mitrof 22.06.06, 19:36 co sądzicie o tym rowerku? troche mnie dziwi przebieg 200km, to przciez 1-2 przejazdzki, Mozna dac taką cene za to? www.allegro.pl/item111332993_colango_vip_okazja_campagnolo_veloce_okazja_.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
spector1 Re: colango 23.06.06, 14:43 mitrof napisał: > co sądzicie o tym rowerku? troche mnie dziwi przebieg 200km, to przciez 1-2 > przejazdzki, Mozna dac taką cene za to? > www.allegro.pl/item111332993_colango_vip_okazja_campagnolo_veloce_okazja_.html Przebieg 200 km? Wlasciciel zgubil jedno zero oraz zapomnial dodac,ze to model z 2001r z bardzo slabymi kolami i sterami. O wadze nie wspomne,bo z takimi kolami rower ten wazy ponad 10kg. Nigdy nie kupuje sie drozszych rowerow bez dokladnej osobistej inspekcji. Nawet gdyby faktycznie rower byl w idealnym stanie to 3000zl jest przesada. Max mozna dac 2000-2200 zl. Spector Link Zgłoś
Gość: cykloza Re: colango IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 15:20 ja kupiłem na allegro Coppi na kompletnej Veloce za 2400pln. Obrecze Mavic Open. Rower albo był nowy albo po prostu stał nieużywany (rower z 97r)nie miał korka od mostka, miał rysę na tylnim widelcu i nie miał pedałów. Na osprzęcie żadnej ryski - był niejeżdżony - albo sporadycznie np. w sklepie. Rower spisuje się świetnie a nigdy w życiu go przed kupnem nie widziałem. Tylko ja kupiłem ze sklepu a nie od kolesia który sprzedaje dosć długo zdaje sie jeżdżony rower. Jesli przyjać że owijka jest oryginalna to zobacz na jej stan - pompek chyba na rowerze nie robił tylko jeździł. Colnago to zawsze Colnago i ta firma nie pozwoliłaby sobie na zestaw piast Durace-Mirage. To nie jest zestaw od tego roweru najpradopodobniej. Oryginalnie pewnie też były piasty Veloce. Mirage to słaba piasta jak do porządnej szosowej jazdy. Chyba że jest to najnowszy mirage ale nie sądzę. Zastanów w się czy po 200km oddaje sie rower do przeglądu. Słowem - gdyby nie ta sciema, błąd z 200km to byłoby ok, myśłę że trochę mógłby spuścić z ceny, ale używany rower trzeba obejrzeć bo rama może być pęknieta. Osprzęt rzeczywiscie nie nosi śladów zużycia ale zdjecia są felerne. To nie jest Veloce najnowsza. to starszy typ, ale nie wykluczam ze mogła zostac zamontowana w nowym rowerze. Uczciwy sprzedawca powinien wszystko wyjaśnić. Link Zgłoś
Gość: jackk3 Re: colango IP: *.ptr.terago.ca 23.06.06, 16:53 Pamietaj o jednym. Ze nie kazde Colnago (wbrew opiniom) to Colnago. Tylko najdrozsze rowery podobno maja osobisty nadzor samego Ernesto. Rowery z nizszej polki robi na pewno kto inny (Azja) i Colnago wali tylko swoje logo i za to placisz. Pzdr Link Zgłoś