anitasz30 Re: kemping na Santorini 13.04.07, 12:40 kurcze ale sie przerobilam wyslalam sam temat wiec jeszcze raz: czy ktos z szanownych forumowiczow mial okazje nocowac na kempingu na Santorini w Firze? czy ewentualnie jak sie przyjedzie bez rezerwacji to mozna tam znalezc nocleg czy raczej nie bardzo? Ten kemping to taka moja alternatywa na wszelki wypadek dlatego chcialabym sie dowiedziec co i jak pozdrowionka! Odpowiedz Link
neronka Re: kemping na Santorini 13.04.07, 13:56 Bardzo fajny kemping. Jesli nie jedziesz w sierpniu to nie trzeba wcześniej rezerwować. Polecam domki-namioty. Jeśli cię to interesuje to mam namiar na niedrogi nocleg na Santorini. Odpowiedz Link
q3a1 Re: kemping na Santorini 13.04.07, 16:19 No cóż ja mam zgoła odmienną opinię na temat tego Campingu . Nocowałem na nim dwie noce w sierpniu zeszłego roku. Może nie czuję już klimatu ciągłej zabawy aż po świt i tłumów młodocianych wielbicieli "trawki", może jetem już starym zgredem i piernikiem, może szukam już tylko wyciszenia i ucieczki od napiętego i stresogennego życia w Polsce. No i może właśnie dlatego źle czułem się na tym campingu. Sam camping (infrastruktura) nie błyszcze nowością, i nie jest najpiękniejszym na jakim miałem okazję nocować w zeszłym roku na kilku wyspach, ale nie można też stwierdzić że warunki na nim panujące urągają człowieczeństwu . Po prostu jest stary i dawno nie remontowany, ale jako tak dba się tam o czystość. Ale może moja opinia wynika z tego że odwiedziłem Santoryn właśnie w sierpniu. Pamiętaj również, że sierpień jest najdroższym miesiącem na wyspie, która sama w sobie jest w ścisłej czołówce cenowej (walczy o prym z Mykonos ). Dużym plusem campingu jest jego niewielka odległość od Firy (pod górę jakieś 10 min. i jesteś nad Kaldrą). Na camping z portu jeździ darmowy busik, po przypłynięciu na pewno odnajdziesz jego kierowcę z tabliczką i nazwą cambingu. (darmowy jest oczywiście tylko w stronę campingu, z powrotem oczywiście nie). Pozdrawiam, q3a Odpowiedz Link