mp1203 05.06.06, 22:46 Moze macie jakiegos sprawdzonego, dobrego homeopate? Jesli tak, poprosze o namiary.jeszcze jedno-co robicie przy nocnym ataku kataru u maluszka?(reakcja na kropelki-histeria) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiek.m Re: Homeopata 05.06.06, 23:10 Ja mogę Ci polecić "naszego" homeopatę dr Oleg Moszczew, przyjmuje na Koziej obok Małachowianki trzeba się umówić , tel 601322898 Sergiuszowi zawsze pomaga wizyta kosztuje 100 zł, ale dostajesz leki polecam, bo naprawdę warto... Odpowiedz Link Zgłoś
dagu75 Re: Homeopata 09.06.06, 20:47 Ja bezapelacyjnie polecam Bąkowskiego. Jest także lekarzem ze starego szpitala, bardzo go cenię, leczę u niego dzieci na tradycyjne choroby i alergie. Przyjmuje na obrońców płocka. Odpowiedz Link Zgłoś
kim28 Re: Homeopata 10.06.06, 11:21 Mam duże doświadczenie w poszukiwaniu dobrego homeopaty, moja córeczka ma alergię od 2 lat. Zaczynałyśmy leczenie u dr Bąkowskiego, ale po 4 m-cach zrezygnowałam ( lekarz nieprzyjemny, trudno dowiedzieć się od niego cokolwiek, pomimo umówionej wizyty na godzinę trzeba odsiedzieć jeszcze sporo czasu w poczekalni, terapia była nieskuteczna, stan dziecka systematycznie się pogarszał). Potem szukałam lekarza poza Płockiem, dość długo by opisywać co się działo z małą... No i wreszcie wróciłam do Płocka, trafiłyśmy do dr Moszczewa. Po 3 m- cach leczenia dziecko wróciło do równowagi, ciągle musi brać leki, ale poprawa jest ogromna. Poza tym jeżeli między wizytami trafi się jakieś przeziębienie, kaszel, itp., wtedy można podjechać z dzieckiem na kontrolę (zupełnie gratis!), skonsultować się. Od kiedy leczę córeczkę u dr Moszczewa, nie przyjmowała żadnych innych leków niż wydanie przez niego granulki homeopatyczne, które bardzo skutecznie likwidują wszelki uciążliwe objawy typu katar, kaszel. Polecam tego lekarza z czystym sumieniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mp1203 Re: Homeopata 11.06.06, 23:20 dzieki bardzo za wszelkie info, dr bakowskiego znam i zgadzam sie z opinia wyzej, poprosze o szczegoly (namiary) na dr moszczewa,dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
mp1203 Re: Homeopata 12.06.06, 23:12 no tak, niezle, obie ( z "asiek.m") piszecie o tym samym lekarzu, a ja nie skojarzyam,czytalam wasze wpisy innego dnia, dzieki za namiary,juz zapisalam Odpowiedz Link Zgłoś