amityr 17.02.14, 21:42 Dieta, dietą, powiem więcej, niedługo post. Jak więc ty irysko zjesz tą żabę? A żaba jest wielka i trująca? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iryska2604 Re: Aga 17.02.14, 22:03 Co ja mam z tym wspólnego? O czym ty bredzisz? Basiu, masz cierpliwość... Odpowiedz Link
baska123 Re: Aga 17.02.14, 22:41 Irenko. Czasem mnie to Mrugadło wqrza, a czasem mam ubaw. Trafił nam się taki robal. Jak przegnie, albo wygnie, czy wykręci jakiś przekręt, to za burtę, nawet w sztormowa pogodę. Nie mam kogo żałować, bo mi poziom zaniża. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Aga 18.02.14, 08:14 Amityr, uważaj. Wybierając sobie imię zorientowałam się, że aga to ropucha, ale ma pozytyw: Ma zęby! Postem się nie przejmuję bo nie na niejedzeniu post polega. aga Odpowiedz Link
amityr Re: Aga 18.02.14, 09:33 Bardzo przepraszam iryskę .Nie wiem dlaczego wpadł mi jej nick.Może dlatego ,że przed tym pisałem na jej Forum.Chodziło mi oczywiście o baskę i jej artykuł "agę", który trzeba jakoś połknąć tak jak ja musiałem teraz połknąć swoją żabę w stosunku do iryski. Jeszcze raz przepraszam . Odpowiedz Link
amityr Re: Aga 18.02.14, 10:09 baska123 napisała: > Nie mam kogo żałować, bo mi poziom zaniża. O jakim poziomie mówisz ,jak ty nawet linka nie umiesz otworzyć. Hahaha Jesteś cienka w porównaniu ze zdjęciem. Ale pies oki. Odpowiedz Link
amityr Re: Aga 18.02.14, 10:18 baska ,nie wyrzucaj zapraszanych gości za burtę, bo jak cię teraz superka zbanuje , to jak będziesz adminko wyglądać ? Żabę zaczyna się jeść od udek. Ale po co ja ci to piszę . Przecież z twoim poziomem.......... Odpowiedz Link
baska123 Re: Aga 18.02.14, 14:59 "Ona" już to robi, likwiduje wątki z moimi złotymi myślami. I jak z moim wyglądem? Odpowiedz Link
amityr Re: Aga 18.02.14, 18:21 Bywa i tak ,że wąż swój własny ogon zjada. Wiesz dlaczego ? Odpowiedz Link
baska123 Re: Aga 18.02.14, 18:39 amityr. Czemu pytasz, skoro wiesz wszystko i jeszcze więcej? Odpowiedz Link
amityr Re: Aga 18.02.14, 18:58 Kto pyta nie błądzi. Wiesz ile można rzeczy się dowiedzieć pytając kogoś o coś, co powszechnie wiadomym jest jako pewnik! Kopalnia wiedzy.Taka odmiana białego wywiadu. Odpowiedz Link
amityr Re: Aga 18.02.14, 19:05 Dodam ,że jakbym reprezentował taki poziom jak ty, to bym na pewno nie pytał. Och wybacz aministratorko, że zadałem ci tyle trudu. Dziękuję, że raczyłaś spojrzeć łaskawie okiem na ten post. Dobry gospodarz zawsze dopilnuje ,żeby w jego obejściu wszystko grało. Jesteś jak Tusk. Odpowiedz Link
amityr Re: baska 19.02.14, 12:02 Co tam Tusk. Powiem więcej, Jesteś jak Wniebowzięcie. Odpowiedz Link
baska123 Re: baska 19.02.14, 12:24 amityr. W moim rankingu Twój słupek nie rośnie, Ty skaczesz w dół. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: baska 19.02.14, 12:49 Co prawda wg.porzekadła nie moje małpy, nie mój cyrk ale amityr, przeginasz. Myślałam ze okazesz sie gentelmanem ale widać ze wszystkie wymarły Dodam ,że jakbym reprezentował taki poziom jak ty, to bym na pewno nie pytał. Mówisz o poziomie...Przepraszam ze sie wtrąciłam. Odpowiedz Link
baska123 Re: baska 19.02.14, 14:17 Ależ Irenko. Nie przepraszaj, już Tobie pisałam, to też jest Twoje Forum, nawet bardziej. Mama, tata, dziadkowie, wujki i sąsiadki oraz szkolne koleżanki (jeśli chodził do szkół) nie wychowały, to i my nie damy rady, za późno, więc znośmy dopóki nam się nie ta czarka nie przepełni. Nie wiele brakuje, bo jak już widzi niebezpieczeństwo wylania, to on upija i gra głupa dalej. Się zobaczy, co się uczyni z Mrugadłem upierdliwym. Odpowiedz Link
amityr Re: Adminka 19.02.14, 19:04 baska,jesteś taka inteligentna ( o kulturze nie wspomnę), a cały czas nie możesz zrozumieć ,że aga ,to nie super. Aga to taka wielka żaba ( twoja gafa ) ,którą powinnaś zjeść razem z ......., a ty zwalasz jak zwykle na innych. Kogo ty baska straszysz . Zastanawiać się będzie , Sądy czynić , we łbie ci się pokićkało do reszty. Co ty sobie wyobrażasz i za kogo się uważasz, za jakąś królową .Myślałaś, że będę przed Twoim nieuctwem się płaszczył. Kto ty jesteś ? Co ty sobą reprezentujesz.Podejrzewam ,że ta administracja ,to twoje jedyne osiągnięcie życiowe. Nawet z krosien cie wywalili. Prządź więc sobie tutaj dalej.Hahaha Odpowiedz Link
baska123 Re: Adminka 19.02.14, 19:21 amityr. Pienisz się ale nawet jak mydełko "Fa" nie pachniesz. Ja między Agi nie wchodziłam, żabim królem chciałbyś zostać co? Ty trollu przez malutkie "t". Kolejny Twój skok w dóóóóół odnotowałam. Zaraz sięgniesz dnaaaaaaa. Odpowiedz Link
waga_1949 Re:Amityr 19.02.14, 19:28 Przypomniała mi się bajka o Półpanku (Żabie) i Sarabandzie. Ttak się Półpanek nadymał,nadymał, aż pękł. Miłe zakończenie dla kogoś takiego jak amityr. Powodzenia. Odpowiedz Link
baska123 Re:Amityr 19.02.14, 19:33 O matko! w ilu wątkach jeszcze to Mrugadło ??? Od jutra chyba mamy spokojność bez ziółek z melisą. Odpowiedz Link