aniek30 22.05.06, 14:00 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redchili Re: Moja strona 22.05.06, 15:55 Strona sypie się w Firefoxie :( Prawa kolumna z obrazkami Nowości zjeżdża niżej niż stopka. Coś jest spaprane w kodzie środka strony :( W IE i Operze jest OK. Do poprawki i to jak najszybciej :/ Odpowiedz Link
aniek30 Re: Moja strona 22.05.06, 16:51 Hm, musze napisac do informatyka, bo dla mnie to slownictwo jest zupelnie obce :) Dziekuje za uwagi Odpowiedz Link
jacek313 Re: Moja strona 26.05.06, 10:45 Cześć. Stronka bardzo mi się podoba. Jak masz ochote wypromować własną stronę ? Ja teraz stoję przed takim problemem. Jacek www.mp3ok.pl Odpowiedz Link
aniek30 Re: Moja strona 26.05.06, 20:03 Nie wiem jeszcze jak to dalej bedzie. Na razie jestem troche wykonczona ta cala praca zwiazana z powstaniem sklepu, robieniem i pomniejszaniem zdjec, opisami, poprawkami itp. Czasami mialabym ochote oddac ten sklep i dalej byc kurka domowa, hi,hi. Odpowiedz Link