czonk 28.08.03, 22:16 Kto byl, jak tam jest. Opowiadajcie wszystko bo jestem steasznie ciekawy i sam chciaBbym w przyszlym roku wystartowac Link Zgłoś Obserwuj wątek
mick Re: BIKE MARATON 05.09.03, 13:36 Jutro startuję w swoim trzecim w tym roku maratonie. Byłem w Janowicach Wielkich i Przesiece. Jutro Lubin, a w planach Wałbrzych. Naprawdę świetna zabawa- ciekawe trasy, jakiś element rywalizacji, możliwość sprawdzenia się. Polecam. Informacje o "moich" maratonach znajdziesz na www.bikemaraton.pl . Podobne imprezy organizuje BikeBoard- www.bikeboard.com. . Pozdrawiam. Link Zgłoś
panbobek44 Re: BIKE MARATON 06.09.03, 23:52 tez chce wystartowac w Walbrzychu 19-21 wrzesnia. jesli ktos sie orientuje na temat poziomu trudnosci tej imprezy to prosze o info! Link Zgłoś
czonk Re: BIKE MARATON 07.09.03, 19:12 Mick podaj swoje imie i nazwisko(albo nr. startowy :)) to zobacze jak Ci poszlo. Powiedz czy to prawda ze jak tam sie jedzie to ludzie sa podzieleni na dwie grupy jedna ktora gna do przodu i druga ktora stawia na zabawe. PS: Jaki masz rower?? Link Zgłoś
mick Re: BIKE MARATON 08.09.03, 08:05 1.Nie ważne jest miejsce, ale udział. Ja jestem z tych co jeżdżą dla zabawy. Na wynik nie zawsze wystarcza sił:)(ale w Lubinie na pewno nie byłem ostatni). 2. Rzeczywiście jedzie duża grupa "zawodowców". 3. Mój rower to TREK 6500 po małych przeróbkach. Poprzednio Mogoose DX 5.3. Link Zgłoś
emiczek Re: BIKE MARATON 15.04.04, 11:04 bylam w krynicy, janowicach i pucku. rok wczesniej w jakuszycach i przesiece. dla mnie rewelacja !!! uwaga!!! wciaga !!! Link Zgłoś