30.06.11, 13:19
Jedenascie dni nie ma Wrzoska a 4 dni Sagiego---gdzie oni sa.Nie powiedzieli do widzenia--czy ktos cos.?
Brak tych dwóch osob zauwaza sie bo codziennie regularnie pisywali--nie to co inni tacy jak ja ....smile
Obserwuj wątek
    • sagittarius954 Re: 11 i 4 30.06.11, 17:16
      Czwóreczka sie odzywa big_grin
      wyjaśniam - siedzę na blogu reaktywowałem go i do momentu zakończenia wakacji spędzę tam czas , poza tym leczę się , i zaraz po podejmę studia w bibliotece narodowej . tak więc na forum tak wiele czasu nie znajdę , choć wierzę że cos od czasu do czasu tutaj palnę . ale jak zagrzejecie dyskusje do granic czerwoności , kto wie może i ja dam sie uwieść big_grin Poza tym urlopy urlopy oczywiście cały czas będe siedział w miejscu i namiętnie was czytał . Serdecznie wszystkie Panie pozdrawiam , ślę ucałowania i uściski , zyczę wspaniałych chwil na forum , pogody na urlopach zadowolenia w życiu realnym i do miłego zobaczenia i poklikania , wasz stały foruklubowicz sagi big_grinbig_grinkiss)
      A panom ściskam rękę big_grin
      • voxave Re: 11 i 4 30.06.11, 18:19
        Sagi bardzo sie ciesze,że wszystko dobrze wypoczywaj i lecz się---nie dziw sie ze taki alarm podnioslam ale było cie pelno na forum a teraz nie ma--w naszym wieku tfu,tfu może sie coś zdarzyć wiec sie zmartwilam ---pozdrowienia smile
        • amityr Re: 11 i 4 30.06.11, 21:46
          Ja też pozdrawiam ciebie, ucz się pilnie .
          • voxave Re: 11 i 4 01.07.11, 07:11
            Amityr---ty tak o nauce--nie ciebie do tablicy wywołano smile
            • mattos Re: 11 i 4 01.07.11, 08:05
              Widać kto kogo molestuje.
              • dede43 Re: 11 i 4 01.07.11, 08:12
                Nie pierwszy raz ktoś przestaje się komunikować na forum, nie pierwszy raz przybywa ktoś nowy.... Jak w życiu.
                • voxave Re: 11 i 4 01.07.11, 09:24
                  Dede-----jestem taka zachlanna, nie lubie jak mi cos ginie--odczuwam taki niepokój...
              • voxave Re: 11 i 4 01.07.11, 09:23
                Mattos-----wszystkiego najlepszego,zdrowia jak najbardziejsmile))))
            • amityr Re: 11 i 4 01.07.11, 08:35
              voxave napisała:

> Amityr---ty tak o nauce--nie ciebie do tablicy wywołano smile

A tak właściwie to o co biega babciu bo też nie łapię
              • voxave Re: 11 i 4 01.07.11, 09:25
                Amityr--o co tobie biega dziadku?
                • amityr Re: 11 i 4 02.07.11, 14:55
                  voxave napisała:

> Amityr--o co tobie biega dziadku?

O konopie i Filipa w twoim przypadku !
                  • voxave Re: 11 i 4 02.07.11, 15:33
                    Zdarza sie, ale gdzies generalnie przeprosilam wszystkich za wszysko i tak nie wiem o co chodzi smile
                    • amityr Re: 11 i 4 02.07.11, 15:55
                      voxave napisała:

> Zdarza sie, ale gdzies generalnie przeprosilam wszystkich za wszysko i tak nie
                      > wiem o co chodzi smile
                      Daj na luz.Ja nie lubię żadnych przeprosin. Co ty na żartach się nie znasz.Krajalnica mi się zepsuła i tak dobrze,ze nie kropidło.
                      • voxave Re: 11 i 4 02.07.11, 16:12
                        Amityr -----ja nie jestem pewna czy ja akurat ciebie przepraszalamsmile
                        • amityr Re: 11 i 4 02.07.11, 17:42
                          voxave napisała:

> Amityr -----ja nie jestem pewna czy ja akurat ciebie przepraszalamsmile
                          Pewna to możesz być ,ze masz piety z tyłu.
                          • dominika.24 Re: 11 i 4 02.07.11, 17:49
                            amityr napisał:

> voxave napisała:
                            >
                            > > Amityr -----ja nie jestem pewna czy ja akurat ciebie przepraszalamsmile
                            > Pewna to możesz być ,ze masz piety z tyłu.
                            To jest nie miłe.
                            • amityr Re: 11 i 4 02.07.11, 20:10
                              Raczej nie ale mleko się rozlało przez brak zdecydowania.
                              • dominika.24 Re: 11 i 4 02.07.11, 20:36
                                amityr napisał:

> Raczej nie ale mleko się rozlało przez brak zdecydowania.
                                Nie zawsze trzeba mierzyć swoją miarką czasem trzeba wyobrazić że stoimy z drugiej strony lady.
                                • iryska2604 Re: 11 i 4 03.07.11, 13:23
                                  Hej,hej - a moze byście tak wrzucili na luz???
        • super.222 Re: 11 i 4 01.07.11, 10:52
          ---w naszym wieku tfu, tfu może sie coś zdarzyć wiec sie martwilam
          ---pozdrowienia
          - napisała voxawe do *czwóreczki*.

Teraz dopiero uwierzyłam, że jesteś delikatna, chociaż
          pyskata.
          • voxave Re: 11 i 4 01.07.11, 13:44
            Super--gdybyś zaginęla,a zetknęlam sie z toba na samym początku mojego wejscia na fora i to od razu na forum Em.i ren.--to tez bym pytala gdzie sie podzieważ smile
            • iryska2604 Re: 11 i 4 01.07.11, 20:24
              Tak nawiasem - kiedys to było na porządku dziennym ze interesowalismy sie tymi co znikali.I to nie było wscibstwo a czysta życzliwosc. Ale to było 5 lat temu...
              • voxave Re: 11 i 4 01.07.11, 22:00
                Irysko---teraz tez z życzliwości i w trosce.
                • iryska2604 Re: 11 i 4 01.07.11, 23:26
                  Wiem że ty to tak traktujesz.Inni uwazają to za wscibstwo i za niepotrzebne zmuszanie ludzi do pisania. A tak sie nawet zawiazuja znajomosci na dłuzej-na zamkniętych forach i nawet przenosza sie do realu.
                  • voxave Re: 11 i 4 02.07.11, 05:48
                    Irysko----ja akurat uważam,że po drugiej stronie jest zywy czujacy człowiek i jak juz z nim porozmawialam to jest moim znajomym---a przeciez troszczymy sie o swoich znajomych.
                    Nie ma mowy o wchodzeniu komus w prywatnośc ale cieple zainteresowanie w granicach dobrego smaku i przyjetych norm spolecznych, jest zawsze na miejscu.
                    Mnie by było przyjemnie jak by ktos zauważyl moja nieobecnośc.Na co dzień tak mało sie o siebie troszczymy.....
                • dominika.24 Re: 11 i 4 02.07.11, 08:36
                  voxave napisała:

> Irysko---teraz tez z życzliwości i w trosce.
                  Podzielam całkowicie Twój pogląd dobrze że jeszcze są takie ludzkie egzemplarze ja mam mniej odwagi.
                  • voxave Re: 11 i 4 02.07.11, 11:30
                    Dominika----śmiało,dawaj, nabieraj smile
              • dominika.24 Re: 11 i 4 02.07.11, 08:32
                Kiedyś to było 'kiedyś' i nie tylko na forum a teraz czasy i ludzie w tych czasach tak szybko się zmieniają zgodnie z jego szybkim biegiem.
    • karyt Re: 11 i 4 03.07.11, 15:43
      Co jest po śmierci - śmierć ? Sprawdź, ile czasu Ci zostało, poznaj datę swojej śmierci!!
      Poznaj datę Twojej śmierci na podstawie wydarzeń Twojego życia,
      przeszłych i teraźniejszych faktów, masz szansę
      zastanowić się nad przyszłością oraz ocenić popełnione błędy. Ja już sprawdziłam, rozwiązałam test na stronie smierc.org/ i staram się żyć jak najlepiej.
      • voxave Re: 11 i 4 03.07.11, 15:48
        Karyt--nie paskudź na kazdym forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka