym poszła do dr. Czeczotki, jakoś Pacewskiego nie polecił a przecież są z tej samej "firmy" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: chirurg naczyniowy IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.13, 17:52 We wrześniu dr Jarosław Czeczotka usuwał mi laserowo żylaki. Teraz wiem, że był to wybór najlepszy z możliwych. Nawet nie przypuszczałem, że możliwe jest, aby tak szybko i sprawnie pozbyć się tego problemu. Sam zabieg trwał niewiele ponad godzinę, od razu mogłem iść do domu, nie musiałem leżeć ... po prostu rewelacja! No i co najważniejsze, dzięki doktorowi nie mam już żylaków. Dodatkowo doktor jest przesympatyczną osobą. Konkretny i z poczuciem humoru, nie pozwala się zestresować nawet przed samym zabiegiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stenia Re: chirurg naczyniowy IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.14, 13:30 Doktor Czeczotka to geniusz! Już na pierwszy rzut oka rozpoznał u mnie chorobę zakrzepową żylną, a nie różę, jak sugerowali i bezskutecznie próbowali leczyć inni lekarze. Trafny diagnosta i do tego cudowny człowiek, który angażuje się w los pacjenta i naprawdę chce pomóc. I pomaga. Oby jak najwięcej było takich lekarzy! Odpowiedz Link Zgłoś