Dodaj do ulubionych

Stomatolog

19.05.06, 23:47
Było o pediatrach, laryngologach... Teraz o stomatologach.
Zdecydowana większość uczestniczek tego forum ma dzieci w wieku
przedstomatologicznym, ale może znacie dobrego fachowca, któy miałby
podejście do dzieci?
Na pewno dr Stogowski w budynku ZEPu, dr Maria Gralak na Dworcowej, kto
jeszcze?

pzdr
M.
Obserwuj wątek
    • aniabj Re: Stomatolog 20.05.06, 21:34
      Katarzyna Kisiel na Tysiąclecia k. PSS-ów po zewnętrznych schodkach na górę (na
      dole m.in. bar, księgarnia). Była tam parę razy z dzieckiem 6 letnim i zawsze
      miała dobry wpływ na dziecko z gatunku "bojących się lekarzy". Przyjmuje
      codziennie. Zalakowała wszystkie wymagające tego zęby i zaplombowała 2 stałe.

pzdr.
      Ania i Monika (6,5l)
    • mp1203 Re: Stomatolog 21.05.06, 06:21
      no i jeszcze dr anna uchniewska, przyjmuje w radzanowie i w plocku na ul
      rembielinskiego, a jesli "wyprobowalyscie" kilku stomatologow, to kogo
      najbardziej polecacie?
    • ithilhin Re: Stomatolog 21.05.06, 21:35
      Pani Przybysz z Jana Pawla - fachowa plus bardzo dobre podejscie do dzieci. moja corka bardzo
      lubi tam chodzic.
    • agnieszka_r_d Re: Stomatolog 22.05.06, 12:01
      Dr Iza Miecznik z Kwiatka. Nasz Jasio (histeryk) dał sobie ząbki "naprawić".
      Fajnie tłumaczy co będzie robiła i dlaczego.
      • mp1203 Re: Stomatolog 22.05.06, 22:13
        rzeczywiscie mila kobieta, ale moj mlody od niej zwial, po prostu wyszedl z
        gabinetu(mieszkania):)
        • bejmar Re: Stomatolog 28.06.06, 11:02
          bardzo, bardzo polecam dr. Joannę Nowalińską- Solka. Niezwykle miła osoba,
          działa jak balsam na dziecięce strachy. Polecam ją również dorosłym. Gabinet na
          Puchalskiego 6 (podolszyce południe przy Kościele Św. Wojciecha) tel. 024 366
          80 99, kom. 0501 63 63 75
          • pani30 Re: Stomatolog 28.06.06, 11:14
            Ja polecam panią Figatowską(jak się nie mylę)przyjmuje na Jana PawłaII(dokładnego adresu nie znam).Ma super podejście do dzieci i zawsze na koniec leczenia(wizxyty)dziecko dostaje prezent w postaci małej zabawki.Dla mojego kacperka to bardzo ważne,bardzo lubi do niej chodzic!!
            pozdrawiam Kasia
            • renatan3 Re: Stomatolog 28.06.06, 14:20
              Ja polecam Panią Dorotę Magierską-Walak, gabinet na Jana Pawła, na przecieko
              hurtowni zabawek "Bona". Rewelacyjna kobieta z bardzo dobrym podejsciem do
              dzieci, nawet tych bardzo malutkich. Moje dzieci mają 7 lat i chodzimy tam od 3
              lat conajmniej. Bardzo dużo mam ze swoimi dzieciaczkami tam przychodzi, gabinet
              jest cały w rysunkach dzieci, które same je przynoszą. Dziecko dostaje po
              wizycie malutki drobiazg. Moje dzieciaki chodzą na wizyty bez żadnego strachu i
              stresu. Polecam bardzo.

Pozdrawiam
              Renata
              • rybka62 Re: Stomatolog 29.06.06, 08:29
                Ja też polecam jak najbardziej. Tylko ulica to Synów Pułku a nie Jana Pawła II.
                • renatan3 Re: Stomatolog 29.06.06, 09:28
                  Faktycznie nie byłam pewna czy to Jana Pawła. Zgadza się, to ul. Synów Pułku.
                  Dziekuję za korektę ;)

Pozdrawiam
    • aneta752 Re: Stomatolog 29.06.06, 14:20
      Bardzo polecam Panią doktor Teresę Domańską.
      Ma specjalizację ze stomatologii dziecięcej a przede wszystkim fantastyczne
      podejście do dzieci. Przyjmuje na Szarych Szeregów 11 ale trzeba się umówić
      wcześniej telefonicznie 601283514.

Pozdrawiamy
      Aneta i moja mała Agusia :)
    • ainipoajom Re: Stomatolog 30.06.06, 14:47
      dobrzynska, w tym kompleksie pawilonow, na skrzyzowaniu z miodowa, nazwiska ani
      fona nie pamietam
      jak jest potrzeba to poprostu ide i umawiam sie na wizyte :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka