Dodaj do ulubionych

kemping na Santorini

13.04.07, 12:38
Obserwuj wątek
    • anitasz30 Re: kemping na Santorini 13.04.07, 12:40
      kurcze ale sie przerobilam smile wyslalam sam temat big_grin wiec jeszcze raz: czy ktos
      z szanownych forumowiczow mial okazje nocowac na kempingu na Santorini w Firze?
      czy ewentualnie jak sie przyjedzie bez rezerwacji to mozna tam znalezc nocleg
      czy raczej nie bardzo? Ten kemping to taka moja alternatywa na wszelki wypadek
      dlatego chcialabym sie dowiedziec co i jaksmile
      pozdrowionka!
      • neronka Re: kemping na Santorini 13.04.07, 13:56
        Bardzo fajny kemping. Jesli nie jedziesz w sierpniu to nie trzeba wcześniej
        rezerwować.
        Polecam domki-namioty.
        Jeśli cię to interesuje to mam namiar na niedrogi nocleg na Santorini.
      • q3a1 Re: kemping na Santorini 13.04.07, 16:19
        No cóż ja mam zgoła odmienną opinię na temat tego Campingu uncertain.

Nocowałem na nim dwie noce w sierpniu zeszłego roku. Może nie czuję już klimatu
        ciągłej zabawy aż po świt i tłumów młodocianych wielbicieli "trawki", może jetem
        już starym zgredem i piernikiem, może szukam już tylko wyciszenia i ucieczki od
        napiętego i stresogennego życia w Polsce. No i może właśnie dlatego źle czułem
        się na tym campingu. Sam camping (infrastruktura) nie błyszcze nowością, i nie
        jest najpiękniejszym na jakim miałem okazję nocować w zeszłym roku na kilku
        wyspach, ale nie można też stwierdzić że warunki na nim panujące urągają
        człowieczeństwu smile. Po prostu jest stary i dawno nie remontowany, ale jako tak
        dba się tam o czystość.

Ale może moja opinia wynika z tego że odwiedziłem Santoryn właśnie w sierpniu.
        Pamiętaj również, że sierpień jest najdroższym miesiącem na wyspie, która sama w
        sobie jest w ścisłej czołówce cenowej (walczy o prym z Mykonos smile).

Dużym plusem campingu jest jego niewielka odległość od Firy (pod górę jakieś 10
        min. i jesteś nad Kaldrą).

Na camping z portu jeździ darmowy busik, po przypłynięciu na pewno odnajdziesz
        jego kierowcę z tabliczką i nazwą cambingu. (darmowy jest oczywiście tylko w
        stronę campingu, z powrotem oczywiście nie).

Pozdrawiam,
        q3a

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka