efka51 25.08.07, 19:52 Dziewczyny, gdzie najlepiej zamówic tort na urodziny, dokładnie na roczek mojego synka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
subotka Re: Tort na urodziny 26.08.07, 09:47 ja bede niedlugo zamawiac w tej nowej cukierni na kwiatka, mają w róznych kształtach i tort wygląda rewelacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
hanna8011 Re: Tort na urodziny 26.08.07, 12:12 my zamawialiśmy dwa super torty na roczek w cukierni sowa. Były kolorowe, śliczne i smaczne: jeden z kubusiem puchatkiem i prosiaczkiem, drugi w kształcie myszki micky. Rewelacja. Ta cukiernia ma swoją stronę internetową - wystarczy wpisać w przeglądarkę: cukiernia sowa i tam na stronie można zobaczyć sobie jak wyglądają te torty. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczekroza Re: Tort na urodziny 27.08.07, 22:38 Ale na tej stronie iwdnieje,że cukiernia funkcjouje w Bydgoszczy i w Toruniu.Gdzie kupowałaś więc te tort? W Płocku jest jakiś punkt, o którym nie ma mowy a ich stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
efka51 Re: Tort na urodziny 28.08.07, 21:49 To cukiernia Wiedeńska. Serdecznie dziękuję dziewczyny, zamówię Kubusia Puchatka, bo sliczniusi i w pokoiku dużo Puchatków. Odpowiedz Link Zgłoś
hanna8011 Re: Tort na urodziny 29.08.07, 18:39 witam. Przepraszam że dopiero dziś piszę. Oczywiście, że w Płocku jest punkt tej cukierni tj. cukiernia wiedeńska na Tumskiej zaraz za Piętaszkiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madalene1 Re: Tort na urodziny 29.08.07, 19:05 wiedenska ma pyszne torty i ciasta ale zero inwencji tworczej i inicjatywy wiem - bo kiedys zamawialam tort na rocznice firmy. bylam sklonna wydac na to kupe kasy ale anemiczne panie nie byly zainteresowane ("nie robiom, nie majom, nie umnom, sie nie da") skorzystala konkurencja - "dolce cafe" na przeciwko cornera na kwiatka. tort wyszedl swietny i byl pyszny a na wystawie widzialam przy okazji torty dla dzieci..... super..... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes3131 Re: Tort na urodziny 30.08.07, 18:41 Ja polecam tą na kwiatka- zamawialiśmy tam właśnie na roczek- zanieśliśmy ulubione autko synka- takie kolorowe i tort wyglądał dokładnie tak samo :)) Nie był płaski tak jak u Sowy, tylko normalny kształt auta. Postacie też robią. Odpowiedz Link Zgłoś