bart_34 30.01.15, 08:46 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystian.signum Re: Skuteczny email marketing - porady 04.02.15, 19:22 Rewolucyjny, jedyny w swoim rodzaju, polski mlm, absolutnie poza wszelką konkurencją. Służbę zdrowia powala na obie łopatki. Bez skierowań, bez kolejek , w ciągu jednego tygodnia od zgłoszenia wizyta u internisty lub specjalisty w dogodnym dla ciebie czasie, to tylko podstawowe z całej gamy przeogromnych korzyści. Rewelacyjny system: prestiżowy abonament medyczny S7 Medical Company, dostępny na każdą kieszeń. Zapraszam do najprężniej rozwijającego się młodego teamu: Webinary informacyjny: super7.pl/?r=macxm Odpowiedz Link
lenaiwanowicz Re: Skuteczny email marketing - porady 09.04.15, 13:55 bardzo ważne sa przyciski akcji np kup teraz, wejdź, przeczytaj więcej - klient musi wiedzieć w co kliknąć i to go jakby popycha do tego + jakieś zachęcające zdjęcia + odpowiedni tekst (interesujący), przejrzystość ja korzystam z getresponse Odpowiedz Link
marcinmailuje Re: Skuteczny email marketing - porady 10.04.15, 20:47 A ja korzystam z mailerlite Odpowiedz Link
ne-n Re: Skuteczny email marketing - porady 14.08.15, 14:23 A próbowaliście kiedyś wdrożyć kampanię marketingu mobilnego? tj. masową wysyłkę wiadomości sms albo mms? Ten artykuł szczerze mnie zaskoczył - nowymarketing.pl/a/6581,przedsiebiorco-na-co-czekasz-wyslij-sms-a-do-swoich-klientow - co sądzicie? Odpowiedz Link
lenaiwanowicz Re: Skuteczny email marketing - porady 20.08.15, 09:57 ja jakoś nie jestem przekonana do smsów... chyba dlatego że osobiście bym za bardzo nie chciała żeby ktoś mi wiadomości wysyłał na mój nr... już wolę dostawać maile Odpowiedz Link
ne-n Re: Skuteczny email marketing - porady 27.08.15, 02:43 To, dlatego trzeba mieć dobrze sprofilowaną bazę odbiorców tj. stałych klientów, nie warto wysyłać wiadomości sms do przypadkowych osób, takie działania rzeczywiście mijają się z celem. Odpowiedz Link
marcin9025 Re: Skuteczny email marketing - porady 14.08.15, 20:05 <script type="text/javascript" src="www.mbank.net.pl/adserwer/kreacje/ppmbrand.jsp?option=ppmbank&bids=66&sprzedawca=14132348&adsid=gsm90"> </script> Odpowiedz Link
jakelandon Re: Skuteczny email marketing - porady 14.03.16, 14:50 Marketing e-mailowy moze byc dobry, zalezy to od tego z jakiego zrodla generujecie liste mailingowa. Moja lista mailingowe to ruch z Google adds, oraz blog razem z forum. Gdy kontaktuje sie z potencjalnymi klientami to nie zamierzam im nic sprzedac na poczatku. Daje im wartosc w postaci wiedzy, porownan, raportow itd. Wyedukowany i dobrze poinformowany klient sam kupuje bez mojej ingerencji. A jesli jeszcze nie kupil, to latwiej bedzie mu sprzedac po przekazaniu mu malych prezentow. Nic nie buduje relacji lepiej niż ofiarowanie prezentu. Mam wieksza skutecznosc przedstawiajac możliwości niż sprzedajac. Odpowiedz Link
monikrs Re: Skuteczny email marketing - porady 21.03.16, 01:12 W pełni się z Tobą zgadzam. Ludzi zewsząd otacza reklama dlatego na każdą próbę sprzedaży od razu uciekają. Relacje to podstawa. Polecam obejrzeć to krótkie szkolenie video z którego dowiesz się jak i po co budować bazę mailingową oraz jak stosować atrakcyjny e-mail marketing monikakurda.pl/email-marketing Odpowiedz Link
smerfus1 Re: Skuteczny email marketing - porady 22.03.16, 06:22 Jest nowa platforma społecznościowa Na ktorej możesz się reklamować a do tego placi za aktywność, rozmowy na czacie, pisanie postow czy nawet laikowanie, slawomirpietraszko.getleads.pl/salesfancy3/ Odpowiedz Link