kasiabus 18.03.07, 11:34 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudaa2 Re: To już rok :) 18.03.07, 12:44 Dzięki Kasiu!Zaczynałam swoją e-działalność sama i "zielona jak szczypiorek na wiosnę".Na Twoje forum trafiłam kilka miesięcy potem.Nieczęsto zabieram głos,ale podczytuję regularnie.Dzięki forum zdobyłam wiadomości,rozwiałam wątpliwości i ...poznałam Ciebie.Trzymam kciuki za nasze małe i większe e-biznesy.Cieszę się ,że jest takie miejsce dające szansę uzyskania odpowiedzi na te proste/podstawowe i trudne problemy e-biznesu. Odpowiedz Link
kasiabus Re: To już rok :) 18.03.07, 17:00 Ja też się cieszę, że Ciebie (a właściwie Was) poznałam :) Mam nadzieję, że nie było to nasze jedyne spotkanie...? I dziękuję za miłe słowa :) Pozdrowienia z Krakowa Kasia Odpowiedz Link
r0sie Re: To już rok :) 18.03.07, 22:52 Ja jestem tym czytaczem :) Udzielam sie nieczesto, ale duzo dowiedzialam sie tutaj. Forum na pewno jest przydatne i pomocne wielu osobom. Mam nadzieje, ze juz wkrotce bede miala czym sie pochwalic :) Odpowiedz Link
lei76 Re: To już rok :) 20.03.07, 10:26 ja tu zaglądam co parę dni :) a Ty Kasiu mozesz byc z siebie dumna, ze stworzylas taką małą społecznosc :) Odpowiedz Link
kajka04 Re: To już rok :) 22.03.07, 08:42 Gratuluję! Bardzo pomocne forum. Czasem tu zaglądam. Rzadko piszę. Powodzenia na natępny rok i następne lata. Pozdrawiam Odpowiedz Link