Gość: dorot IP: *.compower.pl 16.06.07, 22:48 Witam Dopiero odkryłam to forum, z czego bardzo się cieszę i mam prośbę - polećcie proszę dobry, bezpieczny fotelik dla Malucha, bo błądzę jak dziecko we mgle. Z góry dzięki wielkie za odp. Link Zgłoś Obserwuj wątek
miszkolc1 Re: fotelik dla dzieci 17.06.07, 16:31 niedawno kupilam fotelik dla swojej 3 - letniej Agatki.Duuuuuzo na temat fotelika szukalam informacji.Wiekszosc polecala foteliki firmy z Norwegii - HAMAX.Kupilam Hamaxa Smily /ok.270zl./,bo moja corka malo spi w czasie podrozy.Gdyby byla mlodsza,kupilabym rozkladana wersje Hamax Siesta,w ktorej dziecko wygodnie moze pospac.Jak wyzej pisalam,kupilam fotelik niedawno ale juz przetestowalismy go na dluzszych i krotszych trasach.Sprawdza sie w 100%.Ma wszystkie cechy,jakich oczekiwalam od fotelika - jest bezpieczny,duzy,wygodny,mloda dobrze sie w nim czuje.Polecam!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: dorot Re: fotelik dla dzieci IP: *.compower.pl 17.06.07, 22:35 Dzięki serdeczne za radę:) Link Zgłoś