voxave 30.06.11, 13:19 Jedenascie dni nie ma Wrzoska a 4 dni Sagiego---gdzie oni sa.Nie powiedzieli do widzenia--czy ktos cos.? Brak tych dwóch osob zauwaza sie bo codziennie regularnie pisywali--nie to co inni tacy jak ja .... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: 11 i 4 30.06.11, 17:16 Czwóreczka sie odzywa wyjaśniam - siedzę na blogu reaktywowałem go i do momentu zakończenia wakacji spędzę tam czas , poza tym leczę się , i zaraz po podejmę studia w bibliotece narodowej . tak więc na forum tak wiele czasu nie znajdę , choć wierzę że cos od czasu do czasu tutaj palnę . ale jak zagrzejecie dyskusje do granic czerwoności , kto wie może i ja dam sie uwieść Poza tym urlopy urlopy oczywiście cały czas będe siedział w miejscu i namiętnie was czytał . Serdecznie wszystkie Panie pozdrawiam , ślę ucałowania i uściski , zyczę wspaniałych chwil na forum , pogody na urlopach zadowolenia w życiu realnym i do miłego zobaczenia i poklikania , wasz stały foruklubowicz sagi ) A panom ściskam rękę Odpowiedz Link
voxave Re: 11 i 4 30.06.11, 18:19 Sagi bardzo sie ciesze,że wszystko dobrze wypoczywaj i lecz się---nie dziw sie ze taki alarm podnioslam ale było cie pelno na forum a teraz nie ma--w naszym wieku tfu,tfu może sie coś zdarzyć wiec sie zmartwilam ---pozdrowienia Odpowiedz Link
voxave Re: 11 i 4 01.07.11, 07:11 Amityr---ty tak o nauce--nie ciebie do tablicy wywołano Odpowiedz Link
dede43 Re: 11 i 4 01.07.11, 08:12 Nie pierwszy raz ktoś przestaje się komunikować na forum, nie pierwszy raz przybywa ktoś nowy.... Jak w życiu. Odpowiedz Link
voxave Re: 11 i 4 01.07.11, 09:24 Dede-----jestem taka zachlanna, nie lubie jak mi cos ginie--odczuwam taki niepokój... Odpowiedz Link
voxave Re: 11 i 4 01.07.11, 09:23 Mattos-----wszystkiego najlepszego,zdrowia jak najbardziej)))) Odpowiedz Link
amityr Re: 11 i 4 01.07.11, 08:35 voxave napisała: > Amityr---ty tak o nauce--nie ciebie do tablicy wywołano A tak właściwie to o co biega babciu bo też nie łapię Odpowiedz Link
amityr Re: 11 i 4 02.07.11, 14:55 voxave napisała: > Amityr--o co tobie biega dziadku? O konopie i Filipa w twoim przypadku ! Odpowiedz Link
voxave Re: 11 i 4 02.07.11, 15:33 Zdarza sie, ale gdzies generalnie przeprosilam wszystkich za wszysko i tak nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link
amityr Re: 11 i 4 02.07.11, 15:55 voxave napisała: > Zdarza sie, ale gdzies generalnie przeprosilam wszystkich za wszysko i tak nie > wiem o co chodzi Daj na luz.Ja nie lubię żadnych przeprosin. Co ty na żartach się nie znasz.Krajalnica mi się zepsuła i tak dobrze,ze nie kropidło. Odpowiedz Link
voxave Re: 11 i 4 02.07.11, 16:12 Amityr -----ja nie jestem pewna czy ja akurat ciebie przepraszalam Odpowiedz Link
amityr Re: 11 i 4 02.07.11, 17:42 voxave napisała: > Amityr -----ja nie jestem pewna czy ja akurat ciebie przepraszalam Pewna to możesz być ,ze masz piety z tyłu. Odpowiedz Link
dominika.24 Re: 11 i 4 02.07.11, 17:49 amityr napisał: > voxave napisała: > > > Amityr -----ja nie jestem pewna czy ja akurat ciebie przepraszalam > Pewna to możesz być ,ze masz piety z tyłu. To jest nie miłe. Odpowiedz Link
amityr Re: 11 i 4 02.07.11, 20:10 Raczej nie ale mleko się rozlało przez brak zdecydowania. Odpowiedz Link
dominika.24 Re: 11 i 4 02.07.11, 20:36 amityr napisał: > Raczej nie ale mleko się rozlało przez brak zdecydowania. Nie zawsze trzeba mierzyć swoją miarką czasem trzeba wyobrazić że stoimy z drugiej strony lady. Odpowiedz Link
super.222 Re: 11 i 4 01.07.11, 10:52 ---w naszym wieku tfu, tfu może sie coś zdarzyć wiec sie martwilam ---pozdrowienia- napisała voxawe do *czwóreczki*. Teraz dopiero uwierzyłam, że jesteś delikatna, chociaż pyskata. Odpowiedz Link
voxave Re: 11 i 4 01.07.11, 13:44 Super--gdybyś zaginęla,a zetknęlam sie z toba na samym początku mojego wejscia na fora i to od razu na forum Em.i ren.--to tez bym pytala gdzie sie podzieważ Odpowiedz Link
iryska2604 Re: 11 i 4 01.07.11, 20:24 Tak nawiasem - kiedys to było na porządku dziennym ze interesowalismy sie tymi co znikali.I to nie było wscibstwo a czysta życzliwosc. Ale to było 5 lat temu... Odpowiedz Link
iryska2604 Re: 11 i 4 01.07.11, 23:26 Wiem że ty to tak traktujesz.Inni uwazają to za wscibstwo i za niepotrzebne zmuszanie ludzi do pisania. A tak sie nawet zawiazuja znajomosci na dłuzej-na zamkniętych forach i nawet przenosza sie do realu. Odpowiedz Link
voxave Re: 11 i 4 02.07.11, 05:48 Irysko----ja akurat uważam,że po drugiej stronie jest zywy czujacy człowiek i jak juz z nim porozmawialam to jest moim znajomym---a przeciez troszczymy sie o swoich znajomych. Nie ma mowy o wchodzeniu komus w prywatnośc ale cieple zainteresowanie w granicach dobrego smaku i przyjetych norm spolecznych, jest zawsze na miejscu. Mnie by było przyjemnie jak by ktos zauważyl moja nieobecnośc.Na co dzień tak mało sie o siebie troszczymy..... Odpowiedz Link
dominika.24 Re: 11 i 4 02.07.11, 08:36 voxave napisała: > Irysko---teraz tez z życzliwości i w trosce. Podzielam całkowicie Twój pogląd dobrze że jeszcze są takie ludzkie egzemplarze ja mam mniej odwagi. Odpowiedz Link
dominika.24 Re: 11 i 4 02.07.11, 08:32 Kiedyś to było 'kiedyś' i nie tylko na forum a teraz czasy i ludzie w tych czasach tak szybko się zmieniają zgodnie z jego szybkim biegiem. Odpowiedz Link
karyt Re: 11 i 4 03.07.11, 15:43 Co jest po śmierci - śmierć ? Sprawdź, ile czasu Ci zostało, poznaj datę swojej śmierci!! Poznaj datę Twojej śmierci na podstawie wydarzeń Twojego życia, przeszłych i teraźniejszych faktów, masz szansę zastanowić się nad przyszłością oraz ocenić popełnione błędy. Ja już sprawdziłam, rozwiązałam test na stronie smierc.org/ i staram się żyć jak najlepiej. Odpowiedz Link